Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok
Új ciklus,új remény.Most hogy késett 2 napot ezért beállította 31 naposra a ciklusomat.Tiszta hülyeség pfff...
Aztán meg ha meglesz az ovu visszarakja és utólag meg már cseszhetem
Holnap megtanulom az AVIVA tornát:)
Tapasztalatok?
kukac
2013-11-15 13:44:34
Sziasztok,
Tegnap a 20. cn-re tette be a renszer az ovumat, mára ezt kiszedte, vajon miért?
Dzsudzsa
2013-11-15 13:42:40
Kira84!
Pár héttel ezelőtt már írtam itt erről a szerről. (nem kell, hogy emlékezz :)
Nekem a vetélést követően tanácsolta a nőgyógyászom, hogy olvassak utána. Aranyos volt, mert azt mondta, csak javaslat, rám bízza. Volt egy betege, PCO-s és egy vetélés után elkezdte szedni, majd 3 hó múlva ismét jött a baba. Azt mondta az orvosom, nem törvényszerű, hogy ettől, de a PCO-s hölgynél feltűnően gyors volt.
Én utána olvastam. Magyarországon még nincs sok tapasztalat, mert valahogy szept. végén került sz országba. Előtte a szlovákoknál lehetett kapni.
Én nagyon drágának találom. Úgy voltunk a párommal, hogy nálunk folsav mellett 5 hó után jött a picur, így maradunk a jó öreg folsavnál.
Hát, nem hinném, hogy sokat segítettem. Az interneten van honlapjuk.
Kira84
2013-11-15 13:18:48
Moha13.Nem egyszer sem volt ilyen hamar az emelkedés nállam,október 30 kán jött meg gyógyszer hatására,mivel az augsztusi vetélésem miatt nem akart megjönni.,de szerintem a rendszer téved mert 30-án megjött és majd csak 3-án múlt el,és hiába írtam be a rendszer a menszi napokat is termékenyre rakta de szerintem ez nem lehet hiszen akkor még véreztem.
Moha13
2013-11-15 13:11:14
Kira84
És az ovutesztek mutatják az LH-csúcsot? Mert írta már itt valaki, hogy a doki megállapította, hogy nem volt peteérése, közben meg abban a hónapban összejött a baba...nem is olyan rég ovlt, csak már nem emlékszem, ki írta.
Az előző ciklusaidban is ilyen korán volt ez a nagy emelkedés?
Kira84
2013-11-15 12:48:43
Sziasztok lányok,tegnap voltam dokinál aki uh csinált és sajnos megálapította hogy nincsen peteérésem és hogy valószinüleg nem is lesz.Sajnos sok apró cisztát látott a petefészkemben amik visszamaradt félig érett petesejtekből alakúltak ki.Na már most nekem azt javasolta hogy várjunk még egy picit mivel már voltam terhes csak nem maradt meg ezért nem kizárt hogy újra teherbe essek megint,azt javasolta nekem hogy kezdjem el szedni az Inofolic nevü fogamzást segitű vitamint ami jó hatással van a tüszőérésre-repedésre és a ciklusra is Szedte már ezt valaki?Itt a görbém ami peteérést mutat de az uh meg nem.
luciffer73
2013-11-15 11:14:29
Hát babaváro33 én is nagyon drukkolok...és ha valami mást érzel, olyan furát, akkor ott van is valami, vagy valaki...nagyon veled vagyok, hogy ott is maradjon! :))))
babaváró33
2013-11-15 11:12:14
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Én sem hiszem, hogy a két ovu annyira működőképes lenne, csak az embert túl sok inger éri így, hogy a mai világban mindenről annyi mindent lehet olvasni (köztük butaságokat is).
Hát, talán hétvégén kiderül, hogy mi lesz. Eddig ahogy figyeltem a hőmet, pár nappal azelőtt, hogy megjönne, tizedenként elkezd csökkenni. Nekem mikor megjön akkor is viszonylag magas, tehát ebből nem nagyon tudok sajnos következtetni.
Ami most más, mint eddig, hogy nagyon közel a nemvárt, és inkább felfele mozdult a hő. Nyilván minden ciklus más, és lehet, hogy most hirtelen zuhanás lesz a nem várt napján, de ki tudja...
Nagyon kicsit, mintha éreznék valamit a hasamban. Nem olyan mintha meg akarna jönni, nem is görcs, de nem is tudom megfogalmazni :)
luciffer73
2013-11-15 10:44:35
A korom meg igazából tényleg nem foglalkoztat...nem érzem magam annyira csotrogánynak...abból a szempontból viszont mégis érdekel a dolog, hogy nem szeretnék úgy járni, hogy a gyereknek majd mondják, hogy milyen csinos a nagymamád...ááá ő nem a nagyi...anyukám az!
Ja???????? Az anyáááád???? Akkor viszont nagyon szarul néz ki!
:DDDDDDDDDDDD
luciffer73
2013-11-15 10:41:17
Csajszik...nekem is az volt a sejtésem, hogy valami elkezdődött, de csak kezdődött, mert odáig nem jutott szegény, hogy meg is érezzem.
Fura, mert az előző elkésett 29 napos ciklusomnál, ott bizony éreztem, hogy mintha...aztán mégis megjött, ott is darabos cucc volt, de ennyire azért nem görcsöltem.
Viszont, ha meg mégis úgy van, hogy azért darabos, mert jó vastag volt a nyálkahártya, az királyság!!!!! És tényleg örülök, bármelyik variáció is volt, mert a lányomnál pont az volt a probléma, hogy a görcsölés, meg a véres nyák állítólag az elvékonyodott nyálkahártyára utalt, és vetélésre voltam hajlamos. Akkor írtak fel valami bogyót, amit 3 hónapig kellett szednem, utána meg végig fekvés a szülésig.
Viszont én nem nospát kaptam, meg azt a másikat aminek nem jut az eszembe a neve, hanem pipolfent (tuti nem így kell leírni). Végül aztán össze is kellett varni a méhszájamat, mert kinyílt...aztán a műtét után 1 vagy másfél hónappal elfolyt éjjel a magzatvíz, és háromnap vajúdás után megcsászároztak...röviden ennyi....húúú de rövid volt :DDDD
Új ciklus,új remény.Most hogy késett 2 napot ezért beállította 31 naposra a ciklusomat.Tiszta hülyeség pfff...
Aztán meg ha meglesz az ovu visszarakja és utólag meg már cseszhetem
Holnap megtanulom az AVIVA tornát:)
Tapasztalatok?