Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
krisztibaba85
Gyanús vagy Te nekem...mikorra nem várod?
Én ma megint ugrálok...de biztos nem volt még ovum, bár tegnep megjelent a tojcsis nyák, de ovuteszt még negatív.
krisztibaba85
2013-11-15 06:33:46
Jó reggelt:-)
Mamma Mirmitnek igaza van,az első görbe még olyan képlákeny,szóval ne izgulj,egyenlőre ne nagyon hagyatkozz rá,csak a tested jelzéseire aztán késöbb már pontossabban tud segíteni a görbe is:-)))
Én így,nem valami változatos:-)))
Mirmite
2013-11-14 22:04:48
Mamma
Üdv közöttünk!
Mivel ez az első görbéd így ne izgulj:)
A rendszer ovura utaló jeleket keres a görbédbe.Minél több értéket és infót adsz meg annál biztosabban jelzi majd az ovudat.Kell hozzá 2-3 hónap.Addigra már te is tudni fogod igaz e amit mutat.Ezt tapasztalatból mondom nem mindig fog megegyezni az igazsággal:)Ezt csak Te fogod tudni a jelekből,középidősfájdalom tojcsisnyák stb:)
Amíg a ciklusod végére érsz lehet hogy még át fogja pakolni.
A rendszer már csak ilyen:)De hidd el többnyire segíteni fog hogy eltaláljátok a tuti időt:)Reméljük nem lesz rá szükség de a kövi ciklusodban amint lehet legyetek együtt 2 naponta és akkor tuti nem szalasztjátok el az ovut:)
Ha van kérdésed nyugodtan írd le mert sokan vagyunk itt,biztos hogy valaki tud segíteni:)
Mamma
2013-11-14 21:15:14
sziasztok!
Még új vagyok itt nálatok, tegnap tettem fel az első görbém:)
bocsi ha hülyeséget kérdezek, de a tegnapi görbémen amint ti is láthattatok 12-16-ig volt a termékeny időszakom 15 -re jelezte az ovu-mat most meg???
16-20-ig ez normális??
azt hiszem elvesztettem a fonalat vagy a görbémet :D
Ildibaba81
2013-11-14 19:58:08
Köszi, csajok a bíztatást és a visszaolvasáson is rendesen elgondolkoztam: ez a nyákos dolog elég tanulságos volt: én ennek a vizsgálatáról pl. Már teljesen leyzoktam: a víz szerű, nem víz szerű között tudok csak max. Különbséget tenni, a többi passz. Mivel a miki is megcsalt, már belőle is teljesen kiábrándultam, maradt a hőmérő... ennyi.
arachnoidea
2013-11-14 19:57:23
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a drukkolást ma sincs görcs és barnázás sem igaz 3*2 nospa és utrogestan mellett de szerintem az a lényeg, hogy ne legyen semmi ilyesmi ugye?
Drukkolok mindannyiótoknak remélem jövő hét kedden írhatok egy igazán szép bejegyzést is Nektek!
Moha13
2013-11-14 19:38:42
Kedebab
Nem mutat elemkifogyást a hőmérőd?
Szerintem vegyél egy másikat.
Vagy irány a doki és nézze meg, mi a helyzet...
Az ovuteszt egyébként mikor lett pozi?
Lillz
2013-11-14 19:20:52
Sziasztok! En ugy latszik visszatertem a regi kerekvagasba. Mult honapban azt hittem rossz a homerom mert az 5. naptol kezdve 37 fok koruli homersekleteket produlaktam-egeszen a 18. napig. Akkor ugyanis teljesen varatlanul megjott. Valoszinuleg nem is volt peteeresem :/ Ez a honapom viszont jol indul ugyhogy szoritsatok! xx