Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adrienn
Ez nagyon ovus kinézetű...remélem, voltatok együtt...:)
Megnéztem az előző görbémet...
A 13. napon volt pozi az ovuteszt, itt a 15. napra rakta az ovut a rendszer, bárén úgy gondoltam, inkább a 14.-en volt. ÉS aztán csodálkoztam, hogy ilyen hosszú lett a luteális. De ha mensi napjától visszaszámolok 14-et, akkor pont oda esik az ovu, ahonnan újabb emelkedés indult. LEhet, hogy csak ott volt ovum? Ja, és akkor már nem voltunk együtt, szóval lehet, ezért volt sikertelen az a ciklus...
Sőt...leleht, hogy eddig mind azért volt sikertelen, mert mi az emelkedés utánközvetlenül nem nagyon vagyunk együtt, csak később valamikor, akkor meg ugye már mindegy...
Szóval az előző görbém:
Adrienn830
2013-11-24 13:01:23
Sziasztok!
Tegnap óta mára jó nagyot ugrott a hőm kíváncsi leszek hogy alakul majd a hő tovább, de jó lenne ha lenne baba, szeretném megkérdezni a grafikonon a fehér karika a számított érték az mit jelent? köszönöm a válaszokat.
Dzsudzsa
2013-11-24 12:02:28
Szilvia1980!
Ne aggódj! Most és is emelkedek.
Mamma!
Bizony, ott a reménysugár. Szuggerálom, hogy feljebb menjen!!!!
Hajrá! Szurkolok.
Engem is érdekel, hogy a hő, a teszt, meg a kiszabaduló petesejt. Melyik, mikor, együtt, külön stb.... Időnként bele lehet zavarodni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele. De!!!! Ha nekem nyugodt, nem babaára rágörcsölős, egész nap ovu tesztelős, meg hőmérőzős időszakom van. Én érzem, hogy most nagyon le kell támadni apát. Szerintem ez az érzés nem téved. Talán jobban kellene figyelnünk a testünk jelzéseire.
kukac
2013-11-24 10:34:30
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki ez a hónap nem sikerült, de a következő jobb lesz! :)
Moha13
2013-11-24 10:19:06
Lillz!
Nem vagy bunkó...szerintem ez teljesen természetes.
Nálam is vannak ilyen időszakok...és konkrétan attól is elsírtam magam, hogy meghallottam azt az elevit reklámot a tv-ben, ami azzal a mondattal kezdődik, hogy "babát szeretnél?"
Gondolkodtam sokat, hogy akkor én most irigy vagyok-e, de rájöttem, hogy ez nem irigység, mert egyáltalán nem az zavar, hogy másnak van ami nekem nincs, hanem az, hogy eszembe juttatja a saját sikertelenségemet és ettől mélységesen szomorú leszek, így rámjön a sírás és önsajnálat...
Remélem, sikerül valahogy megoldanotok ezt a lombik dolgot! :)
Lillz
2013-11-24 10:01:15
Sziasztok!
KatkaMano
Fogalmam sincs hogy eleg lenne-e az inszem, meg semmilyen vizsgalaton nem voltunk. Van egy ismerös par, akiknek lombikkal sikerult a baba es ok tanacsoltak hogy hagyjam ki az inszemet, es kerjek elsore lombikot, mert csak az idomet vesztegetem vele ha nem sikerul. Mi Angliaban elunk es hat mivel nincs biztositasunk Mo-on, fizetnenk mindenert, meg igy is joval olcsobb lenne mint itt. Itt Angliaban is ingyenes az elso par probalkozas, de itt meg nagyon csunyan bannak az emberrel. Az ismerosom meselte hogy itt vagy 10-12 tuszot erleltek meg neki, fel sem tudott kelni az agybol olyan fajdalmai voltak. Nehanyan meg azt az egyet-kettot is megerzik ami termeszetes uton erik, nem hogy 10!! Az injekciokat maganak kellett beadnia otthon, meg kontroll sem nagyon volt. Szoval ha lehet inkabb hazamennenk. Azzal viszont a hazajaras a gond. Az lenne a legjobb ha a vizsgalatokat el tudnam vegeztetni itt, a lombikra meg haza tudnank menni, de abban nem vagyok biztos hogy az itteni vizsgalatokat Mo-on elfogadjak. Szoval nem tudom, tanacstalan vagyok. Igazabol eljutottam arra a ponta hogy mas gyerekere már ra sem tudok nezni. Lehet bunkonak tartotok majd ezert de ez van.
Ma igy:
Antika
2013-11-24 09:50:57
Jó reggelt Mindenkinek!
Valakinek gratulálok, jó egészséget Mindkettőtöknek!
Tegnap olvastam ezt az oldalt: http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
Nagyon sok hasznos infó van benne :D
Én is hajrázok neked Mamma :)
Én ma feljebb szöktem cseppet, de lehet attól, hogy 2 órával később mértem?
Voltam már így máskor is, de akkor mértem a megszokott időben, majd visszaaludtam és akkor is mértem, amikor ténylegesen felébredtem, de nem volt változás a hőmben :)
Nah, majd holnap kiderül, de remélem maradok ezen a szinten :)
Moha13
Én veled menetelek, remélem mindkettőnknek babacsomagot hoz a Mikulás bácsi :D
Én ma így:
Moha13
2013-11-24 09:33:36
Jó reggelt!
Az ovuteszttel én is jártam már úgy, hogy nem volt csík, aztán később mikor megnéztem, már volt.
MAi görbe:
Ildibaba81
2013-11-24 09:32:48
Aloés kérdésemre hirtelenjében indított google-keresésem első eredménye, ha mást is érdekelne, méh pempővel kiegészítve az alábbi linken olvasható:
http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
És legalább kiderült, hogy a méhpempő tabletta formájában, a Forevernél is beszerezhető 60 db 7700 Ft, de nem tudom, ez mennyire friss adat...
Senkinek sincs aloés tapasztalata?
Bár amit itt írnak róla, az alapján ártani biztosan nem használ.
Ha már jó nagy óriási lenne az itthoni aloém, tutira azt használnám és nem vennék 10000-ért aloe gélt...
Ildibaba81
2013-11-24 09:23:04
Krisztibaba!
Nekem ez egy nagyon fura görbének tűnik... az eddigiekhez még csak nem is hasonlít - semmiben... ráadásul nem látja a rendszer, hol lehetett az ovum. Ha most volt, az rettentő későn lenne, de akkor miért ment fel a hőm? Meg ennyire magasra összességében sem szokott felugrani. Szóval passz...
Ezt egyáltalán nem tudom értelmezni... :S
Ez nagyon ovus kinézetű...remélem, voltatok együtt...:)
Megnéztem az előző görbémet...
A 13. napon volt pozi az ovuteszt, itt a 15. napra rakta az ovut a rendszer, bárén úgy gondoltam, inkább a 14.-en volt. ÉS aztán csodálkoztam, hogy ilyen hosszú lett a luteális. De ha mensi napjától visszaszámolok 14-et, akkor pont oda esik az ovu, ahonnan újabb emelkedés indult. LEhet, hogy csak ott volt ovum? Ja, és akkor már nem voltunk együtt, szóval lehet, ezért volt sikertelen az a ciklus...
Sőt...leleht, hogy eddig mind azért volt sikertelen, mert mi az emelkedés utánközvetlenül nem nagyon vagyunk együtt, csak később valamikor, akkor meg ugye már mindegy...
Szóval az előző görbém: