Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Antika
2013-11-26 06:46:56

Jó reggelt!
Én nem tudom mi van most velem :(
Nagyon remélem, hogy holnap már magasabban szárnyalok :))
Szerintetek?

Én ma így:
Adrienn830
2013-11-25 22:58:52

Sziasztok, 3 napja tettem fel a grafikont tegnap csináltam ovu tesztet és ma megváltozott a termékenységi nap, lehet akkor nem jön össze a babó mert amit elsőre kiadott akkor első volt, 2 nap nem voltunk együtt 3.-4 nap megint voltunk, akkor csúszott vissza 1 napot, hát nem tudom na majd kiderül. Múlt hóban ellőttem jó pár ovu és terhes tesztet hiába :(ebbe a hóban pont azért nem csináltam, de mivel megugrott a hőm csináltam megint tegnap is és ma is, és erős 2 csík az LH-n.
Dzsudzsa
2013-11-25 21:50:12

Ildibaba81!
Szerintem - bár nem ovu szakértőként diplomáztam :)) - lehetne a 14. napon (21-én) is az ovud. Én is jártam úgy, hogy fel, majd le és ugrott egy nagyot. Az lett a terhesgörbém :))
Kedebab
2013-11-25 21:03:11

Amúgy 5napja màr késik.:-)
Kedebab
2013-11-25 21:01:31

Ildibaba81:Azért nem teszteltem, mert aciklus.h-n a24.napra tette az ovumat, és akkor most a 11.dpo-n vagyok, vagy a 12.-en nem is tudom így hirtelen.Gondoltam várok a 14.napig.
Monika5
2013-11-25 18:25:12

Ildibaba81,
Igen, jól értetted. :) A görbém szerint a 6. ciklus napon (szept 9-én) volt az ovum és mi másnap este voltunk együtt. Hatalmas szerencsének tartom a történteket (néha még mindig nem hiszem el). :) Remélem, hamarosan sokan követtek engem.:)

capri
2013-11-25 16:28:37

Ja, ma elgondolkodtam, hogy két barátnőmnek van három kisgyereke, plusz aki most terhes lett. Nos, valószínűleg nekik hármójuknak összesen nem volt annyi sikertelen próbálkozós ciklusuk, mint nekem... (Pedig igazából még a saját esetemre sem mondhatom, hogy hú de milyen régóta nem jön össze - ez a 9. ciklusom.)
capri
2013-11-25 16:23:58

Lányok, köszi a válaszokat.
De félreértettetek (talán)! Nem az volt a gondom, hogy ő miért nem fórumozik meg netezik, hanem a véleménye ezekről a dolgokról (tehát hogy ez hülyeség). Nem mondta ki konkrétan, de amit és ahogy mondott, az elég egyértelmű volt. Pl. egy barátnője is kb. ugyanannyi idős terhes, mint ő, és mindig kérdezgeti tőle, hogy megvolt-e ez a vizsgálat, tapasztalt-e bizonyos dolgokat stb. És ezen volt kiakadva, hogy mit aggódik állandóan mindenen a másik csaj. Holott ki tudja, annak a másik lánynak hogyan sikerült a baba... Lehet, hogy régóta próbálkoztak, meg ha nem is, akkor is teljesen normális - szerintem - az is, ha valaki nagyon aggódik. Persze sokkal könnyebb lehet az a 9 hónap mindenféle agyalás és aggódás nélkül, de azért ha valaki máshogy éli meg, azért ne legyen már az rossz.
Én már a próbálkozás előtt utánaolvastam egy csomó mindennek és elkezdtem hőmérőzni. Az első 2-3 ciklusban 9 nap volt a luteálisom. Szerintetek azzal mennyi esélyem lett volna teherbeesni?! Az orvos egyáltalán nem foglalkozott vele, valószínűleg még itt sem tartanék, ha én nem járok utána egy csomó mindennek. Persze ha most már a második trimeszterben járnék, valószínűleg nekem sem lenne sok ismeretem a HSG-ről, PCT-tesztről meg hasonlókról. De hát ez van, ezt dobta a gép... Lesz ez még így se! :-)
Ildibaba81
2013-11-25 16:08:54

Krisztibaba!

És ilyen talán még nem is volt az életben soha.... :S

Ekkorát sose ugrott... :S GÁÁÁÁZZZZ....
Ildibaba81
2013-11-25 16:06:25

Moha!

Jól értem? Mónikáék (Monika5) elvileg az ovu után voltak együtt?

Elvileg ovu után 24-48 óráig még jók vagyunk, de akkor jó eséllyel lesz kukis a POCAKLAKÓ...

Monika 80!

Az előlötyi is megtermékenyíthet, de nyilván kisebb az esélye, mert nincs benne annyi katona... :(

Lucifer!

Kb. hasonlóan össze-vissza hőkkel vagyok megáldva, mint Te... :( Én sem nagyon tudom, mikor kéne... ha ez a korrekt pé, akkor ez a hónap tutira el lett pacsálva nálunk... :(

Kebab!

Szerintem már tuti mehet egy teszt, nagyon bíztató, babás szagú görbe - bocsi..hihi... Szóval a felfelé íveés a végén... hát, tudod... szóval legalább cirtomsárga lettem a görbéd láttán... hogy bírtad ki, hogy még nem teszteltél?

Capri!

Értelek, de kérlek, ne húzd fel magad, nem védeni akarom a barátnődet, de az első babánál én sem csináltam ilyesféle dolgokat, majdnem elsőre sikerült és egyáltalán nem "lihegtem túl", ami annyit tesz, hogy annyit csináltam, amire kötelezően elküldtek, nem fórumoztam és nem foglalkoztam semmi ilyesmivel. Kezdem sajnos azt hinni, hogy neki van igaza, mert hiába van tele a fejünk a sok okos gondolattal, meg osztjuk meg a tapasztalatot egymással, csak nem lesz belőle baba... :( Lehet, hogy lazítani kéne, mert úgyis csak akkor jön, ha akar... :( Ezek a mai gyerekek már csak ilyenek... tudom, tanítom is őket, meg van saját tapasztalat is... meggebedhetsz, ha nem akar jönni, úgyse jön... :/ Bocs, ha nyers lettem volna... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!