Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
reggel 2,5 fokban jöttem és az előbb kezdett szakadni a hó... :-((((( És elmondhatatlanul utálom a telet (mindennel együtt)...
Krisztibaba,
nagyjából ugyanarról beszélünk, mégis másról... :-) Néha elkap egy-egy pillanatra, hogy igen, milyen jó lenne annyira lazán kezelni a dolgokat, de ténylegesen mégsem szeretnék úgy érezni, úgy hozzáállni a dolgokhoz. Nem tudom, ez valószínűleg mindenkinek az alaptermészetétől függ... Nekem a "boldog tudatlanság", amit Moha írt, inkább "idegőrlő bizonytalanság". :-) (Nemcsak a terhesség kapcsán, másnak is mindig alaposan utánaolvasok.)
krisztibaba85
2013-11-25 09:12:56
Szia Capri:-)))
Amit imént leirtál,arról azt gondolom én,hogy ezek a nők akik ennyire lazán fogják fel a dolgokat,lehet hogy ők csinálják jól???Az persze más kérdés hogy az orvosi infókon kívűl ö még mit tesz meg a tájékozottsága érdekében vagy eleve azt gondolja ő mindent tud,hisz azt gondolja,hogy "terhes lettem 9 hónapig bennem van növekszik aztán megszülöm,és kész"
Szóval,én valahol irigylem az ilyen nőket akik ennyire képesek ennyire természetesnek venni hogy na terhes lettem,és nem stresszelik magukat,és görcsölnek,mert valójában ők az optimisták,és bíznak magukban.Vagyis így tünhet egy külsö szemlélö számára,vagy az jön le mint neked is,hogy "lehet" hogy nem tájékozódik eléggé a terhességgel kapcsolatban.De az is lehet hogy ő ennyire nem akar stresszelni ezeken,hogy nem is olvas ilyenekről.Ezt nem tudhatjuk,valójában mi jár az ő fejében.Bocsi kicsit hosszú lett:-))))
100 szónak is 1 a vége:
Én valahol irigylem őt hogy ilyen laza,de természetesen fontos hogy figyeljünk terhességünk alatt az életmódunkra stb...
Moha13
2013-11-25 09:11:42
Lemaradt a görbe...
(itt olyan hideg lett, hogy csuda...hajnalban még 5,7 volt...8kor már csak 5, most meg 4,6...:X Úgy utálom a hideget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Moha13
2013-11-25 09:06:31
JÓ reggelt!
Én úgy tűnik, beálltam...:)
capri
panaszkodhatsz nyugodtan, én sem értem azt, amikor valaki a boldog tudatlanságba burkolózva nézi hülyének azt, aki próbál tájékozódni a dolgairól...:)
De szerintem azért nem értem, mert én rettentő kíváncsi típus vagyok...és ugye aki kíváncsi, az előbb utóbb sokat fog tudni (:D)...a nem kíváncsiak meg majd néznek mint borjú az új kapura, amikor valami olyan történik, amiről "még sosem hallottak" :D
capri
2013-11-25 08:50:16
Lányok, kicsit panaszkodhatok?! Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, aki bejelentette, hogy 14 hetes terhes... Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy első próbálkozásra összehozták... Ezek a dolgok nem is bántottak, örülök neki. Az egyik, ami kicsit szíven ütött, hogy megemlítette, hogy pár éve azt beszéltük, majd együtt leszünk terhesek. (Munkatársak voltunk régebben, és akkoriban tényleg jóban voltunk. Az elmúlt jó egy évben viszont nem is beszéltünk, csak pár szót, ha összefutottunk. Most meg rámüzent, nem találkozunk-e.) A másik pedig, hogy annyira lazán kezeli az egészet, hogy egyáltalán nem olvas utána dolgoknak, egy csomó dologgal nincs is tisztában (egy kismama kérdezte tőle, nézték-e nála a toxoplazmózist, azt sem tudja, mi az), és gyakorlatilag hülyének nézi, ha valaki fórumozik meg ott kér tanácsot. Persze nem mondtam, hogy én pont ezt teszem, és arról sem volt szó, hogy nálunk mi a helyzet, vagyis annyi, hogy mondtam, hogy én még nem vagyok terhes. Amiért ez sz*rul esett, az az, hogy megint olyan gondol rosszat a fórumozásról – meg a fórumozókról (mert hogy ott csupa „nagyokos” van) –, akinek semmi tapasztalata nincs benne. Én a hozzáállását egyáltalán nem irigylem... Nem szeretnék olyan lenni, aki terhesen nem olvas utána dolgoknak, elég neki az, amit az orvos mond, nem foglalkozik semmivel... Persze én sem szeretném az összes napot végigaggódni, mi történik (pedig valószínűleg fogom...), de a másik véglet sem szimpatikusabb...
Bocsi, elég hosszú lettem... Különösebben nem várok tőletek megnyugtatást stb., csak ezt úgy ki szerettem volna írni magamból. :-) (Persze ha valaki szeretne reagálni valamit – bármit –, tegye meg nyugodtan.)
capri
2013-11-25 08:41:57
Jó reggelt!
Hétvégén nem voltam sokat gép előtt, de azért gyorsan elolvastalak Benneteket.
Zzzaola, gratulálok a pozi teszthez, egészséges és boldog babavárást kívánok!
Valaki1985, gratulálok Neked is! Sok boldogságot és jó egészséget mindkettőtöknek! :-) És köszi, hogy megosztottad velünk ezt a jó hírt!
Dzsudzsa, láttam, Neked megjött közben. Nem baj, majd a karácsonyfa alá mehet a pozi teszt! :-)
Kukac, Neked is azt tudom írni, amit Dzsudzsának!
Luciffer, a görbevezető oldalak csak számítógépes programok. Az ovulációra jellemző hőmérsékleti változásokat keresnek, és ha ilyet észlelnek, bejelölik az ovut. A tervezettbaba ebből a szempontból még a jobbak közé tartozik, mert módosítja az ovu időpontját, ha úgy érzékeli, mégis máskor volt (a ciklus egyszer behúzza, és ott is marad). (Viszont én személy szerint utálom benne, hogy néha maga kalkulál értéket...)
Nálam a tegnapi hő nem igazán mérvadó, kevesebb, mint 3 óra alvás után mértem és a szobában is kb. 3 fokkal melegebb volt, mint szokott. A mait nem tudom, mennyire reális (szerintem az), ma kb. 7 órát voltam ágyban, de hajnalban jó 2 órán keresztül nem aludtam... Szerintem már készülhetek a következő ciklusra, de azért a holnapi hőmnek még adok egy kicsike esélyt. Aztán ha holnap is ilyen lesz, akkor már Ti se mondjátok, hogy messze még a vége, nálam az már egyértelmű lesz.
monika80
2013-11-25 07:49:01
Jó reggelt lányok.
Én ma igy:
luciffer73
2013-11-25 07:45:16
Kriszti...sajnos egyáltalán nem vagyok nyugodt...:/
Szilvia1980
2013-11-25 07:15:51
Jó reggelt lányok!
Ma így, érdekes...
krisztibaba85
2013-11-25 07:14:26
Jó reggelt:-)
Antika,igen nagyon jó az oldal:-)
Luciffer!Nyugi,szerintem a rendszer is pont igy összevan zavarodva mint te,jön megy mint zsidóba a fájdalom:-)))
Gondolom amig az elözö napinál följebb megy a höd,akkkor odarakja át az ovu magát mert na akkor itt lesz,gondolja ö:-)))
Kedebab,tesztelj,a grafikonodat nézve már réges rég fönn van a hőd!
Mamma-val,mi lehet???Remélem irni fog,hogy pozit tesztelt?Én ma így:
reggel 2,5 fokban jöttem és az előbb kezdett szakadni a hó... :-((((( És elmondhatatlanul utálom a telet (mindennel együtt)...
Krisztibaba,
nagyjából ugyanarról beszélünk, mégis másról... :-) Néha elkap egy-egy pillanatra, hogy igen, milyen jó lenne annyira lazán kezelni a dolgokat, de ténylegesen mégsem szeretnék úgy érezni, úgy hozzáállni a dolgokhoz. Nem tudom, ez valószínűleg mindenkinek az alaptermészetétől függ... Nekem a "boldog tudatlanság", amit Moha írt, inkább "idegőrlő bizonytalanság". :-) (Nemcsak a terhesség kapcsán, másnak is mindig alaposan utánaolvasok.)