Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-11-14 11:08:59

Capri

Én is láttam az előzőt is meg a mostanit is:)
Karácsonyi pozi teszt?Hát nagyon jó lenne:)):)
mkinga
2013-11-14 10:46:19

Hat Capri en most is latom es elotte is lattam :)))
Tenyleg meg 40 nap Karacsonyig :D torjetek meg a jeget lanyok sok pozi tesztel !!!
capri
2013-11-14 10:34:31

Dzsudzsa, ez érdekes, hogy nem látjátok... Jó, hogy én írtam, hogy semmi érdekes nincs rajta, hát de na... :-)
Még egyszer becsatolom, hátha...
Karolina01
2013-11-14 10:34:13

Lányok!
Én is azzal nyugtattam a páromat, hogy most nem sikerült, de még karira sikerülhet és a fa alatt lehet egy pozi teszt.
Remélem úgy lesz! : o)))
Dzsudzsa
2013-11-14 10:25:33

Capri!
A görbédet én sem látom.
Luciffer!
Az ideget belém is raktad. Nekem annyira pozi érzésem volt tegnap, mikor láttam a görbédet.
Én amúgy hiszek abban, hogy többször megbabásodunk, de valami miatt még nem marad meg. Emlékeztek? Plumeirának is ezt mondta az orvosa. Sok-sok szép görbe, majd a tesztelés napjára zutty. Én az előző - amúgy sikertelen terhességemnél :( - már a nemvárt előtt 4 nappal pozitívat teszteltem. Én az a típus vagyok, aki szeret mindent időben tudni.
Amúgy is áll bennem az ideg. 2. napja nem mérem a hőmet, pedig most lenne az igazi!!!! Tegnap 37.2 volt a hőemelkedésem. Ugatok, mint a kutya. Ma reggel mondtam is a páromnak, hogy ilyen köhögés mellett, ha nem is a pete, de a baba kiesik belőlem :))Szerintetek van ilyenkor is esély a fogantatásra???
Lányok!
Ki lesz az, aki megtöri ezt a csendes időszakot????
Valóban nagyon jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem Karácsonyra bizti repülnek az angyalkáink :))))
mirjam
2013-11-14 09:12:19

Olyan jo volna jo hireket hallani,h vkinek sikerult!remenyt adna a tobbieknek,ujult erovel lehetne folytatni... Ugyh vki legyen gyorsan babas:-)
capri
2013-11-14 09:08:54

Szia Mirmite,
tényleg elég rég voltál már. Úgy látom, Te is a karácsonyi pozi tesztre vagy esélyes...
Mirmite
2013-11-14 09:06:35

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem mindenféle gondok miatt:(
Szóval most megint itt vagyok és drukkolok
mindenkinek:)
Üdv körünkben az újjaknak is és remélem nem lesznek
itt olyan sokáig mint MI néhányan:)

Én is már várom a következő hónapot.
mirjam
2013-11-14 08:57:40

Koszonom mindenkinek a biztato szavakat.ma melo utan el is megyek egy kis elipszisre meg taposasra,az nem raz ossze.:-) avivaval mar sok problemam megoldodott anno,de most a babasodasert még nem tornaztam,kb juli vegen hagytam abba.vannak benne furcsa dolgok az biztos,nem kovettem mindet es megis hatott:-) mindenkinek szurkolok!
mkinga
2013-11-14 08:57:11

Capri en latom :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!