Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri felizgattál ezzel a múlt hónapi hőmérsékletes dologgal.
Megnéztem és kapaszkodj! :)))
ovu előtt napon: 35,05 (ezt nem vette be a gép)
ovu napján: 36,0
ovu utáni napon: 36,3
:))))
A mai lh tesztre én is kiváncsi leszek...mindenképp megírom nektek
És az előző levélben azt akartam írni, hogy rideg...nem rigen :))))
luciffer73
2013-11-26 08:18:40
Capri Mkinga és kriszti...okés értem én, hogy ez egy gép...de nem arról volt szó, hogy ha majd beviszem a pozitív lh tesztet, akkor odarakja az ovumat???
Capri....tudod, hogy az én alaphőmmel benneteket már mikróban melegítenének??? :DDDD
A béka valaga alatt van a hőm, úgy általában...én egy ilyen hideg, rigen nőszemély vagyok....
...lányok...kizárt, hogy ma is meglovagoljam az embert...kivagyok, mint a ...szar...(ha már kigondoltam ki is mondom :D)
Öreg vagyok én már az ilyen sűrű hancúrhoz...de legfőképp fáradt :(
22, 23, 25...legyen elég ennyi egyenlőre...:)))
Egyébként mit is mondanak, hogy ovu után még egyszer kell lenni szexnek...de hanyadik napról is van szó?
Nyákom nekem már nagyon régen volt, olyan igazi...egyértelmű. Régen volt, hogy tisztaságit kellett betennem...ma már ilyen gondom nincs...és nem tudom, hogy örüljek-e neki :/
capri
2013-11-26 08:09:38
Most látom, hogy míg írtam, jött jó pár hozzászólás. :-)
Luciffer, kíváncsi leszek a mai tesztedre! De még ma is nyeregbe!!! ;-) :-D A programról már tegnap is írtam Neked, most Mkinga is hasonlókat. Most nem emlékszem, előző ciklusban ovu után milyen magas volt a hőd? Ez a 36,3 még biztos ovu előtti...
Lillz, jól húzta be a program az ovudat? Én 9. napra tenném. Nagyon szépen halad felfelé! Megy a drukk! :-)
capri
2013-11-26 07:57:12
Jó reggelt!
Kedebab, én már múlt héten is a 24. napi ovura tippeltem, és továbbra is így gondolom. :-)
Adrienn830, bocsi, korán van még, de én nem nagyon tudtam követni, amit írtál... Tegnap voltatok együtt? Még ma is jó lenne egy összebújás! Úgyhogy hajrá! (Eddig elég alacsonynak tűnik az alaphőd.)
Antika, 6. dpo-n még nem gond, hogy nem olyan magas, iletve lejjebb megy. Nekem is volt pár ciklusom, amikor pont 6. dpo-n volt egy nagy esés, aztán visszament.
Én ma így: kicsit szebb, mint tegnap, de volt már hasonló emelkedésem. Ja, és tegnap óta már pecsételgetek... :-S
mkinga
2013-11-26 07:56:20
Luciffer,
En ugy vagyok vele hogy ez csak egy gep.... ez nem erzi amit mi erzunk, nem latja a folyasunk, hasgorcsonket stb... szerintem a szervezetunk jelei sokkal megbizhatoak mint egy gep ami atlagosan mutat hogy mikor , hogy volt ovu vagy lessz vagy egyszeruen nem is volt... ez az en velemenyem. En erzem nefelj mikor van peteeresem 2 napig megsem tudok mozdulni a gorcsoktol, amikor mar nem erzem , na akkor tudom h megvolt es akkor ugrik is a hom... nekem soha nem hibadzott eddig a graf, de azt ne feledjuk , hogy mi nem egy robot szerkezet vagyunk. Bizz magadba az erzeseidben es az az igazi , az en velemenyem
En ma igy... szep gorbeket produkalok , majd a vegen koppanok...ez mar ilyen...
krisztibaba85
2013-11-26 07:53:08
Szia Luciffer:-)
Szerintem az elkövetkezendő napokban fog kiderülni hogy tényleg 24-én volt-e ovud vagy csak eztuán lesz még.meg hát én úgy tudom hogy első negativ lh napon van a tüszőrepedés,nem? Szóval szerintem még cserkészdd be apát egy jó pár naponta:-))))
krisztibaba85
2013-11-26 07:52:53
Szia Lucuffer:-)
Szerintem az elkövetkezendő napokban fog kiderülni hogy tényleg 24-én volt-e ovud vagy csak eztuán lesz még.meg hát én úgy tudom hogy első negativ lh napon van a tüszőrepedés,nem? Szóval szerintem még cserkészdd be apát egy jó pár naponta:-))))
Lillz
2013-11-26 07:49:44
Jo reggelt!
Csak bekoszonok gyorsan es mar rohanok is dolgozni! Legyen szep napotok es jo forumozast!
En ma igy:
luciffer73
2013-11-26 07:45:14
Sziaszok!
Capri nyugi...mindenki értette, hogy mit akartál ebből kihozni...én is csak saját magam példájából merítettem. :)))
Inkább abban segítsetek, hogy ne kapjak agymenést....
Tegnap a szokott időben teszteltem...akkora pozitívat, mint a ház. Ennek örömére felkeltettem az embert és gyia...egyébként megjegyzem isteni volt...leszámítva, hogy közben időnként olyan görcsök voltak a hasamban, hogy ihaj..
Szóval nagy teli vigyorral a képemen bejöttem. A mai napra bevittem a hőmet, ami ugrott tegnaphoz képest...erre kiadta a grafot...biztosra beállítva az ovu napját 24-e.
Majd ezzel a lendülettel átlapoztam a tegnapi napra és ott megadtam az ovu teszt eredményét, meg hogy volt szex...a grafikon most így néz ki....
...erre aztán nem tudok mit mondani, de tőletek várnám a tanácsokat
szóval a graf
krisztibaba85
2013-11-26 07:05:39
Jó reggelt:-)
kedebab,én a 24. napra szavazok ovu szempontjából,de én sem vagyok ám szakértő:-)De drukkolok neked nagyon:-)A barátnőm 5 nap késés után tesztelt pozitívat:-))) Ezt csak úgy mellékesen jegyzem megKkedebab:-))))
Antika!
Lehet akkor nem volt mégsem ovud meg hanem majd mostanság??
Megnéztem és kapaszkodj! :)))
ovu előtt napon: 35,05 (ezt nem vette be a gép)
ovu napján: 36,0
ovu utáni napon: 36,3
:))))
A mai lh tesztre én is kiváncsi leszek...mindenképp megírom nektek
És az előző levélben azt akartam írni, hogy rideg...nem rigen :))))