Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jutottam egy szippantásnyi levegővételhez - erre az utóbbi hónapokban nem nagyon volt lehetőségem... :(
Nem ígérem, hogy mindent visszaolvasok - elég termékeny volt a társaság, ami miatt egyik szemem sír, másik nevet, mert hogy ez azt jelenti, hogy még sok babóca várat magára, viszont azt is, hogy azért vannak történések is... :(
Nálam: Egész nyugis lett az életem így, hogy nem kell 5-kor kelnem minden áldott nap, illetve, hogy nem kell a gyereket hajnalban kirugdosni az ágyból és bevontatni egy tök idegen óvónőhöz a gyülibe, ill. mindennap érte is tudtam menni még mielőtt átvitték volna a őket a gyülibe. Remélhetőleg a gyerekek nem fognak komolyabb gondot okozni a számomra, most igazából az van soron, hogy teljesen képbe kerüljek az új tanagyaggal és azzal, hogy milyen tempó a legmegfelelőbb a számukra.
Minden esetre a lényeg, hogy lényegesen kevesebbet stresselek, remélem, ennek hamarosan lesz majd látható hatása is. :)
Mindig igyekeztem kitörni a tanárságból, de talán ez a nekem való dolog, lehet, jobb, ha elfogadom... pár év alatt már úgyis rutinból fog menni, mint minden más munka.... :/ :)
Szóval, ehhez ilyen görbe társul:
luciffer73
2013-11-14 14:20:19
Capri aranyos vagy, köszi...ezért szombaton agyon zabálom magamat, jövőhéten meg elmegyek és leiszom magam...:)))))
luciffer73
2013-11-14 14:18:32
Karolina...én veled vagyok! :D
Karolina01
2013-11-14 14:07:06
Csajok! Az én luteálisom 15 napnál tart. Mi is rendeltetés szerűen voltunk együtt a párommal, pozitív ovu tesztkor. Kedden este egy pici barna izé jött ki belőlem, de azóta semmi. Mindig reménykedik az ember. Holnap van a 28. nap. Meg kéne jönnie és meg is fog. Néha fájdogál a hasam, ezért tudom, hogy meg fog jönni.
Csak azért írtam, mert elég hosszú a luteális szakaszom és mégsem sikerült. Hátha a következő sikerülni fog.
capri
2013-11-14 14:04:57
Luciffer,
hát utólag is isten éltessen sokáig! :-)
Krisztibaba, a rendszer csak a mért hőd alapján kalkulál és számolgat, és ha úgy érzékeli, bejelöli az ovut. De ez akkor is csak egy gép (illetve számítógépes program).
luciffer73
2013-11-14 13:58:22
Kriszti...annak a gyereknek nagyon angyalinak kell lennie, mert ha nem az lesz, akkor ...nagyot verek a seggére, ha végre kibújik! :DDDDD
luciffer73
2013-11-14 13:56:25
Kinga...már túl vagyok rajta...:)))
Most már csak simán debil vagyok, ahogy eddig is :))))
Én még elmegyek a vérvételre, és ha az is rendben, akkor befejeztem...tegnap töltöttem a 40-et...elég volt. Innentől kezdve már kínszenvedés...inkább majd arra koncentrálok, akik körülvesznek...meg egyébként sem akarok nagymamiként gyereket toloncolni a kocsiba. Tiszta gáz lenne :D...mármint a gyereknek később :DDD
krisztibaba85
2013-11-14 13:56:08
Hát Luciffer sajnálom hogy így alakult,de gondolj array hogy Karácsonykor remeéljük nem csak a filmekben történik csoda hanem veled is és már most olyan cuki a babád hog meglepinek szánja magát nektek Karácsonyra:)
Egyébként én azt nem értem hogyha nekem nem volt ovum,márpedig nem volt,a rendszer miért nem maradt az a rész halványzöld?
luciffer73
2013-11-14 13:52:30
Ahh anyukám én már rutinos gyertyás vagyok...megvolt már a híd is, a békaügetés, meg a szamárköhögés! :DDDDD
mkinga
2013-11-14 13:52:11
Dzsudzsa!
:))) az en uram ugyan az, en meg nagyokat fujok o mar emelgeti a fenekem es teszi a kisparnakat a popo ala :))) szegenykek...azert oket is megkell erteni, ok meg tehetetlenebbek mint mi.
Luciffer, torj , zuzz , en ilyenkor mindenkire haragszom es mindenki hibas mindenert . Osszeszeded te magad.
En 6.ara nem varom, de ha megis megjon... en most megirom, en december honapban tobbet nem homerozok, nem foglalkozom vele csak majd jovotol. Mostmar kezdek besokalni kicsit...elvezni fogom az unnepeket es ejszakazni stb , nem homerozni! Kesz!
Jutottam egy szippantásnyi levegővételhez - erre az utóbbi hónapokban nem nagyon volt lehetőségem... :(
Nem ígérem, hogy mindent visszaolvasok - elég termékeny volt a társaság, ami miatt egyik szemem sír, másik nevet, mert hogy ez azt jelenti, hogy még sok babóca várat magára, viszont azt is, hogy azért vannak történések is... :(
Nálam: Egész nyugis lett az életem így, hogy nem kell 5-kor kelnem minden áldott nap, illetve, hogy nem kell a gyereket hajnalban kirugdosni az ágyból és bevontatni egy tök idegen óvónőhöz a gyülibe, ill. mindennap érte is tudtam menni még mielőtt átvitték volna a őket a gyülibe. Remélhetőleg a gyerekek nem fognak komolyabb gondot okozni a számomra, most igazából az van soron, hogy teljesen képbe kerüljek az új tanagyaggal és azzal, hogy milyen tempó a legmegfelelőbb a számukra.
Minden esetre a lényeg, hogy lényegesen kevesebbet stresselek, remélem, ennek hamarosan lesz majd látható hatása is. :)
Mindig igyekeztem kitörni a tanárságból, de talán ez a nekem való dolog, lehet, jobb, ha elfogadom... pár év alatt már úgyis rutinból fog menni, mint minden más munka.... :/ :)
Szóval, ehhez ilyen görbe társul: