Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Karolina01
2013-11-24 08:59:06

Sziasztok!

Mi történt velem.... a 6. napon csináltam egy ovu tesztet, csak úgy. Akkor megnéztem és negatív volt. Nem is foglalkoztam vele. Tegnap este a 9. napomon újra csináltam egyet és csak úgy ránéztem a 6. napi tesztre és halvány volt a második csík. Ez most mi? Lehet, hogy ovu volt? A 9. napi tesztem nem negatív de nem is mondanám pozitívnak, mert halvány a második a csík. De halványabb, mint a 6. napi. Remélem érthető voltam. Még jó, hogy apával mindig együtt voltam... : o))))
krisztibaba85
2013-11-24 07:58:52

Ildibaba
Szerintem rendben van a hőd,majd lejjebb megy az:-)

Mamma:-)
Mamma mia!!!:-)Hajrá Mamma,hajrá Mamma:-)))
csillka
2013-11-24 07:58:00

Valaki1985
Gratulálok, jó egészséget kívánok! Milyen jó, hogy írtál. Én amióta itt vagyok (kora nyár) nem emlékszem, hogy valaki jelzett volna a baba megszületéséről.
Azt is furcsállom, hogy sokan a teszt után is eltűnnek.

Amit az ovuláció-hőemelkedés kapcsolatáról irtok valóban érdekes.
Csatolom a múlthavi görbémet, életem legszebb görbéje, még ha nem is tipikus :(
16. napban voltam dokinál aki látott sárgatestet, azt mondta megvolt az ovu, ehhez képest a hőmérsékletem 1 hét múlva emelkedik???
Mamma
2013-11-24 07:41:08

Sziasztok!

én ma így egy kis reménysugár:))))
Szilvia1980
2013-11-24 07:36:16

Jó reggelt!

Lányok, szerintetek miért ilyen magas a hőm? ez normális?
krisztibaba85
2013-11-24 07:34:52

Sziasztok!
Moha13:-)
Akkor ez lehet olyan folyamat mint a szülés nem???
"oh kinn van már a feje":-)))
Szóval leet amikor már megemelkedik a hő kibújt a kis petécskének a fejecskéje,de még nem bújik ki teljesen.És lehet ez valakinek gyorsabban megy végbe valakinek lassaban:-))))

Hát szóval nekem így kora reggel,csak pár korty kávé melett ez
pattant ki a buksimból,lehet korai volt még az ébredés,:-)))

Én ma így:-)
Ildibaba81
2013-11-24 07:07:50

A tegnapról röviden:
Miután teljes egészében kihánytam az ebédet egész du. rázott a hideg. Se apának, se a lányomnak nem volt semmi baja, a fél du-t átaludtuk a gyerekkel és végig fagyoskodtam a takaró alatt. Már reggel kezdődött, hogy nem voltam éhes, de ebédig semmi extra. Miután megettem az ebédet szörnyen elkezdte nyomni a gyomrom, megelégeltem és megpróbáltam kihányni...nem kellett sokáig kísérleteznem a dologgal, elég könnyen ment... :S
Tegnap már csak egy kis hársfa teát ittam és egy kis kekszet etettem, reggelre egész jól éreztem magam. Legvalószínűbb a gyomorrontás szerintem is, csak nem tudom, mitől, mert semmi olyat nem ettem.

A méhpempő árán dobtam egy hátast. Nem vagyok biztos benne, hogy kipróbálom, de előtte még megkérdezem a barátnőm, ha jól emlékszek, ő szokott venni a gyereknek, de - bár eléggé drágálltam - ennyire nem hiszem, hogy magas árat mondott volna... :S

Az utóbbi napokban még az Aloe vera jutott az eszembe - a fateromék egy ideig csinálták ezt a Forever business-t és állítólag csodaszer, bár nem érzem ezt sem bizonyítottnak - legalább annyira nem bizonyított a hatás mechanizmusa, mint a méhpempőnek, és hát majdnem olyan borsos az ára is... de talán érdemes lenne kipróbálni. Csak ugye most, hogy munkát váltottam és a család bevétele is csappanni fog, nem tudom, bele kéne -e vágni a dologba...pedig ha úgy van, ahogy a nagyok mondják, elvileg fogynék is a szedése mellett, meg valószínűleg kicsattannék az egészségtől, és lehet, hogy a baba probléma is megoldódna - bár erre vonatkozóan nem hallottam még semmit. Valaki esetleg hallott már arról, hogy az aloe bármilyen hatással lenne a fogamzó képességre?

Ildibaba81
2013-11-24 06:30:30

Jó reggelt, lányok!

Kérlek, mondjatok valamit a görbémre, teljesen érthetetlen számomra, hogy most mi van ezzel...
Archangel85
2013-11-24 06:15:49

sziasztok!!!!
Valaki 1985 szívből gratulálok!!!
Én ma így,nem igazán értem, mert tegnapelőtt pozi volt az ovu teszt,tegnap negatív (egy picivel volt gyengébb a csík, én ezt negatívnak vettem), a hőm viszint még nem ment vissza. Vagy számít az, hogy sokat pisiltem az éjszaka???És vagy 6 órát aludtam?
Ma így:
Moha13
2013-11-23 22:08:01

Ja, és aznap (2 nappali a jelölt ovu után) volt a legnyúlósabb nyákom, csodálkoztam is, mert addig inkább vízszerű volt.
Nagyon gyanús nekem ez az egész. Na meg haspuffadás, itt-ott fájdogálás, érzékeny has, stb.
Lehet, hogy nem minden szentírás, amit olvasunk és a hőemelkedés megelőzheti az ovut?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!