Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok:-)
Advisory,Mkinga köszi a váaszokat:-)))
Mkinga,nagyon szorítok neked:-))))
Ildibaba 81!
Nagyon bíztató a görbéd,uh de izgi:-)))Mióta is próbálkoztok amúgy?
Hát én ma így...ahogy tegnap írtam egy hónapra megkell szakítani a "babagyártást" hogy a vérnyomásom jobb legyen,ezért addig is azt szeretném elérni hogy ovulációm legyen...
mkinga
2013-11-06 06:35:15
no comment....
Ildibaba81
2013-11-06 06:00:09
Jó reggelt!
Vélemények? Most vagyok - legalábbis a gép szerint a 10.dpo-n... egyenlőre szerintem bíztató... :)
advisory
2013-11-05 21:47:05
:D
bár ez még mindig jobb, mint akinek magas..
a mik esetünkben egy ájulás...az övékében akár agyvérzés is lehet.
Nagyon oda kell figyelni erre..
mkinga
2013-11-05 20:24:50
Advisory, nekem is kb annyi :D sot volt olyan , hogy a nodokim 2-szer merte mert nem jott , hogy elhidje :))
advisory
2013-11-05 20:11:06
Magasabb mint kéne és születése óta van egy lyuk a szívén. Azóta már 2x emeltek a dózison...
Ő is kb ennyi idős volt. Próbáld te is gyógyszerek nélkül javítgatni az értéket.
Nekem alacsony a vérnyomásom. Értem ezt 80/ 60al vígan elvagyok.
mkinga
2013-11-05 19:22:37
Krisztibaba :D semmi gond, orulok, hogy feldobtam picit az ested ;)
Nekem gorcsolget a hasam lanyok... nagyon remelem legalabb pentekig kibirja ha megakar jonni :( hisz apa nem lessz itthon a termekeny napokon ha hamarabb jon meg :((
Nagyon kivancsi vagyok a reggeli homre...
krisztibaba85
2013-11-05 19:07:18
Jaj bocsánat Mkinga:-) :-) :-)
De jót kacagtam azon amit irtál,köszi:-)
Szóval Advisory:-) ???
mkinga
2013-11-05 18:42:58
Krisztibaba, Advisory anyukajanak volt magas a vernyomasa, az enyemnek nem tudom de mostmar rakerdek :D
krisztibaba85
2013-11-05 18:26:59
Köszönöm lányok nagyon kedvesek vagytok:-)
Mkinga anyudnak már terhessége elött is magas volt?
Amúgy nem bánom hogy ennyire elővigyázatos az orvosom csak nem számitottam rá hogy ezt mondja...
Advisory,Mkinga köszi a váaszokat:-)))
Mkinga,nagyon szorítok neked:-))))
Ildibaba 81!
Nagyon bíztató a görbéd,uh de izgi:-)))Mióta is próbálkoztok amúgy?
Hát én ma így...ahogy tegnap írtam egy hónapra megkell szakítani a "babagyártást" hogy a vérnyomásom jobb legyen,ezért addig is azt szeretném elérni hogy ovulációm legyen...