Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-11-26 12:35:54

csillka
Görbe?
csillka
2013-11-26 12:30:58

Sziasztok!

Én szombat óta ellőttem 4 tesztet, és mind negatív. Szerencsére már nincsen több itthon, de most azon filkózok, h elmegyek, és veszek másfélét. Ma vagyok a 37 napban :(
Most már az agyam produkálja a tüneteket (gyakori vizelés, izomlázszerű fájdalom, mindjárt megjön érzés)Egy dolgot nem tudok elviselni, a várakozást. Mindegy mi az eredmény, csak már tudjam.
Ha többet nem írok azt jelenti begolyóztam :D
Moha13
2013-11-26 12:19:53

Karolina
Köszi...igyekszem...:D
Most olyan...egész gyorsan megy az idő...már 7. dpo...máskor meg alig vánszorognak a napok...
Biztos, mert jön a karácsony...:)
Karolina01
2013-11-26 12:12:41

Moha13! Nagyon szép az egyenes görbéd : o)))) HAJRÁ

Luciffer! Nekem egyetlen egyszer (előző hónap) sikerült pozitív teszte produkálnom akkor, amikor az erős zöldet húzták...
Moha13
2013-11-26 12:02:06

Sziasztok!
Csak most tudtam jönni...

luciffer73
NE foglalkozz ezzel a rendszerrel, mert nálam eddig totálisan semmibe vette, hogy hová írok be pozitív és negatív ovuteszteredményt...:D
Ti csak szexeljetek!!! :D

Én ma fél órával később mértem, és így állok...húzom az egyenesem...
Karolina01
2013-11-26 11:28:51

Sziasztok Csajok!
Tegnap szabin voltam, mert beteg lett a lányom. Délután úgy elfogott az álmosság, lefeküdtem és 1 órát aludtam. Nem tudom mi volt velem.
Csak azért rakom fel a görbém, hogy lássátok, mennyire lent vagyok még mindig....: o((
luciffer73
2013-11-26 08:57:45

Múlt hét szerda, vagy csütörtök óta csinálom a tesztet. Eddig még minden nap negatív volt...talán tegnap előtt volt egy nagyon minimálisan megjelenő második csíkom...de olyan halványat képzelj el, hogy szinte rá kellett beszélnem magam, hogy látom a vonalat...(lehet, hogy ott sem volt)...tegnap viszont egyértelműen pozitívat mutatott.

Én is mondtam a dokinak, mikor nála jártam, hogy mit szól az ébredési hőmhöz...azt mondta, hogy teljesen normális...kérdeztem tőle, hogy ő nem gondolja, hogy alacsonyabb az átlagnál? Azt mondta, hogy egy minimálisat általában több szokott lenni, de ettől vannak eltérések, és azok még attól normálisak...azt mondta, hogy a grafikont összességében nézve, teljesen jó a görbém és a hőm is :/
capri
2013-11-26 08:48:54

Luciffer,
hát, lehet, hogy megvolt az ovu... De akkor nem értem a tegnapi LH-tesztet... (Én azért még mindig azt mondom, hogy a helyedben megnézetném a pajzsmirigyemet az alacsony hő miatt.)
luciffer73
2013-11-26 08:41:08

A múlt havinál is és a mostaninál is az első mérés ovu után 36,3...nekem nem nagyon megyeket följebb...az a baj, hogy itt bent a melóhelyemen nem tudom előcsalogatni az előző havi grafot, hogy felrakjam...otthonról simán menne, de innen nem. Én már egyébként a 36,4-nek is úgy tudok örülni, mint majom a farkának..., de komolyan.
...talán holnap még lesz valami...persze ez attól is függ, hoy mennyire leszünk észnél este és az lh mit mutat...az ember már így is el van kapatva :)))) Ezt egyébként ő mondta tegnap este :DDDDDDDDD jót röhögtem!
Megpróbálom azért csatolni az előző havit...hátha :/
capri
2013-11-26 08:28:26

Luciffer, szerintem nem veszi figyelembe a pozi ovutesztet (meg az egyéb jeleket sem). Én úgy vettem észre, csak a hő alapján húzza be az ovut. Azt tudom, hogy neked nagyon alacsony a hőd, de arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen tartományban mozog ovu után (én pl. a saját hőmről azt gondolom, ovu után 36,8-ra megy fel mindig, ha alatta van, még nem volt ovu). Na jó, ha ma nem, akkor holnap hajrá! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!