Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Pusszancs mindenkinek!!!! :))))
Iggggen drukkoljatok, eddig még semmi...mármint vércsepp. :)))
Reméljük így is marad...bár hangsúlyozom, azon kívül, hogy én is majd szomjan halok (bár nem szedek semmit), iszok mint a gödény, és természetesen wc-re járkálok...kb. 15 percenként, szóval ezen kívül nem érzek semmit :/ Most még a derekam se fáj...furi...nagyon furi
Bízom benne, hogy csak azért, mert a két terhesség nem lesz egyforma...asszem ennyi.
Mindenkinek drukkolok és én nem akarok várni a Jézuskáig...nekem szülinapra KELL egy baba. Majd az apja megkapja karácsonykor :DDD Pénteken elválik, hogy érdemes volt-e összeszorított arccal várnom...és bilibe pisilnem! :DDD
napsugar24
2013-11-13 14:59:02
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat és a biztatást- most ezzel semmit nem vesztek és valóban ideje haladni(legfeljebb csak a pénztárcánk bánja)
Arachnoidea- feküdj nyugodtan és használt a gyógyszert amit a doki mondott és szerintem a legfontosabb hogy ne idegeskedj, próbáld elterelni a gondolataidat, s legfőképpen bízz magadban és a babában.
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok-és bízzunk benne, hogy a Mikulás vagy a Jézuska megajándékoz mindannyiunkat egy-esetleg több csöppséggel.
mkinga
2013-11-13 13:33:15
Dzsudsza
Koszonom es igen erthetoen elmagyaraztad!! :) nagyon szepen koszonom , most kiisprobalom.
Dzsudzsa
2013-11-13 13:28:32
Mkinga!
Állítólag a kezünkön nagy-és mutatóujjunk között van egy pont, amit nagyon erősen kell nyomni. Az segíthet. Én nem próbáltam, mert nem vagyok fejfájós. A kézfejen, a puhább állományban.
Pl.: jobb kezed mutatóujját tedd a bal tenyeredbe, közel a hüvelykujj tövéhez, kicsit balra (puha rész), míg a jobb kezed hüvelykujját vele szembe, a kézfej irányából. Így jó erősen közelítsd egymáshoz a két ujjadat.
Másként nem tudom elmagyarázni:))
Ismételd váltva mindkét kezeden.
Hátha segít!!!
Dzsudzsa
2013-11-13 13:22:57
Hú lányok!
Van itt izgalom bőven. Most jobban ráérek, mert 3 nap betegállományt adtam magamnak. Gégegyuszim van, ha nem muszáj nem beszélek, mert amúgy sem nagyon megy.
Most jönnek nálam az izgalmas napok, de a ma reggeli hőmet nem írtam be (36.8) mert tuti a gyuszimtól ilyen. Ekkorát nem szokott ezeken a napokon ugrani. Szerencsére láz nincs.
Luciffer73!
Nagyon - nagyon kíváncsi vagyok :)) Hajrá!
Karolina01!
A hozzáállásod csillagos 6-os :)) Igen, kell magunkat sajnálni. Azután viszont mosolyogva tovább! Ez visz előre.
Arachnoidea!
Pozitív energiák indultak feléd! Ne kelj fel, azok zárt ablakon át is megérkeznek :)) Megy a hatalmas szurkolás
mkinga
2013-11-13 13:14:37
Gyorsan egy megoldast fejfajasra :((( masodik napja szenvedek 2L viznel vagyok,(a tegnaptol szedem a Clomidot, azt vettem eszre ez is okozza a szomjusagom, sot kiszaritja az ajkam, szam, szoval iszok kemenyen) paracetamol beveve meg a reggel, de olyan mintha semmit nem vettem volna. Seta , levegozes megvolt, Tvt sem nezek mert jobban faj es a szamitogeptol is... ezert pillantok csak neha ide be...
krisztibaba85
2013-11-13 13:04:20
Rubini amiben tud az ember segít szóval nincs mit:)
Luciffer rettentően szorítok neked:)))
Arachnoidea nagyon vigyázz magatokra minden OK lesz:)
rubini
2013-11-13 11:35:34
krisztibaba85 köszönöm szépen hogy válaszoltál
Kitartás,mindenkinek szorítok
Kumbi
2013-11-13 11:08:47
Szia jniki !
Huh, nem tudok oldalt, ezeket a term.dokim mondta. Én minden nap megittam 1 liter tejet :) nagyon hiányzik, de ha megéri :):) kibírom :)
Kumbi
2013-11-13 11:04:28
MKinga! Köszönöm :) Örülök, ha segíthetek :D
Neked is Hajrá :D :D
Iggggen drukkoljatok, eddig még semmi...mármint vércsepp. :)))
Reméljük így is marad...bár hangsúlyozom, azon kívül, hogy én is majd szomjan halok (bár nem szedek semmit), iszok mint a gödény, és természetesen wc-re járkálok...kb. 15 percenként, szóval ezen kívül nem érzek semmit :/ Most még a derekam se fáj...furi...nagyon furi
Bízom benne, hogy csak azért, mert a két terhesség nem lesz egyforma...asszem ennyi.
Mindenkinek drukkolok és én nem akarok várni a Jézuskáig...nekem szülinapra KELL egy baba. Majd az apja megkapja karácsonykor :DDD Pénteken elválik, hogy érdemes volt-e összeszorított arccal várnom...és bilibe pisilnem! :DDD