Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok:-)
Archangel,akkor mostmár nyugodtabb vagy igaz:-)Örülök hogy hogy minden okés:-)
Szilvia1980!
hajrá:-)))
Hát én ugyanúgy ovu nélkül:-))))
Archangel85
2013-11-13 07:02:39
Köszi Moha!
Az az igazság, hogy megcsinálják sima sztk-ba is, de mi 3 hónap múlva kaptunk volna csak időpontot. És mivel mi elkezdtük a kivizsgálásokat, így nem akartuk pont emiatt még tovább csúsztatni. Ez magándoki volt, nem kell időpont, csak odamész, mi itthonról vittük a mintát, beadta, és mire sorra került meg is volt az eredmény :)
8000 Ft volt, de a gyorsaság, és hogy nem a koszos sztk wc-ben kellett csinálni, bőven megérte.
Szilvia1980
2013-11-13 06:55:10
Sziasztok lányok!
Ma így...
Moha13
2013-11-13 06:39:58
Ja, nekem most már nagyon szimpatikus a görbém...szerintem szép...szerintetek? :D
Moha13
2013-11-13 06:35:20
Archangel85
Hát, ezek csodás hírek! :)
ÉN is nagyon szeretném már megejteni ezt a vizsgálatot...
Nagyon indiszkrét kérdés...mennyibe került? És magándokinál csináltátok? A háziorvos nem adhat erre beutalót? Vagy hogy megy ez?
Archangel85
2013-11-13 06:09:29
Halihó Csajok!
Na tegnap megvolt a spermavizsgálat is, is tökéletes eredményei vannak a férjemnek :) :) :) Azt mondta ezzel kizárt hogy gondok lennének :D
Ma így :)
Moha13
2013-11-12 22:05:53
Szia Kunbi!
Üdv itt!
Mesélj még légyszi ezekről a mit szabad enni és mit nem dolgokról, mert felettébb érdekesek...szeretném én is megfogadni ezeket a tanácsokat. :)
Érdekes ez a petrezselyem dolog, én eddig úgy tudtam, csak akkor nem jó sokat enni belőle, ha már terhes az ember, mert vetélést okozhat (olvastam valahol, hogy régen az asszonyok jó erős petrezselyemfőzettel próbáltak megszabadulni a nemkívánt magzattól), de hogy fogamzásgátló hatása is van, ez teljesen új nekem...:)
És ez a zsályás dolog ez mire jó és hogyan csinálod?
Alapvetően én is gyógynövénypárti vagyok, régebben sokat olvasgattam, gyűjtöttem is növényeket, de akkor még a teherbeesés téma nem igazán jött elém. Amikor megjön néha görcsölök, olyankor mindig segít rajtam a cickafarktea...más nem is kell, fél óra alatt hat.
Remélem, hamarosan Te is írsz a "reményhozó" fórumba...:)
Kumbi
2013-11-12 20:42:02
Krisztibaba85 :) viszonyítás kérdése, havonta 10ezer ft volt, szerintem majdnem annyi, mintha műtöttek volna...és amihez hozzányúlnak, már nem lesz a régi...
Eddig jól néz ki!
Boldog névnapot! :)