Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-14 08:52:51

Luciffer,
csatoltam a görbémet, és én látom is... Többiek, látjátok?
Én is ilyenkor (amikor a hőm már leesett, de még nem jött meg) már türelmetlenül várom, hogy megjöjjön, de azzal szoktam nyugtatni magamat, hogy legalább hosszabb lesz kicsit a luteálisom meg a ciklusom (nekem átlag 25-26 naposak, de október elején csak 24 volt).
mkinga
2013-11-14 08:52:06

Nekem meg az a gondom, hogy altalaban ilyenkor leesik a hom 36,3-36,4 re is es most 36,5 a minimalis es ujbol szokott eggy nagyot... ez meg mi???
Archangel85
2013-11-14 08:44:51

Hajrá lányok! Kriszti, Szilvi nagyon szorítok értetek!!!!
Én már nagyon be vagyok sózva, várom a vizsgálatot nagyon :D
Ma így!!
luciffer73
2013-11-14 08:42:17

A másik amin agyalok...hogy a grafhoz képest, szerintem egy nappal előbb volt ovum....viszont akkor meg miért lett ilyen baromi hosszú a luteálisom?
...szöval kivagyok agyilag...:(
luciffer73
2013-11-14 08:37:59

Szia Capri...
A helyzet az, hogy én se áltatom magam...higgyétek el, hogy én lennék a legjobban meglepve, ha mindezek mellett pizitív lenne a tesztem. A helyzet az, hogy gondolatban már felkészültem a negatívra...ami rohadtul felbosszant az az, hogy akkor meg miért késik ennyi napot, mi a frásznak megy fel a hőm, és mi az édesanyjáért nem jön már meg...pontosan azért, hogy végre akkor már a következő ciklusban lehetnék és talán tudnék csinálni is valamit...
Én most a düh fázison megyek keresztül... :/
Elkeseredve nem vagyok...de tényleg nem...csak iszonyatos mérges
A görbédet meg nem látom capri...vagy csak én nem látom, vagy nem is csatoltad?
capri
2013-11-14 08:26:44

Jó reggelt!
Luciffer, Karolina, hááát, drukkolok nektek, de megmondom őszintén, ha nálam ilyen hőesés lenne, én nem nagyon reménykednék már semmiben. Vagyis de, abban, hogy az új ciklus sikeresebb lesz. :-)
Üdv az újaknak!
Mirjam, engem is foglalkoztatott ez a kérdés. Én is rendszeresen sportolok, bár egy kicsit kevesebbet, mint Te. És jártam Avivára is. Ezeket a - szerintem - hülyeségeket nem viccből mondják az oktatók, tényleg ez a "tanításuk". Semmiféle rázkódással járó sportot nem ajánlanak (bár ezt a guggolást én sem hallottam még). De mondom, szerintem ez jó nagy hülyeség. Hány ember lett már terhes rendszeres sport mellett?! Na ugye... Én a ciklus vége felé például futás helyett inkább tempósan gyalogolok vagy ellipszistréneren edzek (na jó, néha 10-20 percet futok is). Illetve Flabelosra járok, na azt az utolsó héten már hanyagolom, az valószínűleg tényleg nem segíti a beágyazódást. De múltkor dirket rákérdeztem az orvosra, és azt mondta, egészséges terhességnél nem okozhatna gondot. Szóval amíg jólesik a sport, szerintem addig nincs gond.
Arachnoidea, ma is nagyon szorítunk Neked! :-)
Szilvia1980, a Te görbéd még mindig nagyon szép! :-)
Moha, alakul a WW... :-)
Én ma így. Semmi érdekes. :-)
luciffer73
2013-11-14 08:15:41

háhhh....szóval akkor értitek, hogy mitől csapott meg az ideg. Sajnos a hőmérőmre nem tudom ezt fogni...pedig jó lenne most valakit hibáztatni. :))))
Mkinga...én is arra számítok, hogy meg jön. Eddig még mindig úgy volt, ha leestem, rá másnapra meg is jött. Lehet, hogy most nem is vár holnapig. Hol fáj a hasam, hol meg nem....
Nagy pofára esés nincs, mert semmi extrát nem éreztem. Tegnap egész nap a rötyire rohangáltam...még otthon is. A lányom meg is kérdezte, hogy hasmenésem van? Mondtam nem, pisilnem kell..."..de ennyiszer? Nem vagy felfázva?"
Nem voltam, és nem is vagyok...szóval a sűrű pisilésen kívül semmit nem érzek...a mellem ugyan fájdogál, de az sem olyan nagyon.
Anno a Reninél is így volt...fájt a hasam, meg véres váladékom volt..., de ott éreztem, hogy babát várok...most viszont nem.
Na mindegy...ha délig nem jön meg, akkor ebédidőben kimegyek venni tesztet, aztán a folytatás, már ha egyáltalán lesz értelme, majd csak holnap hajnalban..aztán majd meglátjuk, de persze szinte látom magam előtt az egy csíkot. Akkor is szemétség a havimtól, hogy ebben az évben már másodszor szórakozik azzal, hogy nem jön meg időben. Egyszer már megcsinálta, hogy 24 nap helyett 29-re jött...legalább 5 tesztet ellöttem...feleslegesen. Az az érzésem, hogy ez a mostani is ilyen. :/
Karolina01
2013-11-14 07:52:55

Luciffer73! Ez aztán a görbe.. : o)) Jó kacifántos...

Én ma így állok... sehogy.. : o)
mkinga
2013-11-14 07:48:07

Szilvia!
Boldog hazassadievfordulot, mi pont 10 nap mulva toltjuk az 1 evet :D

Luciffer! hat te aztan leestel kemenyen...na de majd lessz valahogy, en mensire szamitanek, nekem ha leesik ra 2 napra mar megjelenik az a pecseteles majd verzes..na de nem elkeseriteni akartalak.

Mara megszunt a fejfajasom...2 napot kemenyen kinozott, remelem elo sem jon tobbet
A hom...na arra baromira haragszom, mit muvel ez??!!! le fel, fel le....
krisztibaba85
2013-11-14 07:14:38

Ja az lemaradt hogy az a fajta váladék a ciklusom 22.napjától volt 25. napig.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!