Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-11-12 20:30:16

Kumbi ez nagyon érdekes történet volt,köszi:-)
De azért elég drága egy természetgyógyász nem?
És akkor most nem vagy még terhes ha jól értem....hajrá:-) :-) :-) :-)
Ildibaba,egyetértek tényleg nem egy láblógatos meló a gyerekekkel való munka.De ha mar a nyakadba borulnak a gyerekek,biztos nagyn értesz a dologhoz:-) :-) :-) Csak így tovább:-)
Ildibaba81
2013-11-12 19:56:02

Krisztibaba!

Az már mindenképpen megérte, hogy nem kell a gyerekemnek állandóan a gyüliben lennie... :)

A gyerekek mondhatni napról-napra egyre aranyosabbak, már most a nyakamba borulnak, csak ez az állandó rohanás... óráról kivágódni, másikra bevágódni, nap végére már tiszta massza az ember agya... aki azt mondja, a tanítás csupa láblógatás, még tutira nem próbálta... :/
Viszont végre kikeveredtem a zombi állapotból: végre nem csak dokgozok, meg alszok... :)

Meglátjuk, jó hatása lesz -e a baba projektre...
Ildibaba81
2013-11-12 19:55:48

Krisztibaba!

Az már mindenképpen megérte, hogy nem kell a gyerekemnek állandóan a gyüliben lennie... :)

A gyerekek mondhatni napról-napra egyre aranyosabbak, már most a nyakamba borulnak, csak ez az állandó rohanás... óráról kivágódni, másikra bevágódni, nap végére már tiszta massza az ember agya... aki azt mondja, a tanítás csupa láblógatás, még tutira nem próbálta... :/
Viszont végre kikeveredtem a zombi állapotból: végre nem csak dokgozok, meg alszok... :)

Meglátjuk, jó hatása lesz -e a baba projektre...
Kumbi
2013-11-12 19:55:11

Szia Krisztibaba85:)
Megpróbálom röviden összefoglalni :):) Nászéjszakától próbálkozunk, és össze is jött elsőre, de méhenkívüli volt a baba, szerencsére nem kellett műtétes befejezés...ekkor derült ki, hogy van egy cisztám. Kezdődtek a kivizsgálások, hetente jártam Uh-ra, aztán a dokim minden tiltakozásom ellenére csak "meg akarta nézni". Ekkor jött a természetgyógyász. Mikor beléptem az ajtón, közölte a méhenkívüli terhességet, szerintem itt dőlt el, hogy hiszek benne :) 1 éven keresztül jártam hozzá minden hónapban, meg melegített zsályát kellett esténként a hasamra tenni.Nem szabad enni zöldborsót, petrezselymet, mert fogamzásgátló hatású, sok erőspaprikát kell enni, meg tojást, peteérés környékén. Mikor utoljára voltam nála, tavaly ilyenkor, (addig nem jártam semmilyen orvoshoz), azt mondta, hogy eltűnt a ciszta. Elmentem 3 különféle nőgyógyászhoz, csak ultrahangra, és nem láttak semmilyen cisztát:) Idén januárban hormonsor, amiben az LH-m kevesebb volt. Terhes lettem, de csak véletlenül tudtam meg. Azóta megfogadtam, csak akkor tesztelek legközelebb, ha késik 2 hetet :) Elkezdtem inzulinrezisztencia alapján étkezni, nem iszok tehéntejet. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, nem jártam orvoshoz, elhiszem a természetgyógyásznak, hogy azt mondta, lesz itt baba műtét nélkül. Ma lett kész a hormonsorom, és minden tökéletes :) Arra kell /kellett rájönni, ha meg tud foganni, hogyan tudom-tudnám ott is tartani :) Voltak nehéz pillanatok, ma úgy állok hozzá, hogy már nagyon közel van:) :) Kicsit hosszúra sikeredett, remélem tudok vele segíteni. Ja és itt a görbém :)
krisztibaba85
2013-11-12 19:38:38

Szia Kumbi!
Engem érdekelne a természetgyógyászatos beszámolod:-) :-) :-)
És azóta mi a helyzet,vezetsz itt görbét?

Mkinga,én is kívánom hogy happy and legyen a ciklus vége:-) :-)
krisztibaba85
2013-11-12 19:33:44

Napsugár 24!
Sok sikert kívánok,és nagyon drukkolok,hogy rendben menjenek a dolgok nálatok:-)
Kumbi
2013-11-12 19:01:36

Sziasztok :) 1 hónapja olvasgatlak titeket,(sokat tanultam tőletek ) azóta mérem a hőmet is :) A sok átélt "miért nem jön még meg" hónap után, úgy gondoltam, hogy a saját magam szórakoztatására elkezdem a méricskélést, és mert így (ahogy megtanultam) ha leesik a hőm, akkor nem olyan nagy a csalódás. Mi lassan 3és fél éve(!!!) nem védekezünk, de nem is próbálkoztunk, számolgattunk minden hónapban. Nekem természetgyógyásszal kapcsolatban vannak jó tapasztalataim, ezért nem kellett megműteni :) Remélem "befogadtok" :) Kívánok mindenkinek türelmet , és mielőbbi babásodást:) Szép estét:)
mkinga
2013-11-12 17:45:01

Meg 1 ora es kezdem a Clomid 2 cimu "filmet" ami remelhetoleg Happy End lessz :D
mkinga
2013-11-12 16:47:30

Napsugar!!
Nagyon izgulok ertetek :D !!! sok sok sikert!!!
napsugar24
2013-11-12 16:28:23

Sziasztok!
Ma voltam a dokimnál, a 3. napi vérvételen, és mindent rendben talált, így kezdhetjük az inszemet. Megkaptam a stimuláló dolgokat (Closti megint +gonal f szurit- ettől nagyon tartok, amúgy is irtózom a tűtől). Mondtam neki a tegnapi két pozitív ovu tesztet-és azt mondta, hogy semmi esetre sem lehetett-mert a vérvételem nem ezt mutatja-s akkor most nem is csinálhatnánk meg az inszemet.
Majd hétfőn kell mennem megint uh-ra s akkor mondja meg a "repülés" időpontját.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!