Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Kumbi,
nagyon érdekes amiket írtál!Tudsz még olyan ételeket mondani amik segítségünkre lehetnek, mert én pl nem szeretem a erős paprikát ill. a tojást megeszem de annyira azért nem, hogy mindig azt egyem.De ha tudsz olyan oldalt ahol ennek utána lehet olvasni az megköszönöm.A tej viszont problémás, mert szeretem és nekem mindig azzal indúl a napom.
mkinga
2013-11-13 10:54:28
Kumbi!!
Ezeket a sorokat en is nagyon megkoszonom!!! tenyleg lehet tanulni belolle :)
Hajra neked is!! ;)
capri
2013-11-13 10:34:07
Virgács,
ha olvasol, mi újság? Elvileg tegnap voltál orvosnál, ugye?
gianna
2013-11-13 10:27:51
Sziasztok!
Nekem megjott ma..de nem keseredek el:)
Szep napot nektek!!
Kumbi
2013-11-13 09:57:16
Moha13:)
A zsályát egy kis textilbe téve kellett megpárolni, és minden este 15-20 percet arra a petefészkemre kellett tenni, amiben a ciszta volt. Ha jól emlékszem egy pár hónapig kellett csinálni.
Fogamzástgátló dolgok :(előszedtem a kis jegyzetemet)amiben sok a cukor, koffein, hormonok., petrezselyem, zöldborsó. Ezért kezdtem el a paleo étrendet.Nem igazán eszem húst sem, és nem iszom tehéntejet, mert azt olvastam, hogy a teheneket sokszor fejik , hogy sok teje legyen, hormonokat is kapnak, és mivel a megereszkedett tőgye leérhet a földre, ezzel fertőzést összeszedve, antibiotikummal kezelik őket alapból. A sok cukor az inzulin termelés miatt káros, felboríthatja az egész hormonháztartást, mivel minden hormon kapcsolódik egymáshoz, ha az egyik felborul, általában a többi is.
Fogamzást segítő dolgok: Sok fokhagymát kell enni, ha alacsony az Ösztrogén szinted.
C-vitamin, segít a vetélés megelőzésében, viszont kitolhatja a menstruációt (ezzel engem "megviccelt" egy párszor...)
Peteérést segítő élelmiszerek, ami vérbőséget okoz, segítve ezzel a tüsző megrepedését, pl: az erős paprika. A rendkívüli peteérést is a hirtelen vérbőség okozza.
Tojás: Ezzel kapcsolatban volt egy kis betege a természetgyógyászomnak. Pontosan nem emlékszem, hogy mennyi idős lehetett, kb 4 körüli kislány, akit azzal vittek el hozzá, hogy elkezdett menstruálni!! Elkezdték megvonni tőle a sok hormont tartalmazható ételeket. Kiderült, hogy sok tojást evett, és mivel az egy "óriási pete" teljesen felborította a hormonjait.
Monika5
2013-11-13 09:56:26
arachnoidea,
Az egyik barátnőmnek szinte végig kellett feküdnie a 9 hónapot. A házi munkát is a férje és az anyukája segítségével kellett megoldania, DE egészséges kisfia született. Aki lassan féléves. :)Pihenj sokat és próbáld meg a rossz gondolatokat kizárni. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
mkinga
2013-11-13 09:36:13
Arachnoidea, fekudj pihizz , nagyon szurkolok neked!!
Szilvia!! boldog nevnapot!!
capri
2013-11-13 09:02:34
Arachnoidea,
Nagyon szorítunk Neked! Feküdj, pihenj, és próbálj ne agyalni, mi lesz, hogy lesz! Nagyon drukkolok!
luciffer73
2013-11-13 08:58:25
Szia arachnoidea!
Nagyon szúrkolok neked, érted...kitartás, ha a doki azt mondja, hogy fekvés, akkor fekvés!!!!!
Én négy hónapig feküdtem anno...de hidd el megérte! :D
Archangel85
2013-11-13 08:56:53
Szilvi Isten éltessen!!!
Kukac!
Nem adtak semmit, bementem a gyógyszertárba, hogy adjanak valami kis tégelyt, tudod amibe a gyógyszertári kenőcsöket is szokták rakni, és ott kérdezték, hogy és 25 vagy 50 grammosat? Elkezdtem mosolyogni, és hm....elég oda a 25 grammos is. :) Nem tudom fizettem-e érte,mert mást is vettem, de ha mégis, nem lehetett egy nagy összeg :)
Kumbi,
nagyon érdekes amiket írtál!Tudsz még olyan ételeket mondani amik segítségünkre lehetnek, mert én pl nem szeretem a erős paprikát ill. a tojást megeszem de annyira azért nem, hogy mindig azt egyem.De ha tudsz olyan oldalt ahol ennek utána lehet olvasni az megköszönöm.A tej viszont problémás, mert szeretem és nekem mindig azzal indúl a napom.