Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-11-15 10:29:38

Babaváró33

Én a kétszeri ovuban nem nagyon hiszek de......
Olvastam valahol hogy spontán ovu lehet például egy
jó szex után is:):)
A görbéd viszont szép,megy a drukk!
capri
2013-11-15 10:26:01

Mirjam, azt kívánom, ne is kelljen annyira beleásnod magad ebbe a görbeelemezgetésbe, hogy simán kiigazodj rajta... :-)
Mirmite
2013-11-15 10:23:45

mirjam

az első pár görbével mi is így voltunk:)Nehéz....
Szerintem első ránézésre a tieddel semmi gond.
Igen általában beágyazódás után emelkedik.Sok helyen írják
hogy beágyazódáskor kicsit leeshet a hő utána pedig emelkedik.
capri
2013-11-15 10:23:08

Luciffer,
csatlakozom ahhoz, amit Dzsudzsa írt (az erős, darabos vérzésre). Lehet, hogy elindult valami. Ha ez így volt, akkor pozitívan kell felfogni: rendben vagytok mindketten, össze tudtok hozni egy babót, legközelebb sikerülni fog!

Babaváró33,
nem szeretnélek belelovallni semmibe, DE: egy másik fórumon beszélgettek róla a csajok egy-két hónaőja, hogy az ovus mikroszkóp, hasonlóan az LH-teszthez, előbb kimutathatja a terhességet. Én nem ismerem ezt a mikroszkópot, ezért sajnos részletekre nem emlékszem (mikortól, mit mutat olyankor stb.), de hátha nálad is azért volt kétszer páfrányos... :-)
Viszont beágyazódás után általában van még egy kis emelkedés a hőben. Én személy szerint a "beágyazódásos hőesésben" nem hiszek, 7. dpo környékén sok nőnél van egy esés, de állítólag csak az esetek felében van/lesz terhesség. Viszont ha utána a korábbinál magasabbra megy vissza a hő (és nem csak egy napra), az sokkal biztatóbb.

Tomka,
hát, elhiszem, hogy tanácstalan vagy... De lehet, hogy tényleg kell egy kis turbózás a petécskéidnek... A leírtak alapján szimpatikus a dokid, mielőtt gyógyszerrel kezelne, kizárt minden mást (az én dokim hormonsor nélkül írta fel a Clostit - nem is szedtem be.)
mirjam
2013-11-15 10:16:09

Nehez ezen kiigazodni még nekem,ez az elso gorbem:-)
Valakinek megvan esetlek Szabo Renata Babateremto csomagja? Ha íen,mik a veelemenyek rola? Erdemes megrendelni?ir benne jo dolgokat? Koszi!
Dzsudzsa
2013-11-15 10:07:01

Mirjam!
Igen, előfordul, hogy a beágyazódás idején leesik, majd újra emelkedik. Szerintem ebben páran meg tudnak erősíteni.
De nem törvényszerű.
Csatolom, az egyszeri babás görbémet, ami sajnos nem lett sikeres. Ott, nekem nem volt leesés, csak határozott emelkedés.
mirjam
2013-11-15 10:04:46

Dzsudzsa!
Beagyazodas utan emelkedik?bocsi,ha butasagot kerdezek,de nem astam be annyira magam még ezekbe. :-)
Dzsudzsa
2013-11-15 10:02:19

Babaváro33!
Hogy kétszer lenne ovu? Nem tudom.
Azonban ez a leesés akár beágyazódásra is utalhat.
Én a mikroszkópos, páfrányos módszert nem ismerem.
Azonban itt is többször lehetett olvasni, hogy egyes esetekben az ovu teszt pozitívvá válik, ha megjelenik a szervezetben a hcg hormon. Tehát - nem megbízhatóan, de - lehet használni jósló tesztként.
Ez alapon működhet a mikroszkópos megoldás is ??? Ez az én elméletem :) Amúgy szép a görbe :)
Dzsudzsa
2013-11-15 09:57:47

Mirjam!
Nagy szakértő én sem vagyok, de nekem egy szép görbének tűnik!
Így tovább, a napokban tessék szép lassan emelkedni, és akkor .... :)))
tomka
2013-11-15 09:57:12

Capri,

igen, néztek hormonprofilt, és a prolaktin szintem volt magas (de azt már beállították bromocriptinnel), egyébként a többi eredményem teljesen jó, és a párom spermiogramja is tökéletes.

Szóval elég tanácstalan vagyok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!