Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok! Lanyok!
Kerlek szorítás átok elég nagy gond van jövő keddig fektetnek utrogestant kaptam meg 3*2 nos part szerintem sejtettek hogy mi van velem de annyira felek hogy leírni sem merem az egészet ami körülöttem folyik november 2 óta naponta 10 percet kelhetnek fel akkor ülök géphez kicsit hogy be nézzék hozzátok. Drukkolok mindenkinek és boldog névnapot Szilvinek!
krisztibaba85
2013-11-13 08:29:27
Szilvia tényleg!Isten éltessen neved napján:)
Rubin szerintem még elképzelhető hogy a ten esetedben korai csinálj mindennap eg tesztet:) mert gondolom ugysem birnád ki ha azt írnám hog majd 1 hét múlva tesztelj újra.
Karolina01
2013-11-13 08:25:55
Jó reggelt Lányok!
Sajnos ez a ciklus is véget ért. Elkezdtem barnázni, holnaptól piros napokat élek : o(((
Pár nap és kezdhetem az új ciklust. Csak ez a pár nap míg magam alatt vagyok ez a legrosszabb, de utána valahogy, valamiért újból vidáman neki tudok vágni a próbálkozásnak. Remélem több sikerrel....
Szilvia! Boldog névnapot! : o)))
Én ma így
luciffer73
2013-11-13 08:25:20
Sziasztok!
Szilvi boldog névnapot!
Nekem se jött meg...a hőm feljebb ment, de mielőtt gratulálnátok, szerintem azért én még egyet havizok..lehet, hogy már ma...
Tesztet nem veszek...ha csütörtökig sem jön meg, majd akkor, de tesztelni majd csak pénteken fogok
...én ma így
rubini
2013-11-13 07:51:59
Sziasztok lányok!
Tegnap kellett volna megjönnie.ma reggel csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet ami negatív lett:(
Ma nem tudtam normálisan hőt mérni mert korábban keltem de még feküdtem és 3 értéket is mértem,így nem írtam be semmit inkább.
Ugyanezzel a tesztel már egyszer a ciklus 26.napján egyszer pozitív lett de akkor az lombik volt
Szerintetek?
capri
2013-11-13 07:48:07
Jó reggelt!
Napsugár, nagyon szurkolok, hogy sikert hozzon az első inszem! :-)
Mkinga, drukkolok a happy endért a "film" végén! :-))
Kumbi, üdv itt!
Archangel, szuper, hogy párodnál minden rendben!
Moha, lassan Wonder Woman görbéd lesz! ;-) Kinek is volt az egy-két hónapja?
Szilvia1980, csak így tovább! És igen, boldog névnapot! :-)
mkinga
2013-11-13 07:44:22
jo reggelt lanyok
En ma igy...
kukac
2013-11-13 07:36:28
Archangel: Lehet egy nagyon banális kérdésem? Miben vittétek a mintát? Adtak előtte valami dobozkát?
Orulok, hogy hozzatok tartozom:)
Szep napot mindenkinek!