Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mirjam
2013-11-25 16:04:28

Mi ezev aug ota nem vedekezunk
krisztibaba85
2013-11-25 15:58:06

Mkinga,köszi.:)

Ildibaba!
Szerintem is reálisabb az itteni mivel a 17.napra csak ugrott 4 tizedet a hőd...
luciffer73
2013-11-25 15:39:07

Ildi én ehhez egyrészt teljesen hülye vagyok, másrészt meg tanácstalan is...a saját ovummal kapcsolatban :(
Hülyeségeket nem akarok mondani neked..vannak itt tapasztaltabb és okosabb lányok...
luciffer73
2013-11-25 15:37:01

Ani (és nagyon sok szám) :))) én tavaly november óta nem védekezek...
Antika...engem nem is a "vicces" verseny háborít fel, hanem "én adjak neki tanácsot, mert nekem van tapasztalatom a gyerekek terén."
Miért is van neked tapasztalatod? Vagy csak nem figyeltem eléggé sztorit?
Egyébként meg valóban elszomorító, hogy vannak akik a gyerekvállalást versenyeztetik..meg a menyüket is.
Valóban szard le az apósod...ez az ő szégyene, nem pedig a tiétek...én ezt gondolom.
Ani te meg vezetgesd szépen tovább a görbédet minden nap szorgalmasan! :)))...de ne sokáig...azt kívánom! :)
Ildibaba81
2013-11-25 15:32:36

Sziasztok!

Betette az ovut, ami szerintem kb. reális a hőadatok alapján, viszont akkor ez egy késői ovu volt. Lehet, hogy ez hányatott meg engem? Szerintetek előfordulhat?
A ciklus.hu viszont teljesen más képet rajzolt, amit viszont nem teljesen értek: 21-re (14. nap) tette az ovut... szerintetek?
mkinga
2013-11-25 14:43:30

Krisztibaba
Ezt nagyon jol megmondtad :)))))))) tokeletes valasz ;) meg ha csak magadban is !!
Ani0630
2013-11-25 14:26:26

mkinga

Köszi, remélem minél hamarabb sikerülni fog. Egyébként mi január óta próbálkozunk.
krisztibaba85
2013-11-25 14:23:51

Hat Antika nem haragszol de engem felháborít hogy a sógornőd ebböl versenyt csinált.Nem hogy erősítene hogy nyugi vagy csak úgy szimplán támogatna egy-két kedves szóval.
Dec ne törődj velük eszedbe ne jusson emiatt túráztatni magad.Különben is magatoknak fogod szülni a gyereket nem apósodnak. Lényeg hog pároddal szeressétek egymást és szarjatok le mindenki mast:-)
Jó multkorában családi összejövetelen voltunk párommal apukámnál ahol ott volt bátyám a barátnőjével,és annak szülei.
Szoba került a gyerekvállalás egyből versenyt indított a leendő sógornőm anyja"Na kinek lesz elöbb gyereke"!!!
Én meg csak mosolyogtam és gondoltam magamban "a jó édes anyukádnak"!!!
mkinga
2013-11-25 14:20:03

Ani0630
Mi tavaly augusztus ota nem vedekezunk es tavaly oktober ota vagyok itt a forumon... szoval szerintem hosszu ido, te ne maradj ennyit koztunk jo? :p
Sok sikert neked!!
Ani0630
2013-11-25 14:17:56

Ez a jó görbém,bocsi.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!