Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hú Karina, nagyon drukkolok!!! Siess vissza a pozitív hírrel! :-)
Karolina01
2013-11-12 09:22:53
Capri!
Örülök, hogy válaszoltál!!
Most fogok tesztelni mindjárt....
Majd írok, hogy mi lett az eredmény....
capri
2013-11-12 08:54:41
Krisztibaba,
én nem gondolom, hogy a peteérés összefüggésben lenne a dohányzással. (Mondom ezt úgy, hogy életemben nem szívtam még bele cigarettába és utálom a cigit.)
Az én első dokim is azt mondta a hőmérőzésre, hogy felesleges... A hormonsort is úgy írta csak fel, hogy felhívtam és konkrétan én kértem rá beutalót. Ja, és én is a 3. hónap környékén jártam akkor. Legyél határozott és rámenős. Vagy nem tudsz esetleg másik orvoshoz menni? Mert az előző görbédre is azt mondanám, hogy ovu nélküli... :-(
mkinga
2013-11-12 08:52:18
Kriszti!
Nem tudom a te nogyogyszod milyen es hogy dolgozik...en csak 6 honap sikertelen probalkozas utan mentem , hogy nem jon ossze es nekem kerte a nodokim a hogorbeket az utolso 3 honapit... utanna hormonsor , kompatibilitasi , katonak figyelese a szervezetemben,vervetelek mindenfele nembitegseg, fertozobetegse, szoval mindent mindent megycsinalt 6 honap utan , kivetel az atfujast meg tukrozest mert nekem 1 eve ez mar megvolt.Eredmenyek utan ami mind jok voltak mondta meg probalkozzunk de a gorbet folytassam, most 1 ev sikertelen probalkozassal, 1 biokemiai terhesseggel ujbol kerte az utolso 3 honap hogorbemet , akkor adta a Clostit es azt mondta folytassam a gorbe vezetest es 3 honap utan ujbol mutassam fel neki , megjegyzem ő adott nekem egy kulon kis sablont amit vezessek es azt vigyem.
Szoval szerintem meregess minden honapban , minden nap pontosan es vidd el neki es mutasd meg. Nagyon sok mindent tudnak ok kiolvasni egy kis gorbebol, az enyem legalabbis igen :). De ne keseregj , munkara fel ;)
krisztibaba85
2013-11-12 08:39:09
Szia Capri,köszi a választ:-)))
Hát a múlt hónapban kezdtem mérni de csak a ciklus 19. naőjától,azért megmutatom dehát gondolom ebből nem lehet sok mindent kiolvasni,hiszem pont a lényeget nem látni az első felét ugyebár.
Én is gondolokodom ezen hogy kéne egy hormonvizsgálatot csináltatni,a nőgyógyász multkor még megnézni sem akart mondván ne görcsöljek(3 hónapja próbálkozunk),majd jön az,szóval és a hőmérőzést nem is javasolta,azt a háziorvosom mondta még anno....Most mi csináljak,várjak ki még egy hónapot,mérjem aztán meglátjuk,igazából egy hónapja hagytam abba a dohányzást,lehet még idő kell hogy helyrejöjjenek a petéim vagy már nem is tudom.....pfff
capri
2013-11-12 08:28:12
Sziasztok!
Monika5, de jó!!! Gratulálok és további boldog babavárást! És továbbra is adjál hírt magatokról! :-)
Archangel, köszi, hogy megosztottad velünk a történetedet! Nagyon ügyes és erős vagy!
Kukac, a görbéd alapján sajnos nem volt ovud. De egy görbéből ne vonjunk még le következtetéseket, egészséges nőknél is előfordulhat anovus hónap. Nekem is az első próbálkozós hónap lehet, hogy ovu nélküli volt...
Ildibaba, örülök, hogy tetszik az új munka!
Karolina, tényleg érdekes ez a hullámzás, de a lényeg, hogy ma is visszament. Drukkolok, hogy holnap legfeljebb felfelé változzon! Mikor tesztelnél?
Luciffer, már írták a többiek is, de tényleg úgy van: mivel mára nem írtál be mensit, arrébb tolta egy nappal, és ez így megy addig, míg meg nem jön (vagy be nem jelölöd, hogy terhes vagy :-) ). Ugye holnap a várható mensit nem írhatja be előző napra... :-)
Krisztibaba, igen, a hőgörbének úgy kéne kinéznie, ahogy írod. Neked valószínűleg nem volt ovud ebben a ciklusban. Korábban is ilyenek voltak a görbéid? Ha igen, menjél el orvoshoz, csináltass uh-s cikluskövetést és hormonsort.
krisztibaba85
2013-11-12 08:17:14
Lányok,azt hiszem most világosodtam meg a hőgörbékkel kapcsolatban....
Szóval rendesen egy görbének úgy kell kinézni hogy a ciklus elsőfelében lejjebb van a hő,és a ciklus második felében meg ugye följebb kell hogy menjen tüszőrepi után,tehát mint egy "gyök jel" úgy kéne kinéznie
Na már most,ha valaki lenne oly szives rápillantani az én görbémre, mert most nézem hogy nálam abszolút nncs szintkülönbség a ciklus 2. felében,a ciklus első feléhez képest....nem is tudom akkor mit várom hogy terhes legyek...hisz ez így nem igazán jó.....
Szerintetek most mit lehet leolvasni a görbémről??
Köszönöm előre is a segítséget:-)
Szilvia1980
2013-11-12 08:03:04
krisztibaba85: én is izgulok:) nagyon bízom benne, hogy összejön:)
Szép napot mindenkinek:)
mkinga
2013-11-12 07:56:54
Luciffer :D szerintem ha ma kellett volna megjonnie es folment a hod....nagyon remelem, hogy 9honapig mindennap tologatni fogja ... :D nem erzel semmit?