Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Antika,
Nem lehet, hogy mást érzel (mondjuk beágyazódást)? Például nekem akkortájt nagyon érzékeny volt a méhem pár napig... Drukkolok, hogy nálad is erről legyen szó... :)
Lányok,
Hírrel is jöttem(remélem nem baj).:)Ma megtörtént az első genetikai ultrahangunk. Úgy néz ki minden rendben van a mostani vizsgálat szerint. :) A nyaki redő (NT)1,17mm lett, a pici közel 7cm már és ma először hallottuk egy pár pillanatra a szívhangját is (korábban nem mutatták meg, csak láttuk). A vérteszt eredménye kész lesz mire legközelebb a saját doktornőmhöz megyek (oda küldik egyből)és ott beszéljük majd meg. Ez kb. 2 hét múlva lesz. :)
Karolina01
2013-11-26 21:51:15
Napsugár! Szorítok!!!!
Én így állok. : o(
Mamma
2013-11-26 20:44:07
Antika ezt találtam a babanet.hu oldalon:
Kérdés:
Hónapok óta mérem az ébredési hőmérsékletem. Csináltam egy diagrammot amin több ciklusomat is figyelemmel tudom kísérni. A múltkori 30 napos ciklusom során kétszer esett le a hőmérsékletem majd nagyon határozottan emelkedet fel 37C fölé, az egyik a 10. napon történt a másik a 14. napon. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető e az, hogy egy cikluson belül kétszer volt peteérésem?
Válasz:
Kizárni nem lehet az egy cikluson belüli két alkalommal történt peteérést, azonban igen-igen ritka esetben fordulhat csak elő ilyen. A hőmérséklet méréssel kapcsolatban már többször írtam, hogy ez egy nagyon bizonytalan dolog, nincs is sok értelme. A peteérés igazolására vannak pontos, megbízható vizsgálatok. Ha azonban a hőmérséklet emelkedést nézzük, akkor az igazolja a peteérést, ha a hőmérséklet megemelkedik, majd emelkedett is marad, és nem esik vissza. Ha leesik, akkor nem peteérés okozta az emelkedést.
Dr. Ács Nándor
Mamma
2013-11-26 20:40:22
Sziasztok!
én ma így
ma reggel bosszúból nem hőmérőztem :))
Antika szerintem lehet nem túl gyakori de előfordulhat
Napsugár Lillz megy drukk:))
Lillz
2013-11-26 20:32:55
Szia Antika!
En ugy tudom hogy lehet, bar nagyon ritka, orgazmus ki tud valtani egy spontan ovulaciot. De mondom, en ugy olvastam hogy ez igen ritka.
Antika
2013-11-26 19:20:43
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Szerintetek lehet kétszer peteérés?
Már biztos, hogy volt, mert a jobb petefészkem és a derekam majd le szakadt akkor . Most ugyanezt értem, csak a bal oldalon és mintha most akarna megjönni :(
Itt a grafom
Lillz
2013-11-26 17:47:55
Sziasztok!
Capri
En is a 9.napra tettem magamnak az ovumat, szerintem is akkor volt, bar ugy tudom hogy vannak olyanok akiknek nem ugrik fel azonnal a ho az ovu masnapjan, hanem csak 2-3 nap mulva megy fel fokozatosan, szoval nem tudom hogy en melyik csoportba tartozom.
Napsugar
Szoritok neked! :))
capri
2013-11-26 16:03:30
Napsugar, szurkolok, hogy 10 nap múlva is kétcsíkos legyen a teszt! :-)
napsugar24
2013-11-26 16:00:24
Sziasztok!
Én ma így állok-nagyon lassan telnek a napok számomra. A tesztjeim még mindig 2 csíkosak-még nem ürült ki a tüszőrepesztő.
csillka
2013-11-26 13:36:43
capri,
igen, tudom. Épp azt mondom, hogy ovu előtti alacsony hőmet az orvos nem találta aggasztónak (35,8-ra is le szokott menni).
Azt mondom, hogy ha ovu után nem egyértelműen emelkedik az utalhat progeszteron hiányra ( mivel ovu után termelődik a progeszteron, a sárgatestnek köszönhetően. Ami ugyebár csak akkor van ha volt ovu) :D
Nem lehet, hogy mást érzel (mondjuk beágyazódást)? Például nekem akkortájt nagyon érzékeny volt a méhem pár napig... Drukkolok, hogy nálad is erről legyen szó... :)
Lányok,
Hírrel is jöttem(remélem nem baj).:)Ma megtörtént az első genetikai ultrahangunk. Úgy néz ki minden rendben van a mostani vizsgálat szerint. :) A nyaki redő (NT)1,17mm lett, a pici közel 7cm már és ma először hallottuk egy pár pillanatra a szívhangját is (korábban nem mutatták meg, csak láttuk). A vérteszt eredménye kész lesz mire legközelebb a saját doktornőmhöz megyek (oda küldik egyből)és ott beszéljük majd meg. Ez kb. 2 hét múlva lesz. :)