Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Komolyan nem értem, hogy miért ne lehetne a progit úgy megcsinálni, hogy aki lh tesztet is csinál, nemcsak hőt mér...és beírja a rendszerbe a pozitív teszt eredményét, azt miért nem veszi figyelembe a grafikonnál...???
Ezek szerint tulajdonképpen csak a magunk szórakoztatására csináljuk a tesztet mindennap...és írjuk be az eredményt... :/
Nem lehetne ezt valahol valamelyik adminnál jelezni?
capri
2013-11-27 08:13:36
Ani0630, hogy mi lenne belőle? Hát egy szép kis ovu! :-)
Karolina, így biztos nem késtek/késtetek le semmit. :-)
Luciffer, hétfőn volt pozi, onnantól 1-2 nap az ovu, lehet, hogy hajnalban volt. :-)
luciffer73
2013-11-27 08:09:36
Ani ez igazán szép lépcső! :DDD
Capri...ovugyanús???? Azon már túl vagyok...hétfőn volt pozitív az lh tesztem...tegnap meg már negatív...vagy most mi van??? :DDDD
Lehet, hogy pont ebben a hónapban leszel meglepődve...én bízok a legjobbakban veled kapcsolatban..., de ha minden kötél szakad, akkor rajzolok! :/
Karolina01
2013-11-27 08:07:10
Jó reggelt Lányok!!
Apa ma reggel elutazott de azért még reggel elkaptam.... : o)))
Remélem sikerrel jártunk. Pénteken jön haza és újra elkapom.
Csináltam ovu teszteket és érdekes módon csak a 6. napon volt pozi, most meg napok óta semmi, csak nagyon halovány csíkocska, látszik hogy múlik ...a peteérés.
Itt a görbém:
Ani0630
2013-11-27 08:04:40
Sziasztok
Hát nem tudom ebből mi lesz, kíváncsi vagyok a holnap reggelre.
Én ma így:
capri
2013-11-27 08:02:49
Luciffer,
ez már nagyon ovugyanús! :-);-) Este próbálj még nyeregbe pattanni, most is azt mondom! :-D
Ami meg engem illet: igen, kizárt. A hőm mindig mutatja a tutit. (Amit egyáltalán nem bánok. Inkább így legyen, mint hogy magas a hőm, reménykedek, és úgy jön meg állandóan.) A karácsonyi pozitesztre akkor lenne eélyem, ha megint egy nagyon korai ovum lenne. De akkor is minél előbb kellene kezdődnie az új ciklusnak. Valószínűleg ma már nem veszem be a gyógyszert, ha csak valaki nem ír valami meggyőző ellenindokot. :-)
luciffer73
2013-11-27 07:56:06
Szevasztok csajszik!
Monika5 örülök a jó híreknek...és továbbra is várjuk a beszámolódat! :)))
Capri...nem vagyok hajlandó! :DDD Tessék azonnal teherbe zuhanni!!! Ez parancs...egyébként kizárt, hogy az lehetnél ebben a hónapban?
A gyogyóval kapcsolatosan sajnos nem tudok mit mondani, mert én nem szedek ilyesmit...:/
Az alacsony pajzsmirigy alulműködéssel kapcsolatosan meg annyit, hogy nem valószínű, mert ha megnézitek azt a fél hónapos görbét, amit tegnap csatoltam, akkor láthatjátok, hogy igazából csak arról van szó, hogy a higanyossal más értékeket (magasabbakat) mértem, mint a digitálissal...
Nekem ma szúrkál a bal petém...ugyan nem egyfolytában, de időnként és akkor viszont kegyetlenül.
Leesett a hőm...igaz zokniban aludtam, de nem hiszem, hogy abba esett volna :DDDDD
Tegnap ismét csináltam lh tesztet...nagggggyon halványan lehetett csak látni a második csíkot, ezért ezt a leírás és képek alapján negatívra értékeltem...:))))
capri
2013-11-27 07:41:18
Jó reggelt!
Monika, gratulálok a jó eredményekhez! :-) Olyan jó ilyeneket is hallani... :-)
Luciffer, kezdheted az első rajzodat...
Duphastonnal kapcsolatban kérném a véleményeteket: elvileg a 25. napig kéne szednem (függetlenül attól, mikor volt peteérésem, nem is értem). Viszont akkor még lehet, hogy majdnem egy hétig nem jönne meg. Szerintetek mi van, ha abbahagyom? A hőm teljesen egyértelmű, szóval csak feleslegesen nyújtanám a ciklust... Ha meg meg is jönne a Duphaston mellett, minek szedjek feleslegesen hormont?
krisztibaba85
2013-11-27 06:54:00
Jó reggelt lányok:-)))
A mai Ülést ezzennel megnyitom:-))))
Luciffer!
A terhesgörbe fórumban,van egy görbe ahol az illető 36.5!!!-el lett terhes,szóval szerintem sem túl alacsony a hőd.Én azt olvastam hogyha tartósan 36.2 alatt van az alaphőd,az utalhat alacsony pajzsimirigy működésre...
Napsugár24!Csak így tovább:-)))
Monika5!Örülük hogy minden oké:-)))
Mamma! Fel a fejjelpár nap múlva már ujult erővel vágsz bele a hőmérőzésbe:-)))
A hőmérőzéssel kapcsolatban,nekem pl a házidokim egyértelmúen javasolta a hőmérőzést,de van olyan aki tök értelmetlenek tartja,pedig szerintem nem az,mert ha betartod a szabályokat,és megfelelően mérsz,akkor igenis sok mindent megtudhatsz a görbédről.Minden más is így működik....
Én ma így:
Antika
2013-11-27 06:53:11
Jó reggelt!
Köszönöm a válaszokat!
Már nem fáj, de nagyon rossz volt. Csak 2,5 órát aludta, úgy mértem. Remélem én is, hogy a beágyazódástól :)
Ma így:
Ezek szerint tulajdonképpen csak a magunk szórakoztatására csináljuk a tesztet mindennap...és írjuk be az eredményt... :/
Nem lehetne ezt valahol valamelyik adminnál jelezni?