Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13,
Igen, a 7. napon voltunk együtt a görbém szerint az még pont a termékeny időszak utolsó napja volt. Nem tudom nyálkával és tesztel alátámasztani a 6.napi peteérésem,mert nem is vártam ilyenkoránra (tehát nem teszteltem és még 4. nap menstruáltam így a nyálkát sem figyeltem). Szerintem óriási szerencsénk volt és a férjem 1 hétig nem volt itthon, szóval katona is volt bőven. :D Azt gondolom, hogy a feltételezett ovu után is érdemes együtt lenni, mert még akkor is odaérhetnek, vagy ha mégis később volt 1-2 nappal a pé, akkor ne ezen múljon... Sok szerencsét mindenkinek!
monika80
2013-11-24 13:55:57
Moha13
Mit jelent az hogy (ejakulációja)? nem élvezett el ha igy jobban érted,de előváladék az volt bőven. Igen én is hallottam ezt hogy kerülhet bele,szóval nem tudom ha teherbe is esshék akkor mikortol számithatom, mensi után 6-7-dik napjátol mert akkor volt normálisan,vagy az ovum napján amikor nem volt (sperma)?
Moha13
2013-11-24 13:43:48
moniak80
Mármint úgy réted, nem volt ejakulációja?
Hát, így nagyon kicsi az esély...szerintem. Írják sok helyen, hogy az előváladékban is előfordulhat spermium, de azért ez a "-hat" nem azt jelenti, hogy lennie kell, szóval ha volt, akkor nagy szerencsétek van. :)
És ovukor csak egyszer próbálkoztatok? Vagy egyszer sem sikerült elmennie?
Mirmite
2013-11-24 13:40:36
monika80
Elég sokszor nem mérted a hődet ezért a rendszer nem is
húzott be nálad ovut.Azt akarom ezzel mondani hogy nem
tudni melyik napokon voltál termékeny.
Az előváladék nem tartalmaz sajnos spermiumot ha jól tudom:(
Mirmite
2013-11-24 13:36:42
Adrienn830
Milyen adatot vittél be Te a fehér karikás napon?
monika80
2013-11-24 13:34:39
Tudna valaki segiteni???
Lehet ugy is teherbe esni hogy nem volt aktusa a páromnak,de esetleg előváladéktol? nem tudom lehet ez ülye kérdés , de a menstruáciom után csak a 6-dk és a 7-dik napon voltunk rendessen együtt, De a termékeny napomin viszont nem ment el.
Mirmite
2013-11-24 13:34:32
Moha13
Hát tényleg elgondolkoztató amit írsz......
Én bevallom már 3 hónapja csak a ciklus második felében
nézek rá sűrűbben a grafikonomra:)Reggel telón beírom ott
ugye nem látom,aztán nem idegelem magam vele:)Inkább apára
koncentrálok és próbálom kellemessé tenni az együtléteket.
Persze érzem mikor van ovum de biztos ami biztos még utána is pár napig csábitgatom apát:)Így talán nem maradunk le:)
monika80
2013-11-24 13:31:00
Sziasztok
Én ma igy:
Adrienn830
2013-11-24 13:26:13
Igen Moha13, voltunk együtt csütörtökön és szombaton és mára tervezem míg el nem megy este dolgozni :D
Moha13
2013-11-24 13:24:14
Nézegettem a reményhozó fórumot is, és Monika5 görbéjét nézve jöttem rá, hogy ők is az emelkedés után hozták össze a bébit. Azt írja, a ciklusa 7. napján voltak együtt...ami az emelkedés utánra esik...
Elgondolkodtató...
Igen, a 7. napon voltunk együtt a görbém szerint az még pont a termékeny időszak utolsó napja volt. Nem tudom nyálkával és tesztel alátámasztani a 6.napi peteérésem,mert nem is vártam ilyenkoránra (tehát nem teszteltem és még 4. nap menstruáltam így a nyálkát sem figyeltem). Szerintem óriási szerencsénk volt és a férjem 1 hétig nem volt itthon, szóval katona is volt bőven. :D Azt gondolom, hogy a feltételezett ovu után is érdemes együtt lenni, mert még akkor is odaérhetnek, vagy ha mégis később volt 1-2 nappal a pé, akkor ne ezen múljon... Sok szerencsét mindenkinek!