Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
babaváró33
2013-11-15 09:56:49

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Megint van egy kérdésem, remélem erre már fogtok reagálni :)
Ha valakinek valamiért kétszer van ovuja, akkor a második után is felmegy a hőmérséklet?
Mint korábban írtam kíváncsiságból néztem a mikroszkópot, és egyszer megint páfrányos volt. Után picit megint emelkedett a hőm.
Köszi a véleményeket, tapasztalatokat!
mkinga
2013-11-15 09:56:17

Luciffer!!
Hat sajnalom... es jo reszletes beszamolod volt :D. Nekem nagyon de nagyon darabos nyulos mensimnek azt mondta a dokim hogy jo volt a mehnyaknyalka, annak meg orulni kell... allitolag az eros gorcsok is utalhatnak ra mert nagyobb, erosebb "erofeszitest" kell tennie a szervezetunknek , hogy kitisztuljon... na nekem ezzel magyaraztak.
Dzsudzsa
2013-11-15 09:56:02

Tomka!
Talán ez a neg. vizsgálat, beavatkozás kellett ahhoz, hogy
elhidd minden rendben, lehet babátok Nektek is!
Nézd, egészséges vagy! Hajrá! Sikerülni fog! Nincs akadály :))
mirjam
2013-11-15 09:54:38

Nem vagyok nagy gorbeolvaso,ha valaki megszakertene a homet,megkoszonnem:-)
Dzsudzsa
2013-11-15 09:53:27

Krisztibaba!
Az, hogy a kávét még kívánod teljesen rendben.
Én 1-1,5 hétig még nagyon laza tejeskávékat ittam, mikor már tudtam, hogy babát várok. Én IMÁDOM a kávét!
Azonban kb. 2 hét elteltével, úgy 6 hetesen a páromnak megfőzni is alig bírtam, annyira rosszul voltam a szagától.
Sajnos a befejezetlen vetélésemet követő műtét után 3 nappal már ismét meg tudtam inni.
Így ez nem szempont, hogy még bírod a kávét :))

Karolina!
Ha nem barnázgatsz, az jó!!! Úgy tudom, a hosszas barnázgatás utalhat progeszteron hiányra. Nekem is volt előtte és utána is addig, míg egy orvos-természetgyógyász barátunk nem ajánlotta a Women's krémet, ami természetes progeszteron. Azóta megszűnt :)) 2 nap alatt cakki-pakli végzek a dologgal.

Lucifer!
Érdekes amit írtál. Erős vérzés, darabos, nem a megszokott!!! Számomra ez azt is erősítheti, hogy talán majdnem lett ott valaki.
A koroddal én nem foglalkoznék. Egy óvónő ismerősöm 46 évesen szült. Több vetélést követően, és nem adta fel.
Szerintem, ha az a kis picur Hozzád szeretne jönni, jönni fog!!!
Amúgy én is a 36.-ba taposok :))
capri
2013-11-15 09:49:46

Tomka,
örülök, hogy túl vagy a műtéten és viszonylag könnyen ment.
Szerintem örülj az eredménynek. Gondolom, a műtét előtt már mindenféle vizsgálatot megcsináltatok (hormonsor, cikluskövetés, párod vizsgálata). Minden eredményed rendben van, és ennek ellenére nem sikerül? Bocsi, ha már írtad ezeket, de mostanában - szerencsére vagy sajnos - elég sokan lettünk és nem emlékszem, visszakeresni meg elég reménytelen kísérlet lenne... :-)
tomka
2013-11-15 09:21:09

Sziasztok lányok,

nem tudom emlékeztek-e rám, nemrég írtam, hogy laparoszkópiám és hiszteroszkópiám lesz, és iszonyatosan félek tőle. Nos, örömmel tudatom, hogy sikeresen túléltem a műtétet. Nem mondom, hogy ez volt életem legjobb élménye, de így visszatekintve azért ki lehetett bírni. Mondjuk sokat segített az is, hogy még 48 órát sem voltam bent a kórházban, és az az érzésem, hogy mióta itthon vagyok, azóta rohamosnak mondható a gyógyulásom...

A műtét során kiderült, hogy mindkét petevezetékem eleve átjárható, nincs ciszta, nincs endometriózis, polip, semmi. Ami egyrészt jó hír, nyilván, másrészt továbbra is ott lebeg a kérdés, hogy oké, ez fasza, de akkor meg miért nem jön a gyerek...? Mert ha találtak volna valamit, egy elzáródást, vagy mit tudom én, akkor azt rögtön el is háríthatták volna, és máris meg lenne oldva a probléma, nem?

Mindenesetre majd ha megyek varratszedésre, ott megbeszéljük a továbbiakat az orvossal. Előzetesen annyit jelzett, hogy véleménye szerint most jött el az idő a hormonos rásegítésre, ami alatt szerintem a clostilbegyt kúrát értette. Mondjuk azt is említette, hogy ez nagyon szigorú protokollt követel, hogy elkerülhető legyen a túlstimulálás, ami konkrétan kétnaponta történő ultrahangos követést jelent, és én nem vagyok benne biztos, hogy a decembert ezzel akarom tölteni, szóval lehet, hogy majd csak januárban szaladok neki a dolognak.

Szerintetek egyébként most örüljek ennek az eredménynek, vagy ne...?

Na, de a lényeg, hogy ha valaki ilyen műtét előtt áll, a magam részéről azt javaslom, hogy vágjon bele, mert nem olyan szörnyű, inkább csak kellemetlen, mint fájdalmas, és bár nekem nem hozott érdemi előrelépést, de szerintem sok probléma megoldható általa.

Most pedig visszaolvasok, ti hogy álltok. :-)
luciffer73
2013-11-15 08:48:14

Lányok!
Én azon gondolkozom, hogy lehet...azért produkálunk ilyen furi dolgokat, mert egyrészt hatással vagyunk egymásra nyilván, másrészt meg ez a hülye időjárás is közrejátszhat.

Karolina most hogy írod a havi előtti folyást...tényleg nekem is szokott lenni...de most nem volt. Tulképpen egész hónapban majdnem olyan száraz voltam, mint a Góbi sivatag :/
Még ovus nyákom se volt...legalábbis nem normális mennyiségben.
Pár évvel ezelőttre visszagondolva, sokkal kevesebb, mint akkor...akkor volt, hogy tisztaságit kellett pakolnom magam alá. NNa mostanában ez a veszély nem fenyeget :/
...és elkezdett fájni a fejem is...királyság...tényleg már csak ez hiányzott a mai napból agggrrrrr
Karolina01
2013-11-15 08:39:18

Jó reggelt Csajok!!
Nekem ma reggel eléggé leesett a hőm, ami várható is volt. Az a fura, hogy semmi előfolyásom nincs. Mindig mesi előtt két nappal (legalább) barnázok. Most meg semmi. De még piros sincs. Szórakozik velem a szervezetem???
Így állok ma:
luciffer73
2013-11-15 08:37:49

Sziasztok!
...bár úgy lenne, hogy már hiányoznék közületek! :DDD
Kis beszámoló...
Szóval megjött...estére már olyan görcseim voltak, hogy kétrét voltam görnyedve (ez egyébként nem megszokott) szenvedtem vagy egy órát, aztán minden eddigi szokásomat félresöpörtem és kértem a nagyimtól egy nospát...elmentem fürödni..előtte wc (mert hát ugye állandóan vizelnem kell...olyan vagyok mint egy lukas locsolókanna)felálltam..alattam egy nagy tócsa vér (ez megint csak nemmegszokott az első napon) okés...akkor cserélem a dugót (tampon) konkrétan majdnem kiesett belőlem...igazán élénk piros vér, és iszonyatos darabos szarok estek ki belőlem...
A fürdést már nem írom le, de megvolt! :)))
Ma még mindig fáj a hasam, de már nem annyira brutál, viszont úgy fel vagyok fújódva, mint a tehén a lucernásba :/
Ennyi rólam...ja meg még annyit, hogy ismét zuhanó repülésbe kezdett a görbém.

Szilvi szerintem várj még kicsit...ha kibírod!
...szóval én ma így

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!