Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ez az a görbe, aminél valszeg terhes voltam...:/ mire megcsináltam a tesztet, már negatív volt és meg is jött..mindegy...már elmúlt...itt ez a hónap..tökéletes egy pozitív ajándékra a fa alá :))))
capri
2013-11-26 13:31:42
Csillka,
Luciffernek a teljes ciklusban elég alacsony a hője, az nincs összefüggésben a progeszteronnal (mensitől ovuig nagyon alacsony mindenkinél a progi). :-)
luciffer73
2013-11-26 13:31:34
Moha, de...gondoltam a sikosítóra, de olyan baromi drága...tegnap nézegettem a netet, hátha találok olcsóbbat, de ugyanilyen tipusút...hát nem találtam. Viszont ezt amit te írtál, mindenhol csak drágábban...de nekem ez is itt az oldalon elég húzós, még akkor is, ha tudom, hogy nem egy alkalomra elég...szóval érted :)))
Nehéz ezt megoldani...mármint a mindennapi szexet...lehet, hogy nagyon kifogás szagúnak hangzik, de tényleg iszonyatosan sokat melózunk. Én napi 10 órát, és bár szellemi munkát végzek alapvetően, azért az is baromi fárasztó...sőt megmerem kockáztatni, hogy fárasztóbb, mint a fizikai...azt ugyanis kitudod pihenni...a szellemit nem. Az agyunk még álmunkban is dolgozik, még akkor is, ha takarékon...szóval nyűgös....ember meg 16 órát az 50 fokos sütő mellett...és fizikait.
És hát a "kell"...hét év után, meg egy év próbálkozás után már sajnos elmúlik a hév...én legalábbis így működök...a szerelem meg van, de a bizsergés, meg a pillangók már elmúltak :/ ez az én szégyenem...tudom
Csillka...az a helyzet, hogy amíg kölcsön higanyossal mértem, addig tök normális volt a hőm...a digitálissal meg ennyi...viszont mivel már hónapok óta a digivel mérem, ezért ezt lehet alapul venni. Mindig akkor, mindig ott, és mindig annyi ideig mérem...írtam már Caprinak is, hogy a doki megnézte, és azt mondta, hogy nincs semmi baj. A progeszterommal semmi baj nem volt...nekem anno a prolaktinom volt brutál magas :)))
Csatolok egy régi higanyos hőt :)
Moha13
2013-11-26 13:21:00
luciffer73
Erre a PreSeed nevű cuccra nem gondoltál még? Megoldaná a nyálkagondot...:)
Néha nálam is olyan nehezen jön össze némi nyúlósság, hogy elgondolkodtam...talán használna.
csillka
2013-11-26 13:19:27
luciffer73
még az a szerencse, hogy magadnak is drukkolsz. :)) Én is szoktam magamnak is drukkolni, bármilyen meglepő :))
Néztem a görbédet, és szerintem az alacsony hőmérséklet inkább a progeszteron hiányra utalhat?! Volt megnézve? Nekem is elég alacsony a hőm, és a dokim azt mondta, az nem baj ha ovu előtt ugrál a hő, csak utána legyen egyértelmű növekedés. Nekem progeszteron hiányom van, valószínűleg ezért is vetéltem el.
Csatolom az előző görbém, ott látszik, hogy a 2 tized nem vészes. A 40. nap körül kezdtem barnázni, csak sajnos akkor már nem mértem, pedig milyen jó lenne tudni, hogy ott leesett-e.
Moha13
2013-11-26 13:18:49
liciffer73
Milyen kihagyás? És mi az, hogy KELL??? :O
Én mindenkinek azt mondom, hogy ha összejön, akkor ovuidőben akár minden nep...:)
Már csak azért is, mert a kétnaponta akkor jó, ha jó az ember nyálkája a katonáknak, tudnak benne túlélni, várakozni, stb. Amint írod, nálad nem igazán szuper a nyálkaság, szóval inkább minden nap...és úgy tuti nehezebben kerülik el az elkerülhetetlen összekapcsolódást! :)
Azt mondják, hogy azért is jó a kétnaponta, mert addig érkeznek összegyűlni egy hatékonyabb csapatba...na igen, de mi van, ha együtt vagyunk, a nem túl bőséges nyálka miatt másnapra nem marad semmi belőlük, megtörténik az ovu, nincs ott senki készenlétben, aztán 3. napon meg már a petesejt öregecske, hiábajön a jól összegyűlt csapat...
Szóval én azt mondom, ha nincs gond a spermiumok mennyiségével, minőségével, akkor inkább a minden nap.
POzi ovuteszt napjától minden nap 3-4 napig...az úgy tuti jó.
Van ez a Deanna-terv, ami pozi ovuteszt napján+két nap, aztán 1 kihagy és még egy együttlét...de igazából nem értem, hogy azt az 1 napot miért kéne kihagyni?
luciffer73
2013-11-26 13:03:48
Csillka tényleg nem sok a két tized zuhanás..viszont a grafon elnézve brutálisnak néz ki :DDD
luciffer73
2013-11-26 13:02:21
Sziasztok
Moha tényleg nagy faintos a görbéd :)))) valld be, hogy attól félsz, hogy én rajzolok valamit?? :))))
Rendben...akkor nem érdekel a graf...inkább figyelek a tesztre...
Csillka...nem merek mondani semmit :/ én basszus mindenkinek nagyon drukkolok...még magamnak is.
Anyukám az elmúlt egy hétben annyit szexeltem az urammal, amit (bevallom ciki vagy nem ciki)már évek óta nem :s
Ovu után mikor kell még gyerekgyártás céljából együtt lenni? Hány nap kihagyás van?
csillka
2013-11-26 12:46:56
A mai zuhanás hatalmasnak tűnik így, hogy nincs adat, de amúgy én ezt a 2 tizedet még elfogadhatónak tartanám, ha holnap felfele menne. Na jó, lehet nem kellene tovább áltatnom magam, csak a vetélés miatt késik ennyit, és szó nincs újabb terhességről :(