Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-11-15 19:52:12

Ja,Kedebab,szépen tör fölfelé a hőd mint a Vezúv:-) Hajrá:-)
krisztibaba85
2013-11-15 19:50:46

Sziasztok:-)
Babaváró nagyon szupin néz ki a görbéd:-)

Köszönöm a drukkokat,de tényleg úgy látjátok hogy terhes lehetek? Nekem még mindig nem tűnik terhesgörbének,na mindegy:-) de legyen nektek igazatok:-)
Szed valaki közületek amúgy Femibion800-at?
Tapasztalatok?

Kedebab
2013-11-15 19:29:25

Sziasztok lányok,én ma így állok..elég érdekes,de majd meglátjuk:-)
Kedebab
2013-11-15 19:29:10

Sziasztok lányok,én ma így állok..elég érdekes,de majd meglátjuk:-)
Ildibaba81
2013-11-15 15:57:55

Sziasztok!

Mamma!

A csajoknak igaza van, ez sokszor előfordul, hogy oda-vissza pakolgatja az ovut, amitől az ember összes haja az égnek áll...mindazonáltal én az utóbbira voksolok, mert gyorsabban emelkedett a hőd, nagyobbat ugrott egyik napról a másikra...

Moha!

Sajnálom, hogy még mindig egy helyben topogsz te is... :(

Szilvi, én még várnék egy hetet a helyedben... bár asszem ha én legközelebb tesztelni fogok, addigra legalább 3 hónapos lesz majd a baba... Egyébként Krisztinek igaza van, csak nézd meg az én görbéimet...ellőhettem volna már rég egy teherautónyi tesztet... :S Ha már késik és még fent a hő, akkor már nagyon jó az esély, akkor tesztelj - szerintem! :) Nagyon drukkolok! :)

Archangel! Úgy legyen!

A fogorvossal kapcsolatosan én is épp azt tervvezem, hogy el kellene intézni. 2 maradvány tejfogam van, mindkettő pont a látó-mezőben és az egyik egyre jobban kezd mocorogni. Én is úgy szeretném, hogy előbb az legyen rendben, mert ha már van baba, nem nagyon lehet piszkálgatni a dolgot...

Kriszti! Nagyon drukk, mert nanyon jól nézel ki! :)

Lucifer!

Nagyon sajnálom, ez nem hangzik túl jól... :(

Drágáim, valameddig vissza tudtam olvasni, de sajna lassan mennem kell a manóért.

Majd még igyekszem jönni, ezt addig itt hagyom nektek:
Mirmite
2013-11-15 15:23:35

Kukac

Valószínűleg azért vette ki a gép mert akkor csak 2,5 tizedes ugrás volt most meg 3 tizedes.
luciffer73
2013-11-15 14:14:55

Kira nagyn sajnálom...:( remélem helyrerázódsz
Kukac...azért szedte ki, mert nagyon hullámos...és utólag már tényleg cseszheted...ezért én a mondó vagyok, hogy mindennap nyeregbe föl...és jiiiiháááááá ! :DDDD
De a viccet félretéve...tényleg bosszantó....
luciffer73
2013-11-15 14:12:11

Erről az italról (mert asszem ital) már én is olvastam. Próbálj meg rákeresni a gyakori kérdések című izénél :))) asszem én is ott olvastam róla. Baromi drága...legalábbis szerintem :(
Mindenhol 10e körül mozog...és ahhoz hogy kifejtse a hatását napi kettőt kéne inni. Nem tudom, hogy hány darab van egy pakkban.
mirjam
2013-11-15 14:10:42

Rubini!
Avivara en jartam sokaig,aztan koltozes miatt otthon folytattam magam.mi 4-5honapja varjuk,h varandos legyek,de ez ido alatt nem mertem tornazni,mert a rosszul kivitelezett gyakorlat vetelest is okozhat.ugyhogy nem art a szaksýeru felugyelet.annak meglete mellett sztem mindenkeppen jot tesz!bar en a 36oraig ne furodjunk torna utan reszet sose tartottam be:-( es ugy is hasznalt.
rubini
2013-11-15 13:55:48

Dzsudzsa!Mi ez a cucc amiről írtál?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!