Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-11-14 16:24:44

Luciffer73

Sajnálom:(
De borzasztó jó fej vagy:)Így ha egyszer itt hagysz bennünket amiért nagyon szorítok Neked azért nagyon fogsz hiányozni:)
Szerintem ezt sokunk nevében írhatom:)
Nekünk mostanában nagyon rossz napjaink vannak de Te mindig mosolyt csalsz az arcomra:)Köszike

Capri
A leírtak alapján ovu körül lehetsz:)Mindent bele!
Ne foglalkozz azzal most hányadik napon szokott lenni:)
luciffer73
2013-11-14 15:43:55

ssssimán beírhatod, hogy ovus cucc...nekem pl. már nagyon régen volt ilyen nyákom...általában csak a hasfájásom van meg...tehát esélytelen vagyok a pulcsira...talán egy kisebb kesztyű, de szeritem az se! :DDDDDDD
capri
2013-11-14 15:40:40

Köszi a választ, Csajok.
Luciffer meg a Te pulóvered! :-DDDD
Igen, nekem is ovus nyáknak tűnik, a 8. ciklusnapomon vagyok, és 14. nap körül szokott ovum lenni. Már tegnap is volt ilyen nyák, ja és én ezt egy nap tapasztalom egyszer, max. kétszer, előtte-utána semmi... Az a helyzet, hogy nekem a különböző jelek soha nincsenek összhangban (nyák, hő és méhszáj), mindegyik másik napon olyan, mint ovukor kéne lennie. :-) Igazából azért kérdeztem a véleményeteket, mert nem tudom, mit írjak be a görbevezető oldalakon.
luciffer73
2013-11-14 15:30:04

Capri hol tartasz a ciklusban, mert a leírtak alapján nekem olyan ovus nyáknak tűnik, még akkor is, ha nem tudod annyira kinyújtani, hogy egy pulcsit köss belőle. Szerintem nem törvényszerű, hogy annyira nyúlós legyen...hasad hogy van? Görcs, tompa fájás, valami?
Karolina01
2013-11-14 15:13:34

Capri!
Ez egy találós kérdés... miaz? szerintem nevezzük tojásos szerű nyáknak.
capri
2013-11-14 15:03:09

Lányok, az milyen nyáknak számít, ami átlátszó és csúszik, mint a tojcsis nyák, viszont nem nyújtható, csak max. 1 cm-re?
Karolina01
2013-11-14 14:50:10

Szia Ildi!
A stressz sosem jó.... csak nyugi és kiengyesúlyozottság kell. ennyi az egész.... és már babásodunk is : o)))
luciffer73
2013-11-14 14:33:02

Szi Ildi!
DE! ELVÁRJUK, hogy visszaolvasd, megtanuld...ugyanis ha befejezted, kikérdezünk! :DDDD
...komolyra fordítva...érkeztek újak is, akik remélhetőleg nem maradnak sokáig közöttünk, és remélhetőleg mi is elköszönünk majd babapotyogás keretében! :DDD
A grafhoz nem tudok mit mondani, de a melóhoz és a stressznélküliséghez gratulálok! :DDD
Ildibaba81
2013-11-14 14:31:37

Bocsi, csajok, nem tudom, mi van mostanában, valamiért 2-szer teszi be a posztjaimat... de hogy miért... ???
Ildibaba81
2013-11-14 14:29:43

Sziasztok!

Jutottam egy szippantásnyi levegővételhez - erre az utóbbi hónapokban nem nagyon volt lehetőségem... :(

Nem ígérem, hogy mindent visszaolvasok - elég termékeny volt a társaság, ami miatt egyik szemem sír, másik nevet, mert hogy ez azt jelenti, hogy még sok babóca várat magára, viszont azt is, hogy azért vannak történések is... :(

Nálam: Egész nyugis lett az életem így, hogy nem kell 5-kor kelnem minden áldott nap, illetve, hogy nem kell a gyereket hajnalban kirugdosni az ágyból és bevontatni egy tök idegen óvónőhöz a gyülibe, ill. mindennap érte is tudtam menni még mielőtt átvitték volna a őket a gyülibe. Remélhetőleg a gyerekek nem fognak komolyabb gondot okozni a számomra, most igazából az van soron, hogy teljesen képbe kerüljek az új tanagyaggal és azzal, hogy milyen tempó a legmegfelelőbb a számukra.

Minden esetre a lényeg, hogy lényegesen kevesebbet stresselek, remélem, ennek hamarosan lesz majd látható hatása is. :)

Mindig igyekeztem kitörni a tanárságból, de talán ez a nekem való dolog, lehet, jobb, ha elfogadom... pár év alatt már úgyis rutinból fog menni, mint minden más munka.... :/ :)

Szóval, ehhez ilyen görbe társul:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!