Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-11-25 07:07:01

Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy a tököm tele van....beírtam a ma reggeli hőmérsékletemet....és ezt nézzétek!!!
Mirmite...az ember napi 16 órákat melózik én 10-et...energiával nem bírom bírnám a minden második napi szexet...sajnos :(
És ime itt ez a remekbe szabott grafikon, ahol már megint kivette az ovut és átpakolta...sík ideg vagyok
Antika
2013-11-25 07:03:25

Jó reggelt!
Én ma lejebb csúsztam kissé :)

Moha13
Kíváncsi vagyok neked, hogy alakul ma reggel :)
Antika
2013-11-24 23:04:19

krisztibaba85
Örülök, hogy hasznosnak találtad a pocaklakó oldalt :D
Lillz
2013-11-24 22:47:14

KatkaMano

Hát most igy kicsit megnyugodtam, akkor lehet belevagunk jovore itt Angliaban. Csak tudod annyi info kering már korulottem hogy neha teljesen bezavarodok. Mindenesetre köszi hogy valaszoltal, es sok sikert kivanok! :) Remelem beszamolsz majd a feljemenyekrol, en nagyon kivancsi vagyok ra! :)))
Mirmite
2013-11-24 21:42:20

luciffer

Nyugi,nyugi,a rendszer már csak ilyen ahol ovura utaló mintázatot talál oda pakol.Majd ha beírod hogy pozi ovu teszt akkor megint átpakol valószínűleg:)Addig is tanács amint elmúlt a mensi onnantól 2 naponta vagy ha úgy esik naponta elkapni apát:)
Kedebab
2013-11-24 21:17:36

Eza 7.hónap, első hőgörbe..;-) de úgy érzem sikerült:-) MEGLÁTJUK:-)
csillka
2013-11-24 20:52:51

Kedebab
csütörtökig? Megkérdezhetem, hogy mennyi ideje várjátok a babát?
Én is várok reggelig :D Még van itthon 2 tesztem. Olyan vagyok mint az alkoholista. Ha van itthon teszt biztos, hogy rájárok :))
Kedebab
2013-11-24 20:47:07

Csillka aranyos vagy h válaszoltál, még várok csütörtökig. ..Addigra már csak mutat valami jót;-).Te is várj még picit.
luciffer73
2013-11-24 20:35:08

...még egy gondolat, amit elfelejtettem írni...szerda, vagy csütörtök óta csinálok lh tesztet...mondanom sem kell, hogy negatív volt...de akkora, mint a ház...akkor meg milyen ovut jelöl a graf???? Most akkor a hőmérsékletem alapján volt, de az lh tesz alapján meg nem? ..vagy mi?
csillka
2013-11-24 20:34:12

Kedebab
Én ugyanígy vagyok mint te, a 35 napban járok. Tegnap teszteltem, de negatív. Nekem is 25 nap után lehetett az ovum (ebben a hónapban nem vezettem, csak úgy 2 hete reggelente bekapom kíváncsiságból)
Ha neked 29 naposak a ciklusaid akkor szerintem próbálkozzál meg egy tesztel. De ha biztosra akarsz menni várhatsz még. Én sajnos nem tudok, mindig idő előtt tesztelek :(

Ilyet nem szabadna, de nagyon bízom, hogy újra sikerült, csak a teszt még nem mutatja :D Már minden tünetet produkálok :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!