Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2013-11-24 20:26:14

Mindig 29naposak a ciklusaim, de itt a ciklus.hu a 24.napon jelöli az ovumat
Kedebab
2013-11-24 20:18:55

Szerintetek mikor teszteljek majd? Mondjuk még 3 nap?
luciffer73
2013-11-24 20:13:39

Sziasztok!
Holnap, amint lesz egy kis időm visszaolvaslak benneteket.
Éppen most dühöngök magamban....
Az ovumat megint átpakolta a program....kezdetben a 10-től 14-ig tartott...aztán átrakta 8-12-ig...most meg...szóval felrobbanok mindjárt...valaki árulja már el nekem, hogy az anyámba tartsam magamat a kétnaponta szexhez, ha azt sem tudom, hogy mikortól legyünk együtt kétnaponta...?????
Még szerencse, hogy tegnap előtt is és tegnap is volt valami kis entyem-pentyem...
..és íme a görbém
KatkaManó
2013-11-24 19:33:12

Lillz nem vagy bunkó...
Nem akarlak tovább keseríteni de ami az ismerősöddel történt a lombik alatt az teljesen normális. A lombik egy komoly hormonkezelés. Nekem is magamnak kell beadnom az injekciókat 3 naponta kell mennem UH-ra. Kb. 10-14 petesejtet érlelnek ez idő alatt majd altatásban leszívják őket utána megtermékenyítik és 3-5 nap múlva visszarakják a legfejlettebbet. Nagy vonalakban így néz ki. Az inszem egy kicsit egyszerűbb mert ott csak megtámogatják a ciklusidat 1-2 peténél nem nagyon lesz több. Illetve a sperma befecskendezésével megkönnyìtik a bejutásukat. De ez utóbbiról Napsugàr többet tud mert neki a napokban volt.
Adrienn830
2013-11-24 19:14:42

Most este csináltam ovu tesztet mert mai hőm nagyot ugrott a tegnap előtti és az előtti alacsony volt, és erős LH pozit teszteltem, voltunk együtt e hó 21.-én, 23.-án és ma 24.-én.
Monika5
2013-11-24 18:58:45

krisztibaba85,
Arra jutottam, hogy ez nem baj, sőt eggyel több ok van a sok huncutkodásra... :D

krisztibaba85
2013-11-24 18:15:36

Jaj dehogy bántottál meg:-) :-) :-)
Amúgy nekem meg ez jött ki,hogy 8-26 közötti napokon vagyok termékeny:-) :-) ugyhogy nekem is érdekes:-)
Monika5
2013-11-24 18:06:27

krisztibaba85,
Nem megbántani akartalak, csak a saját példámon mutattam be, hogy nálam nem jött volna be. :) Biztos, van akinek jól jöhet, mondjuk akiknél nincs nagy eltérés a ciklusnapok között (legalábbis nem olyan nagy, mint nekem volt).:) Abban meg van logika szerintem is, hogy érdemes szélesebb időintervallumban összebújni. :)
krisztibaba85
2013-11-24 17:30:37

Nem tudom már ki írta itt ki a pocaklakó.hu oldalt,de én is csak ajánlani tudom,baromi jó.Azt hittem már annyit olvastam a hőmérőzésről,ovulációról,hogy jaj de tájékozott vagyok,és most rájöttem hogy van amiről nem tudtam csak itt olvastam a pocaklakó oldalán.
krisztibaba85
2013-11-24 16:57:29

Monika5.
Persze nem mindenkinek válhat ez be.Amúgyis annyi fajta módszer van hogy biztos mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet magának.Csak gondoltam leírom,bár nekem van benne logika,mert nem tudhatod előre hány napos lesz a ciklusod,és belekell kalkulálni hogy vagy elöbb vagy késöbb lesz peteérésem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!