Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát egy másután kétszer sosem volt még ilyen hosszú...
Egyrészt biztos nem ovuláltam,hát semmi eltérés nincs a ciklusom 1,és 2 fele között,pedig volt "olyan" váladékom is meg fájt amimnek kellett fájnia:-)))szóval szerintem csak erölködik az a tüsző.Másrészt voltam azóta vér-és vizelet vizsgálaton ott azért már kiderült volna ugyis.Ugyhogy biztos nem vagyok terhes,megjön az jövöhét kedden ahogy illik neki:-)
peteérés tesztet nem csináltam,de szerintem fogok venni köv hónapban,aztán meglátjuk mi lesz...Azért aranyos vagy:-)))
krisztibaba85
2013-11-14 06:53:46
Szilvia,nagyon Boldog Évfordulot nektek:-)))Sok boldogságot,és nagyon kivánom hogy eggyel többen legyetek:-)))
Antika
2013-11-14 06:53:12
Sziasztok! Én ma így vagyok. Nem tudom, hogy miért, de teljesen más, mint az előző ciklusom.
Moha13
2013-11-14 06:51:18
Jó reggelt!
Üdv az újaknak...remélem, nem sokáig tobzódtok itt, mert bebabásodtok...:)
krisztibaba85
Neked mindig ilyen hosszú a ciklusod? Mert igaz, hogy elég érdekesen néz ki, meg minden, de ha tényleg volt ovud ott, ahol a gép jelöli, akkor más 24 napos a luteálisod...nem lősz el egy tesztet? Amúgy ovuteszteltél? Volt pozi? Mikor?
Én ma:
Szilvia1980
2013-11-14 06:50:26
krisztibaba85:
Én is nagyon izgulok:), ma van a házassági évfordulónk, nagyon jó lenne ha eggyel többen ünnepelnénk :):)
Szép napot mindenkinek:)
krisztibaba85
2013-11-14 06:50:10
Luciffer:-)
Ba....ki:-) az a hőesés!!!!! brrrrr!!!Büntesdd meg a hőmérődet:-)))Amúgy a barátnöm is 5 napig várta még hogy megjöjjön közben pont ugyanolyan menzigörcsei voltak,szóval nyugi,még nem biztos jöb az a fránya tudod ki:-)))drukkolok!!!
krisztibaba85
2013-11-14 06:44:44
Jó reggelt!:-)
Szilvi:-))) Érted is izgulhatunk:-)))
Hát nekem meg a szokásos semmilyen görbém:-)))
Szép napot mindenkinek!
luciffer73
2013-11-14 06:42:17
Sziasztok!
Üdvözlök minden új tagot! :)))...és persze leendő anyucit! :DD
Szóval mkinga az van, hogy ha ma sem jön meg, akkor veszek tesztet, és ha pénteken se jön meg hajnalban, vagy hajnalig (ezdehülyeszó), akkor meg is csinálom.
Viszont....a hasam tegnap délután óta pont úgy fáj, mintha meg akarna jönni...egy az egybe...:( este már egy tampont is felraktam, mert nem akartam eláztatni éjjel az ágyat...de reggelre hófehér volt, maradt. A hőmérsékletem meg ismét leesett a béka valaga alá.
Mirjam...olyan nincs, hogy a pete kiesik...:))))))))))) ezen akkorát röhögtem....gondolom az oktatód csak humorizált..ha nem, akkor nagy baromsággal ijesztgetett téged.
Nyugodtan tornázz csak...nekem is a R. Réka jutott az eszembe. Pontosan az utolsó gyerekénél nyilatkozta azt, hogy aki aktívan tornázott, az a terhesség alatt se hagyja abba, mert azzal többet árt, mint használ. Irigyellek...nekem bezzeg nem hiányzik a mozgás...de most egy rigójancsit betolnék a fejembe :))))
...ime ez a f..talicska hőgörbém...DÜHÖS VAGYOK!!!!!
Szilvia1980
2013-11-14 06:38:38
Jó reggelt lányok!
Ma így...
krisztibaba85
2013-11-13 19:42:02
Szia Mamma:-)
Jó lesz az csak menjen holnap még följebb a görbéd és meglesz az ovud:-)
Hát egy másután kétszer sosem volt még ilyen hosszú...
Egyrészt biztos nem ovuláltam,hát semmi eltérés nincs a ciklusom 1,és 2 fele között,pedig volt "olyan" váladékom is meg fájt amimnek kellett fájnia:-)))szóval szerintem csak erölködik az a tüsző.Másrészt voltam azóta vér-és vizelet vizsgálaton ott azért már kiderült volna ugyis.Ugyhogy biztos nem vagyok terhes,megjön az jövöhét kedden ahogy illik neki:-)
peteérés tesztet nem csináltam,de szerintem fogok venni köv hónapban,aztán meglátjuk mi lesz...Azért aranyos vagy:-)))