Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-11-25 14:15:07

Antika!
Csak nyugottan, panaszkodni es kionteni magunkbol azokat a dolgokat ami valahol bant minket , szerintem jo. Jo a lelkunknek, az eszunk eppsegenek :p , meg a korulottunk levo embereknek. Hisz megnyugszunk es nem vagyunk ennyire feszultek. Orulni , orulj a kisbabanak , hisz egy gyonyoru dolog , es probald ugy felfogni , hogy neked is lessz. Egy tokeletes baba csak nagyon hosszu es faradsagos munka eredmenye lehet ;) :p
Ani0630
2013-11-25 14:11:32

Sziasztok

Új vagyok még itt és a hőmérőzést is csak kb. egy hete kezdtem, miután egyik sikertelen hónap követte a másikat.Ti milyen rég próbálkoztok?
Antika
2013-11-25 14:09:47

Ja, ami lemaradt, hogy én adjak neki tanácsot, mert nekem van tapasztalatom a gyerekek terén.
Antika
2013-11-25 14:06:41

Halihó!
Beugrottam egy pillanatra :)
Én is szeretnék panaszkodni, ha lehet.
Már évek óta szeretnék babát, de a körülmények nem engedték, most amikor meg jöhetne nem jön. Egy éve, hogy próbálkozunk, sógornőm többször is mondta, hogy megelőznek bennünket :(
Ez így utólag visszagondolva kicsit durva, mert akkor nem igazán fogtam fel, de igaza lett és most annyira nehéz elviselni, hogy neki két hónap alatt sikerült. Nem irigy vagyok, csak az fáj, hogy nekem még nem lehet. Ráadásul apósom mindig is a párom öccséért volt odáig, most meg pláne, hogy ő tőle lesz az első unokája :(
Az biztos, hogy fel kell készüljek lelkileg, hogy túl éljem a márciust, mert akkorra van kiírva, ha csak addig be nem köszönt a gólya :D Már pedig befog.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de eddig még senkivel nem tudtam ezt megosztani.
Köszönöm, hogy meghallgattatok :))
krisztibaba85
2013-11-25 13:53:28

Dzsudzsa tetszik a gondolatmeneteda hóval kapcsolatban:)
Karolina hajrá:)

Lányok ha még menstruáció után 1-2 napig van barna váladékozás akkor még
még nem Kelly megadni a hüvelyváladék minőségét meg a méhnyak állapotát meg ezeket ugye?
Monika5
2013-11-25 13:48:50

Capri,
Szerintem ez már kicsit több az ismerősödnél, mint lazaság. Furcsálom, hogy 14 hetesen nem tudja mi az a toxoplazmózis.. Az első vérvételnél megnézték nálam és a kiskönyvben is benne van az eredmény (igaz Németország), ezen kívül a nőgyógyászom is külön felhívta rá a figyelmem már az első vizsgálaton (kerüljem a macskákkal történő érintkezést, mert..). Ezek szerint az orovsa sem mondta ezt el neki...

Talán valahol a közép út lenen jó, nem túl aggódás, de a tájékozottság sem árt... és például ilyen forumokon is sok minden ismeretet össze lehet szedni. :)
Karolina01
2013-11-25 12:59:31

Sziasztok Csajok!
Túl vagyok a hétvégén. A lányom 11 éves lett és meghívta egy pár barátnőjét pizsi partira. Annyira nem volt fárasztó, de a sok a mászkálásban elfáradtam. Azt hittem változik a hőm, mert nyugtalanul aludtam, de semmi nem történt. Sőt azt várom, hogy elinduljon felfelé. Most minden nap elkapom apát, mert szerdán elutazik. Remélem lesz addigra ovum..
Én így:
Dzsudzsa
2013-11-25 12:42:33

Mamma és a Többiek! Beleértve magamat is :))
Azért nagyon szép görbéket produkáltunk az utolsó napokig. Majd... tudjuk, mi lett a vége. Én azt mondom, hogy most ezt írjuk a Télapó rovására. Azonban bízni kell benne, hogy az a pici, az utolsó napok hője a következő hónapban fennmarad.
Moha!
Egy elég ezocicus ismerősöm azt mondta: ha valamit nem szeretünk, fordítsuk jóra. Pl.: nem szeretjük a havat, akkor képzeljük el, hogy ezek az édes hópihék ahogy föntről lefele szállnak, kimosnak belőlünk minden olyan negatív dolgot (mentális, fizikális) ami a baba akadálya lehet.
Ha így csináljuk mi baj lehet :)))))
mirjam
2013-11-25 11:40:21

az en bnom csak siman nem vedekezett,ha lesz gyerek lesz,ha nem lesz,mennek nyaralni a nyaron alapon.masodik honapban terhes lett.fogalma sincs,hogy mukodik az ovuteszt,a homerozes,stb. Miert is tudna?nem volt ra szuksege.ami nem erint en sem olvasok utana.valamilyen szinten igaza van.ha minden rendben a terhesseggel,miert olvasna olyan forumot,ahol esetleg a problemas kismamak adnak tanacsot? Nincs ra szuksege.
Egyebkent tesoim még j netmentes korszakban szultek ket-ket csodas gyermeket,csak az orvostol es vedonotol kapott infok birtokaban...
luciffer73
2013-11-25 11:40:19

Mkinga...ettől nem vagy rossz ember szerintem. Nem is az a fajta irígység van ilyenkor az emberben...valahogy más. Örülsz nekik, de magadnak is akarnál már örömet...és ez természesetes. :)
Én azt tervezem, hogy ma is csinálok egy tesztet, aztán lesajnálom, ahogy minden nap eddig és én is rámászok az uramra...:))) hátha... :D
...rossz leszek....naggggyon rosssssssz :DDDD

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!