Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mirjam
2013-11-25 11:39:59

az en bnom csak siman nem vedekezett,ha lesz gyerek lesz,ha nem lesz,mennek nyaralni a nyaron alapon.masodik honapban terhes lett.fogalma sincs,hogy mukodik az ovuteszt,a homerozes,stb. Miert is tudna?nem volt ra szuksege.ami nem erint en sem olvasok utana.valamilyen szinten igaza van.ha minden rendben a terhesseggel,miert olvasna olyan forumot,ahol esetleg a problemas kismamak adnak tanacsot? Nincs ra szuksege.
Egyebkent tesoim még j netmentes korszakban szultek ket-ket csodas gyermeket,csak az orvostol es vedonotol kapott infok birtokaban...
mkinga
2013-11-25 11:31:10

Nekem is van egy ismerosom dec.16kan mennek elso lombikra, eddig azt beszeltuk h eggyutt leszunk terhesek , most mar sokszor a gondolat h sikerul neki es nekunk nem... nem hogy irigykedem , mert ok is megjartak a poklok poklat hanem magunkat fogom sajnalni... szoval nem akarok rosszembernek tunnik, mert tenyleg orulnek neki ha osszejonne mert nagyon megerdemlik, de valahol erzem h nem eggyutt lessz ez a 2 terhesseg es ezert sajnalom magam...

Szoval en ma igy...ami biztos az biztos tegnap malackodtunk meg apaval :p
capri
2013-11-25 10:51:05

Csillka :-D :-D
csillka
2013-11-25 10:50:02

Sziasztok lányok!

Van egy kérdésem: szerintetek mikor volt ovum? És van-e okom reménykedni? :))) Aki eltalálja az mehet lottót venni. Fel a fejjel, és csak pozitívan!
Mamma
2013-11-25 10:48:52

én is csatlakozom Luciferhez az első babánknál nálunk is minden a nagykönyv szerint ment, eszembe sem jutott hogy bármi probléma lehet na aztán a másodiknál megjártam a poklok poklát ezzel most nem is terhelnélek benneteket... nem egy vidám történet, most meg?..
szóval én is kicsit irigykedem csupa pozitív gondolat,öröm gondtalanság ÉN IS EZT AAAAKAROM !!!!!
Mamma
2013-11-25 10:38:31

heló lányok

no comment :((
luciffer73
2013-11-25 10:38:17

Mónika én is sajnálom, de kitartás...ha ez vigasz neked, akkor mi itt vagyunk!
luciffer73
2013-11-25 10:37:13

Sziasztok!
Capri...tudom, hogy ez az oldal nem rossz...jobb mint a többi, de...attól engem még baromira megzavar, hogy negatív lh teszt mellett egyszercsak arrább rakja az ovus napokat, és erős zölddel jelöli, majd másnap a beírt hő hatására kiveszi mégis azt a nyamvadt öt napot és ismét eltolja...szóval ettől lettem én ideges. Most már tényleg nem tudom, hogy mit vegyek alapul. Lh tesztet, a hőmet, a jeleket, a mit?
A másik...csak egyetlen egy okból védem meg az ismerősödet...az pedig az, hogy azért veszi ilyen lazán és egyenlőre még nem olvas semminek utána, mert még az elején van a terhességnek, de ami a legfontosabb, hogy elsőre összejött a gyerek. Egy percet se aggódj amiatt, hogy ha neki is hónapokig kellett volna próbálkozni, orvostól orvosig járnia, gyógyszert szednie satöbbi, akkor sokkal tájékozottabb lenne ő is...és ő is itt fórumozna közöttünk! :)
Én se foglalkoztam különösebben az első terhességemnél semmivel sem...nem adott rá semmi okot...ellenben nézzetek most meg. A második egy éve nem akar megfoganni...és itt írkálok nektek magamról, utána nézek dolgoknak...de néha azt kívánom bár még mindig olyan "laza" lehetnék...:/
capri
2013-11-25 10:21:09

Monika80, sajnálom. :-( De csak pozitívan!
monika80
2013-11-25 09:58:47

még egy görbe:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!