Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Antika! Jól tetted, hogy minél előbb elmentél orvoshoz. Remélem, minél előbb sikerül a baby projekt. : o))
Mkinga! Nekem is az előző héten 2 napon keresztül fájt a fejem. Valami front volt. Ilyenkor beveszek egy fél algopyrint és elmúlik hál' istennek. Én is nagyon ritkán veszek be gyógyszer, csak ha már tényleg nem bírom tovább. Ha náthásak vagyunk akkor a homeopátiához fordulok, ami idáig nagyon jól bevált.
mkinga
2013-11-12 14:50:15
kbetina
Paracetamol 500ast, de semmiz nem hat... turok... ha becsukom a szemem enyhul , a mai nap ilyen...
krisztibaba85
2013-11-12 14:41:05
Antika bátorító a történeted:)köszi,és csak így tovább,kívánom hogy minél hamarabb jöjjön a baba:)
Kbettina nem dohányzom már egy hónapja :)
Antika
2013-11-12 14:23:37
Sziasztok!
Egy éve voltam én is dokinál, de csak annyit mondott, ha fél éven belül nem sikerül menjek vissza. Nem vártam fél évet, mentem magán úton, az azt mondta fogyjak, műtét stb. eltelt a fél év, összeszedtem minden bátorságom felhívtam a háziorvosom, kértem beutalót endokrinologiára, kiderült, hogy Pcos vagyok inzulinrezisztenciával.
Azóta két hónap telt el, hogy kiderült mi a bajom, gyógyszert kaptam, diéta és mozgás. Fogytam majnem 6 kilót és kezd helyreállni a ciklusom is.
Most november 3.-án volt 1 éve, még jó, hogy nem vártam, hanem cselekedtem. Mostmár még több reményem van, hogy angyalkánk legyen :)
kbettina
2013-11-12 14:04:59
Krisztibaba:te dohányzol?én is olvastam,elég sok ilyen cikket.és volt aki azt irta h sok próbálkozás után akkor jött a baba mikor leszokott.
krisztibaba85
2013-11-12 13:56:53
Csajok,nagyon szépen köszönöm a so véleményt és tanácsot.
A dohányzást azért is említettem mert több cikket olvastam arról hogy a dohányzás gátolhatja a peteérést roncsolhatja a petéket így gátat szabva a megtermékenyülésnek.
Lehet akkor megpróbálkozom egy másik orvosnál sztk-ba adjon hormonvizsgálatra beutalót,vagy várok még eg hónapot és vezetem tovább a görbém....mégegyszer köszi csajok :)
kbettina
2013-11-12 13:44:10
Mkinga: én is folytonos fejfájással küzdök, már legalább 10 éve. oka ismeretlen :(
Én sose kerülöm a gyógyszerhez nyúlást, persze neked most más a helyzeted.
Én pl azt sem tudom mely fájdalomcsillapító mely csoportba tartozik.
Többnyire algopirint, és mostanában panadol extrát szedek, vagy rubofent.Mikor melyik van épp otthon. Ezek vajon hová tartozhatnak? és akkor te most mit szedtél be végülis?
kbettina
2013-11-12 13:43:53
Mkinga: én is folytonos fejfájással küzdök, már legalább 10 éve. oka ismeretlen :(
Többnyire algopirint, és mostanában panadol extrát szedek, vagy rubofent.Mikor melyik van épp otthon. Ezek vajon hová tartozhatnak? és akkor te most mit szedtél be végülis?
kbettina
2013-11-12 13:43:38
mkinga
2013-11-12 12:42:13
Lanyok, ma fejfajjassal keltem, mar mindent kiprobaltam orvossagon kivul, de semmi nem szunteti. Igy elmentem a gyogyszertarba es kertem valamit de elmondtam , hogy Clomidot szedek meg babaproject stb... erre a gyogyszeresz azt mondta akkor szimpla paracetamol jo csak, az Ibuprofen es a Codein neheziti a beagyazodast es sokszor gatolja a peteerest... csak bamultam mint szamar az uj kaput , ilyet meg nem is hallodtam.
Ehez mit szoltok?
Mkinga! Nekem is az előző héten 2 napon keresztül fájt a fejem. Valami front volt. Ilyenkor beveszek egy fél algopyrint és elmúlik hál' istennek. Én is nagyon ritkán veszek be gyógyszer, csak ha már tényleg nem bírom tovább. Ha náthásak vagyunk akkor a homeopátiához fordulok, ami idáig nagyon jól bevált.