Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-11-12 10:29:06

Capri! One Step nevű teszt csíkot használtam. Vettem a neten egy csajtól.....Az ovu tesztet is nálad vettem. Azzal minden rendben volt..
Monika5
2013-11-12 10:28:52

luciffer73 és capri, köszönöm :)

krisztibaba85
Sajnos a göbédből én is arra következtetek, hogy hormonális problémád lehet és ugyanazt tudom javasolni, amit capri is írt. Szerintem sürgősen keres egy másik orvost, aki hajlandó foglalkozni a problémáddal. Esetleg a következőnél egy kis füllentés is belefér (a cél érdekében), hogy régebb óta próbálkoztok. Vagy ha az ingyenes orvosok ennyire nem foglalkoznak veled, akkor szerintem csináltass fizetősen hormonsort. esetleg háziorvossal megbeszélni a beutalót, vagy egyenesen endokrinológushoz menni a gyanúval? Szerintem, sincs a dohányzásnak befejezésének a peteéréshez és a hormonokhoz köze, legalábbis nem ekkora mértékben, mert akkor sok nő nem bagózna terhesen is, mert nem jönne össze nekik... Esetleg még a fogamzásgátló gyógyszer abbahagyása kavarhat be (nálam ez volt), de akkor is ellenőrizni kellene nekik vérvétellel, hogy mi a gond. E mellett a görbéd további vezetése is jó ötlet, mert nyomon tudod követni a változásokat és van olyan orvos, aki kéri is. Szóval szerintem ne hagyd annyiban a dolgot, mert lehet, hogy később ugyan itt kötsz ki és bánod majd, hogy vártál. Sok sikert! :)

babaváró33
2013-11-12 10:28:07

Sziasztok Lányok!
Remélem ma mindenkinek csodás kedve van, szépen süt a nap!!!
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy van-e tapasztalatotok ovulációs mikroszkóppal kapcsolatban. Én azért vettem, hogy nagyon sokszor lehessen nézegetni, és ne legyek bekorlátozva, de azóta olvastam róla negatív tapasztalatokat is. Ovutesztet csak egyszer használtam, és akkor sem lett a tesztcsík egyszer sem ugyanolyan erős, mint a kontroll, pedig nem egyet használtam el. Pedig a hőm szerint volt ovum abban a hónapban is.

Mivel olvastam, hogy sikeres megtermékenyítés után korábban jelezhet babát a mikroszkóp mint bármi más, kíváncsiságból nézegettem az elmúlt napokban reggel. Tegnap csomó páfrányt is mutatott, de köröket is, úgyhogy totál vegyesnek mondanám. Ma viszont semmi (mármint páfrány). Lehet, hogy nem is érdemes nézegetni, mert totál megbízhatatlan? Csak azt nem értem, hogy akkor miért mutat páfrányokat, ha nincs is kémiai alapja a változásnak? (mert ugye a kikristályosodás bizonyos vegyületek koncentrációjának megváltozása miatt van).

Azért kezdtem el a mikroszkópot nézegetni, mert rájöttem, hogy a hőmérsékletből túl sok mindent leszűrni nem lehet! Csak arra jó, hogy megállapíthassuk, hogy megvolt az ovuláció.
luciffer73
2013-11-12 10:25:31

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat a tologatásra. :)
Szóval az a helyzet, hogy én majom azt hittem, hogy ilyen esetben, amikor még nem jelöltem be a mensit, de ő már halvánnyal jelöli előre...szóval, hogy nem eltolja, hanem egyszerűen halvány marad és ennyi....
Nem érzem, hogy többen lennék...bár ami fura, hogy azon a napon, amikor megjön, aznap reggel már közel sem fáj annyira és nem feszül olyan nagyon a mellem.
Ma viszont igen...de amilyen összevisszaság van körülöttem, lehet, hogy majd késő délután, vagy este jön meg, addig meg azt gondolja magában...hagy fájjon neki...legalább érzi a törődést! :DDDD Mondjuk a bal oldali fészkem időnként szúrkál.. :/
Ha esetleg változna valamit a helyzet visítok...tesztelni felesleges lenne. Asszem én lennék a legjobban meglepődve, ha ketten lennék :)))
Nagyon sajnálom a negatívat...de szerintem is próbálj meg egy hét múlva tesztelni
capri
2013-11-12 10:24:33

Karolina, kimutatHATja a 10-es teszt, de azért a nemvárt napja előtt biztosabb a reggeli első vizelet. A legközelebbi tesztet abból csináld.
Egyébként milyen teszted van? A netes 10-es volt, akinek nem vált be (láttam olyan fotót, hogy halványabb volt, mint a 25-ös érzékenységű Facelle - ugyanabból a pisiből).
Nagyon drukkolok, hogy legyen ott második csík is! :-)
Karolina01
2013-11-12 10:18:51

Capri! Igen ma van a 13 dpo-m. Az még korai szerinted, hogy teszteljek? Mikortól mutatható ki? 10-es tesztet vettem, azt olvastam, hogy az a legerősebb.
Karolina01
2013-11-12 10:11:05

Capri!
De, szomorú vagyok. Múlt hét óta a délutáni kávémat nem tudom meginni, mert hányingerem lett a szagától. Olyan jeleket produkáltam, amiket még sosem ezidáig. Szerintem legközelebb csüt, vagy pénteken tesztelek, mert akkora nem várom.
Azért köszi a bíztatást... : o))
capri
2013-11-12 10:04:25

Karolina, azért még nem szabad szomorkodni! 13. dpo-n (ha jól emlékszem) és nem első reggeli pisiből lehetett negatív úgy is, ha babás vagy! :-)

Jniki, sokaknak nincs tojcsis nyák, szóval lehet ovu anélkül is!
jniki82
2013-11-12 09:53:26

Sziasztok!

Csajok szerintetek lehet úgy ovu, hogy nincs jelen tojcsis váladék!Én nem igazán tapasztalom ebben a hónapban még szombaton volt valami hasonló, de az sem jelentőség teljes mennyiség.Hőt nem mérek már, mondván ne stresszeljek,de ez nem jött össze igazán, ovutesztem pedig elfogyott.Vasárnap este volt rajt egy halvány csíkocska, addig semmit nem mutatott, de tegnapra már nem volt, venni meg elfelejtettem.
Karolina01
2013-11-12 09:51:02

Negatív... :o(((

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!