Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lillz
Nem akartalak elszomorítani. De én sem számoltam azzal ha valami gondot találnak akkor sem lehet előbb a lombik. Az IR -em miatt így is kèrdéses volt a december.
Biztos hogy lombikra van szüksègetek?
Az inszem nem jöhet szóba ?
Karolina01
2013-11-23 17:56:35
Sziasztok!
Először is üdv az újaknak!! Itt sokat lehet tanulni a megfigyelésekből...
Most olvastam vissza...
Zzzaola! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és ezerrel GRATULA!!!!!
Napsugár!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen. Kérlek, azért számolj be minden változásról, meg persze a hődet is mutasd, mert kíváncsi vagyok, hogy változik.
Ildibaba! Szerintem egy kis gyomorrontásod van.... : o(
Kedebab! Nagyon szép a görbéd, remélem pozitív lesz a teszted!!!
Dzsudzsa! Sajnálom, hogy megjött, de kariig még van idő, pozitív teszt reményében.
Én ma emelkedtem, de semmi extra. Most van az az idő, hogy minden este elkapom apát, mert jövőhét szerdán elutazik és csak pénteken jön haza.
Én így állok:
Adrienn830
2013-11-23 17:56:34
Kedves luciffer73! Kihagytam hogy facebookon van a játéka minden kedden írják ki és csütörtökönként este sorsolnak, 1 db 100g-ost, 1 db 50g.ost és 1 db 25 grammot. Privát üzibe kell küldeni mindig a helyes választ és megosztani. Én még nem régen játszom és nyertem 25 grammost :)
Adrienn830
2013-11-23 17:51:43
Sziasztok!
Kedves luciffer73! Neten rendeltem első helyről 100g-ost 14970 ft -ért és adtak ajándékba egy 25grammost és nem kellett rá postát fizetni. Másodjára egy másik cégtől rendeltem 9900 ft ért 100g-ost 2db ot és a 2-őért nem fizettem 25000 ft ot hűtött akuval együtt. Igen drága mert kevesen csinálják, írtó sz.r az íze de nem vészes a jó cél érdekébe mindent. Meg most nyertem í méhpempő kvízjátékán 25 grammos méhpempőt ezt szerdán meg is kaptam. Játszatok ti is könnyűek nagyon és nyerhettek ti is. Méhpempő: http://www.méhpempő.hu/
Szilvia1980
2013-11-23 17:50:34
Sziasztok lányok!
zzzaola: szívből gratulálok:)
Napsugar: nagyon szorítok érted:)
luciffer73
2013-11-23 17:33:11
Szevasztok!
Gyorsan írok, mert a lányom rondán néz rám...imádott laptopján pötyögök :)))
Szóval gratula zzaola!!!!!
Napsi örülök neked és annak, hogy beszámoltál. Nagyon nagy drukk.
Dzsudzsa...ne írkálj hülyeségeket...most megjött..okés, de még csak november van...december 24-én még rakhatsz pozitív tesztet a fa alá, ha már uh képet nem tudsz :))))
Nekem csütörtök óta negatív az lh tesztem...ma is csináltam már egyet, de nem bírom ki és csinálok még egyet a szokott időben. Szóval lesz..tam a negatívat, és ahogy ígértem rárepültem apura...és még el sem aludt közben :)))) Lehet ma is letámadom, bár ami azt illeti olyan iszonyatos hasgörcseim vannak, hogy majd beszarok...:/
Az újakat üdvözlöm...én is remélem, hogy nem lesztek itt sokáig, és inkább a reményhozóba írtok minél hamarabb...ott találkozunk remélhetőleg! :DDDD
A méhpempős cucc engem is érdekelne, mert amit neten néztem, az brutálisan drága :S Ha van olcsóbb beszerzési hely, akkor hajrá...írjátok már meg.
Én a túlsúlyról inkább nem beszélek...mióta eldöntöttük, hogy kell a gyerek, azóta híztam...annyit eszek mint előtte, annyit is mozgok, tulképpen semmi nem változott azon kívül, hogy beszéltünk a gyerekről és nem védekezünk...olyan, mintha a szervezetem készülődne a terhességre. Na de meddig készülődik,,, és mennyit hízok még? Basszus remélem nem akarom leutánozni a rozmárokat...az durva lenne :))))
És a görbém....
Adrienn830
2013-11-23 17:18:29
Sziasztok!
Moha13 igen ez az első görbém még, nekem volt ez év Aug 12.-én műtétem HSG petevezető átjárhatóságim és az nem sikerült bár kegyetlenül fájt, nem sikerült átjárhatóvá tenniük, 2 oldali letapadásom volt, majd októberbe volt az altatásos verziója lapar és hiszteroscopia 2,5 órás műtétem volt de szerencsére fel tudták nyitni, átjárható lettem, most már a természet következik. Rendeltem méhpempőt szedtem 28 napig és most tartom a 28 napi szünetet majd ismét elkezdem 28 napos kúrát, férjemnek 90 napos kúrát csinálja napi 1-2gramm éhgyomorra. Most voltam szerdán vissza műtét utáni kontrollra és minden rendben van velem, hegeim is szépen gyógyulnak alig látszik a vágások nyoma. Férjemmel minden oké van. Csak már a baba hiányzik hogy teljes legyen a kis családunk :)
mirjam
2013-11-23 17:09:45
Napsugár!
Szorítok, hogy minden rendben menjen odabent és sikerüljön a randi!
Azt viszont megkérdezhetem, hogy mit szedett/evett a párod, amitől a katonák így megszaporodtak?
Köszi!
Moha13
2013-11-23 14:57:30
Dzsudzsa
Következő ciklusra fel! Egyszer már sikerült, a következő pedid happy end-es lesz, meglátod! :)
Mirmite
2013-11-23 14:53:29
Sziasztok lányok!
Napsugár nagyon drukkolunk Neked!!!!
Adrienn830 és fbzsuzsi
Üdvözlünk benneteket a csapatban!
Mielőbbi babásodást:):)
Nem akartalak elszomorítani. De én sem számoltam azzal ha valami gondot találnak akkor sem lehet előbb a lombik. Az IR -em miatt így is kèrdéses volt a december.
Biztos hogy lombikra van szüksègetek?
Az inszem nem jöhet szóba ?