Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-11-23 21:41:01

valaki1980
Gratulálok! :)

Lányok, engem nem hagyott nyugodni ez a mostani érzésem a jelölt ovu után két nappal, ezért keresgéltem, és találtam olyan hozzászólást, ami azt mutatja, hogy igenis lehetséges, hogy a hőemelkedés után történt csak meg a tüszőrepedés...hő felment, de az UH még azt mutatta, hogy a tüsző egyben van...
Első hozzászólás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__1842971-szerintetek-jokor-voltunk-egyutt-akkor-van-a-peteeres-amikor-leesik-a-ho-vagy-
Dzsudzsa
2013-11-23 20:32:18

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a kedves, és biztató szavakat!
Most hagyom, hogy erősödjön a nyálkahártyám :))
valaki1985
2013-11-23 19:27:13

Sziasztok!

Régen nem jártam erre, még látom vannak ismerős nevek (sajnos)!

Fel a fejjel!
Hozzánk megérkezett a gólya november 7-én reggel, ugyan is megszületett a kis Ilka Szaffim! :D

fbzsuzsi
2013-11-23 18:34:28

Krisztibaba85! A 16 napon sajnos nem csináltam, amíg be nem húzta a program az ovumat 15. napra (ciklus.hu is egyébként) eszembe se jutott, hogy nem biztos, hogy a 16. napon volt. Bontott csomag volt az ovuteszt, csak ez a 2 db volt.
Köszi mindenkinek az üdvözlést :) Zzzaolának gratulálok :)
fbzsuzsi
2013-11-23 18:34:11

Krisztibaba85! A 16 napon sajnos nem csináltam, amíg be nem húzta a program az ovumat 15. napra (ciklus.hu is egyébként) eszembe se jutott, hogy nem biztos, hogy a 16. napon volt. Bontott csomag volt az ovuteszt, csak ez a 2 db volt.
fbzsuzsi
2013-11-23 18:33:53

Mamma
2013-11-23 18:33:15

majd elfelejtettem ma meg volt a 1/2 óra séta :)))

igaz most gesztenyemasszát eszem :( de annyira jóóóó
Mamma
2013-11-23 18:29:07

sziasztok

napsugár én is nagyon szorítok nektek remélem sikerül :)))

és nagyon tetszik a Palya Bea - szülésdal :))))

most azt hallgatom már nem tudom hányadszorra :DDD

én ma sajnos zuhanóba kezdtem :(( de még nem jött meg:)))
Antika
2013-11-23 18:14:48

Sziasztok Csajok!
Ezt az oldalt most találtam, sok hasznos infó van benne :D

http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
napsugar24
2013-11-23 18:14:06

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását-nagyon aranyosak vagytok.
Mirjam-a férjem eredményeit 3 orvosnak mutattuk meg-és azt mondták jó, de lehet rajta javítani-előrírták hogy mivel és egy gyógyszerész ismerős összeválogatta.
Amiket szedett-és még mindig szed: e vitamin, b vitamin komplex, q10+ginkgo+omega3, bio c cink és selenorg. És másfél hónap alatt duplázódott meg az eredménye./ez kb olyan 7000 Ft havonta/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!