Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-11-15 08:09:26

Moha13,Archangel85!
Olyan aranyosak vagytok hogy szorítotok nekem,de biztos nem vagyok terhes,egyrészt semmit nem érzek,iszom ugyanugy a kávét stb,és amikorra a rendszer berakta az ovumat,biztos nem volt,mert a ciklusom 22. napján volt tojcsis nyákom,voltunk együtt akkor is,dehát én még mindig azt mondom hogy nincs ovulációm,és legkésöbb keddig kell megjönnie:-))) Figyeljeétek meg vasárnap reggel fog megjönni...
Múlt hónapban ugyanez volt,dettó,na mondom vasárnap reggel tesztelek,hát fölkeltem vasárnap reggel megis jött,ugyhogy nyugi lányok nincs itt baba.....majd legközelebb,de kössz a szurkolást:-)
Szilvinek viszont nagyon is érdemes szorítani hajrá kislány:-)))de még szerintem is várj amíg késni fog majd,tudom nehéz de gondolj arra hogy a csalódás...
mkinga
2013-11-15 08:01:05

Krisztibabaaa...hat neked nagyon szep a gorbed hallod-e :D

Szilvia! varj , meg korai szerintem

En visszaestem a 35 re...vajon miert nem megy lennebb...
capri
2013-11-15 07:56:58

Sziasztok!
Szilvia, egy-két napot még próbálj kibírni - szerintem. :-)
Én ma így, továbbra sincs semmi változás.
Archangel85
2013-11-15 07:46:28

elírtam, tehát nem mondta a doki, hogy nem lehet rendbe tenni a fogakat :) :) :) Tehát LEHET! :D
Archangel85
2013-11-15 07:45:26

elírtam, tehát nem mondta a doki, hogy nem lehet rendbe tenni a fogakat :) :) :) Tehát LEHET! :D
Archangel85
2013-11-15 07:43:57

Szilvi, Kriszti szorítok nektek!!! :)
Nekem pl most rakják rendbe a fogam, mondtam a dokinak, hogy tervbe a baba, de mondta, hogy nem lehet. Amíg nem derül ki, nem árthat, és inkább most legyen rendbe a fogad, mint mikor már babás vagy!
Én ma így, csak szépen, egyenese. Figyeljétek meg ez hoz majd szerencsét nekem ;) ;)
Dzsudzsa
2013-11-15 07:36:10

Szilvia80!
Én még megvárnám a holnapot. Ha az is felfele kanyarodik, hajrá a teszt. Ahogy nézem, lehet, hogy pár nappal előbb volt az ovud. Nekem gyakran van emelkedés után pici visszaesés. Akkor pedig már tesztelhetsz.
Mamma!
A fogorvosnak említsd meg mi a helyzet. Nekem egy fogorvos barátom azt mondta, a 12. hétig minden fogászati beavatkozást el kell felejteni.Kivéve, ha kibírhatatlan a fájdalom, meg nagyfokú a gyulladás, mert ugye az is konkrétan árt.
A röntgent én nem vállalnám be, de ha gond van, egy érzéstelenítő még mindig humánusabb szerintem, mint a napi 3 fájdalomcsillapító.
Egy kolléganőm levélszámra ette a Cataflamot, úgy fájt a foga. Közben nem tudta, hogy terhes. A 8 héten jött rá (no komment). Makk egészséges kisfia született.

Én ma beírtam a reggeli hőmet, de nem tudom mennyire reális. Még köhécselek rendesen. Szerintem ez még alapból a gyulladást jelzi :(
Szilvia1980
2013-11-15 07:10:30

Mamma: én is az vagyok:D félek a csalódástól:(, de olyan nehéz varni...:)
Mamma
2013-11-15 07:08:56

szia Szilvia1980

Én még várnék a teszteléssel,bár én nagyon para vagyok:))
Mamma
2013-11-15 07:05:15

Jó reggelt :)
Köszi a gyors válaszokat :)
itt a következő kérdésem, tegnap megfájdult a fogam nem mertem be venni gyógyszert nehogy "bezavarjon", szerintetek ha elmegyek fogorvoshoz az érzéstelenítő árthat??
és ez a mai :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!