Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2013-11-14 13:40:50

Luciffer!
mi kell még????? Hát a gyertya!!!!!Engem ezzel készít ki az uram. Még észhez sem tértem, de már szedi elő a díszpárnákat, hogy a csípőm alá tolja, ha már begörcsöl a kezem a gyertyától. Soha nem voltam sportlady, de lehet mire jön a baba felcsapok R.Rékának :)))))))))))))
Lányok! Inkább röhögjünk, mint sírunk !
Na, majd keresek egy újabb viccet, a témába illően.
luciffer73
2013-11-14 13:08:05

:)))))
egyáltalán nem bántottál meg...én is tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok százas! :DDDD
Ezt abból is lehet látni, hogy ahelyet, hogy más normális ember módjára szomorú lennék, helyette olyan mérges vagyok...hogy ...hát szóval nagyon! :DDDD
Adj 10 percet...összeszedem magam...aztán hazamegyek, és jól megverem az uram! :)))))))))))))
Most már biztos, hogy az ő hibája...kérem szépen én mindent megteszek...vitamint zabálok, helyesen táplálkozok, ovulálok, szép luteálisom van...mi kell még? :DDDDDDDDD
capri
2013-11-14 13:03:39

Luciffer,
ja tényleg, az alacsony hő, amit kivett a program. Elfelejtettem, bocsi. Igen, lehet, hogy akkor volt ovud, és akkor tankönyvi 14 napos luteálissal zártad a ciklust. Ennek is lehet örülni ám! Nekem még gyógyszerrel sem volt soha ilyen hosszú...
Dühöngd, hisztizd, szomorkodd ki magad, aztán bányászd elő újra a vidám, kicsit őrült Luciffert! :-) (Remélem, nem bántottalak meg a jelzővel. :-) ) És igenis lehet pisis pozi teszt is a karácsonyfa alatt, na!! :-)
luciffer73
2013-11-14 12:54:19

ja...karifa alatt lehet pozi teszt...majd rajzolok egyet
luciffer73
2013-11-14 12:52:41

Capri szerintem nekem egy nappal előtte volt ovum, mint ahogy a gép berakta...ugyanis előtte nap volt olyan alacsony a hőm, hogy a progi nem is akarta figyelembe venni, ráadásul hajnalban, nagyon korán reggel görcsölt a hasam...szóval ezeket egybevetve, egy napot tévedett a progi...szerintem. Bőven lett volna ideje megágyazni magának, ha akarta volna. De nem akarta...ez van.
Egyszerűen dühít...tudod az az érdekes, hogy mikor egy pár hónappal ezelőtt késett, sőt akkor még nem is késett, akkor még csak vártam, hogy megjön-e...valahogy akkor azt éreztem, hogy oké...ez most sikerült...most viszont tök időben voltunk együtt függetlenül attól, hogy a graf mikorra várta az ovumat...emlékszel, hogy ezen keseregtem, hogy eltolta az ovumat, ...nna szóval teljesen időben voltunk együtt...egyszerűen nem tudom, hogy mi a szart kéne még csinálnom...álljak gyertyába, vagy ügessek négykézláb?
A tehetetlenség kikészít...bocsi, hogy ilyen hisztis vagyok..
capri
2013-11-14 12:43:12

Luciffer,
sajnálom... :-( A karácsonyfa alatt még lehet poziteszt, legfeljebb szűkebb körben. :-)
Luteális hossza: elsősorban magam miatt írtam, hogy amikor már tudom, hogy meg fog jönni, akkor ezzel vigasztalom magamat, de nekem általában 11 napos a luteálisom, ami kicsit rövid. Min. 12 napnak kéne lennie (neked most 13 napos lett, ha akkor volt ovud, amikorra a program behúzta). Ha rövidebb, akkor a méhnyálkahártya már elkezd leválni, mire a baba beágyazódna, ezért nem jön létre terhesség.
luciffer73
2013-11-14 12:33:48

Szevasztok!
Nem lesz szükség tesztre. Ezzel asszem mindent elmondtam :/ Csalódás nincs, mert éreztem, hogy nem vagyok terhes. Mondjuk azt már olyan jól elképzeltem, hogy karácsony van, addig senkinek egy büdös szót sem szólok, majd a kari fa alól kibányászok egy kiscipőt...:))))) annyira megnéztem volna apuka arcát, meg úgy általában a családomét... most maradt karácsonyra a saját mamszim...:DDDD
Capri egy kérdés hozzád, vagy bárkihez...miért is jó, ha hosszú a luteális szakasz?
Engem egyébként azért bosszant ez a dolog, mert nekem is pontos szokott lenni....24 napos és ennyi....erre tessék. Ebben a félévben már másodszor viccel meg. Az előző beugratás 29 napos volt.
Asszem én is mondtam nektek, hogy többször lehet terhes egy nő, mint ahányszor észreveszi. Vígasztalom magam, hogy ha ez rám is igaz, akkor talán ez már a második volt..., de akkor az anyukájáért nem akar megmaradni?
Lányok, ha csak rajtam múlt volna én most megtörtem volna a csöndet...de nem rajtam múlt.
Ez van. Irány a következő ovu
Kedebab
2013-11-14 11:50:21

Lehet nem is jó a hőmérőm...
Kedebab
2013-11-14 11:49:00

Sziasztok! Hát ahhoz képest h volt pozi ovutesztem, nem úgy néz ki h lett volna ovum.:-(Nem tudom miêrt van ez..
SZép napot Mindenkinek!
Kumbi
2013-11-14 11:36:35

Sziasztok:) Én is szorítok mindenkinek :) Nekem tudnátok segíteni? :D nem vagyok egy nagy görbeszakértő:) És tudom, hogy néhol hiányoznak adatok, mert nem tudtam mérni, de most ahogy esett a hőmérsékletem, még mehet felfelé? Nekem mindig pontosan jön meg :) Múlt hónapban kezdtem el mérni, és akkor a mensi előtt 2 nappal volt nagy zuhanásom, úgyhogy ez még bizti nem az ...vagy beágyazódás környékén leeshet a hő? Előre is köszönöm, és csodás napot mindenkinek :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!