Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Mkinga, Dia, azért nem kellett volna, hogy kövessetek...
Nekem valószínű, ma még nem jön meg, csak holnap, akkor viszont nagyon szép ciklusom lesz 14. napi ovuval és 13 napos luteálissal. Igaz, hogy gyógyszer kellett hozzá, de legalább már alakul. :-)
Dia1984
2013-11-06 07:56:07
Jó reggelt Lányok!
mkinga, sajnálom, hogy így alakul a görbéd. Bár nem olyan drasztikus eséssel, de én is követlek. Úgy tűnik leszállóágba kerültünk. Én keresztet vetek az első gyógyszeres hónapra. :(
krisztibaba85
2013-11-06 07:50:27
Rubini,szerintem nagyon szép a görbéd,csak így tovább:-)
Hajrá Virgács:-)))
rubini
2013-11-06 07:48:53
mkinga Sajnálom:(
Ildibaba81 szép a görbéd,szorítok érted is:)
rubini
2013-11-06 07:44:39
Jó reggelt lányok!
luciffer73 úgy jártam mint te,eltolta az ovumat a gép.12-16-ig volt először.
Bár azért szépnek látom a görbémet:)
Szerintetek?
Ma így:)
mkinga
2013-11-06 07:44:16
Koszonom Virgacs...nagyon szeretnem a csodat es igazabol hiszek a csodakban, de valahogy most ez nem megy.... neked meg kitartas mert ott van csak mar most hunyocskat jatszik hisz "gyerek" ;). Es en meg mindig azt mondom ami nem del nem koveredik, o koveredett...
Moha ! igen ... hat :( ez ilyen csak varja meg a penteket, en is ma megyek kiveszem az uj honap gyogyszereimet , Clomid , Duphaston es azon gondolkodtam , hogy megveszem a Clearblu ovulacios tesztjet. Valaki hallott rolla vagy hasznalja??
Virgács
2013-11-06 07:34:35
Jó reggelt!
Új nap kezdődött.
Végre nem kell körbejárnom a várost, hogy orvoshoz menjek, CSAK dolgozni kellett jönni:)
Advisory,igen elviekben mm-eket kell nőnie ennyi idő alatt.
A múlt héten pont kedden este és csütörtök délután voltam a dokinál, amikor csütörtökön mondta, hogy kedd óta mm-eket kellett volna nőnie.Persze nálad ez így is lesz:)Én szurkolok.:)Ha ilyen tempóban folytatom még meg is előzöl, bár nem lóverseny...Én most azzal bíztatom magam,( persze csak úgy nagyon haloványan, mert feleslegesen nem akarom ujra átélni az elveszítjük érzést)hogy a mi borsókánk pont abba az irányba nő, amerre nem látja a gép, és hízott 1 mm-t.És jó nagy pont van a mondat végén.
Lusiferr, köszönöm...a petezsák 3 hete volt üres, vagy csak egy nagyon apróka lakója volt, de nem is beszéltünk róla a dokival, mert azt mondta 10 mm-es petezsák, teljesen normális.
Amúgy most 6 mm-es az embrió, múlt héten is már benne volt.
Még annyit mond a doki, hogy a petezsák, teljesen szabályos, szépen kifejlődött, semmi rendellenesség nem látszik rajta.
Mkinga ne add fel már előre!!!Vannak csodák, én tudom!
Monika5, melyik nap mégy az orvoshoz a héten?
Amúgy én is azt statisztikáztam még az elején, hogy a 23. napon lehetett a beágyazódás, de már fogalmam sincs...
Szép napot Mindenkinek!
Moha13
2013-11-06 07:34:07
mkinga
hát...:(
...én már készülök a következő ovumra, ovutesztek megrendelve (40db)...
krisztibaba85
2013-11-06 07:01:25
Mkinga,persze látom hogy zuhant a hőd csak azért lehetnek még csodák ;-)
Abban tud valaki segíteni hogy nekem mennyi az alaphőm??? Szerintem 36.4 nem???
mkinga
2013-11-06 06:53:03
Krisztibaba!
Az en gorbem eggyaltalan nem biztato...leestem a beka farka ala...szoval mostmar csak azert szurkolok , hogy pentek elott ne jojjon meg mert akkora a ferjecskem nem er haza termekeny idoszakomra .... es elment az elso Clomid kura sikertelenul...
Mkinga, Dia, azért nem kellett volna, hogy kövessetek...
Nekem valószínű, ma még nem jön meg, csak holnap, akkor viszont nagyon szép ciklusom lesz 14. napi ovuval és 13 napos luteálissal. Igaz, hogy gyógyszer kellett hozzá, de legalább már alakul. :-)