Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Én most itt tartok... Nem tudom ez mit jelent.. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a mi hónapunk.. Pedig.. eddig 3szor estem teherbe, mindig azonnal. (első kettő megszakadt). De sajnos semmi azokból, amik korábban voltak. Se hányinger, se furcsa álmok, se orgazmus alvás közben, a mellem se fáj és nem nagy, néha talán feszül, de szerintem csak mert így szeretném.. A bal oldali alhasamban érzek nagyon enyhe fájdalmat, és gyakrabban pisilek, de ez már régebb óta.. Még ovu előtt úgy éreztem, hogy felfáztam.. Ovu után pár nappal mentem orvoshoz, akkor már nem volt semmi a vizeletemben, szóval addigra vagy meggyógyultam, vagy már akkor is más miatt kellett sűrűn pisilni. (mondjuk akkor éjjel is felébredtem, és azért ennél jobban fájt alul, és azt egyértelműen a hólyagomnak azonosítottam). Nektek mi a véleményetek a görbémről?? Szép napot! Zsuzsi
Virgács
2013-11-27 08:37:08
Jaj és még egy kérdés, ha progi hiány lett volna az ok, akkor nem kellett volna barnáznom vagy bármi vérzés ilyesmi?Mert nekem semmidesemmi sem volt végig.
Kössz Luciferr:)
capri
2013-11-27 08:36:51
Virgács, hogy vagy? És teljesen érthető, hogy foglalkoztat a miért... Az alaphődhöz képest megvan a 3-4 tizedes emelkedés, szerintem az rendben van. Volt esetleg pecsételő vérzésed, barnázásod? Akár korábbi ciklusokban is. Az is jelzi a progihiányt. De én is azt mondom, amit Luciffer, ennek nagyon könnyű utánanézni. A nőgyógyász is adhat beutalót hormonsorra, nyugodtan mondd neki, hogy szeretnéd megnézetni. (Azt nem tudom, hogy érdemes-e egyből a következő ciklusban, vagy várni kéne 1-2 hónapot - ezt kérdezd meg tőle.)
Antika, a sok krémes folyás és a kis rózsaszín lehet nagyon jó jel... :-)
Antika
2013-11-27 08:35:23
luciffer73
Igen tükrözöm magamat és közben azt mondogatom: tükröm, tükröm mond meg nékem... :DDDD
Amúgy sikerült megtalálnod a hődet a zoknidban?????
luciffer73
2013-11-27 08:31:09
Nem Móni...Antika
bocsi..már vak is vagyok :/
luciffer73
2013-11-27 08:30:07
Móni, honnan tudod, hogy rózsaszines a méhszájadnál??? Csak nem tükrözöd magad?
luciffer73
2013-11-27 08:28:02
Virgács, bocs de te hülye vagy!!!
Pont most nem kell magadat elpáholni-e miatt....
És igenis jó, ha foglalkozol ezzel..., mert valóban lehet probléma és ha lesza..od, akkor ez nyilván máskor is előfordulhat (ne forduljon, de...)
Szóval foglalkozz vele...egyébként a progi hiányt nem én írtam....nekem az alacsony hőm miatt hozta fel talán kriszti, de nem vagyok benne biztos.
Ha ez a gyanúd, akkor mindenképpen fordulj endokrinológushoz, mert azok foglalkoznak igazán a hormonokkal...pontosan ezt magyarázta a nőgyogyim, hogy ő ugyan adhat beutalót vérvételre, de a hormovizsgálatnak az a lényege, hogy a ciklusban többször is levetetik a véredet az összehasonlítás miatt....tehát egy vérvétel nem is elég....
Szerintem ha kérsz időpontot egy endo dokihoz és elmondod, hogy mit szeretnél, de hogy jártatok és mire gyanakszol, akkor valószínű, hogy vizsgálja a hormonsorodat...
Tehát most azért kapsz egy virtuális tarkóra verést, mert feleslegesen püfölöd magad!!!
Antika
2013-11-27 08:25:02
Monika5
Lehet, hogy igazad van, legalábbis reménykedem benne.
Azóta is olyan, mintha meg akarna jönni, tompán fáj a hasam és fel van puffadva, de csak az alhasam.
A másik ami fontos lehet, hogy krémes és sok a hüv.vál.-om és picit rózsaszínes a méhszájamnál, de csak a jövőhét elejére nem várom.
Szerintetek, van remény?
Kíváncsi vagyok, hogy holnap, ha beírom a hőmet és kiveszem a mait, mi lesz a számított érték, mert ugye 6 órát kellene legalább aludni, de ez nem jött össze.
Mindenkinek csodás napot! Szárnyaljunk egyre feljebb, mindenkinek ezt kívánom :)))
Virgács
2013-11-27 08:21:13
Szép jó reggelt!
Lenne egy kérdésem, kiváncsi vagyoka véleményetekre.
Tegnap azt olvastam itt este, talán Luciferr te írtad, de nem vagyok biztos benne, hogy ha ovu után nem emlkedik egyértelműen a hő, akkor lehet progeszteronhiány.
Na most tulajdonképpen, mivel fiatal vagyok, ezért mindkét doki elkönyvelte, hogy csak természetes szelekció, előfordul az ilyen...de nem hinnék, hogy hormonhiány állna a háttérben,így nem is csinálnak most semmi vizsgálatot, hogy miért halt el a babánk. Tegnap mikor olvastam ezt a hozzászólást, szöget ütött a fejemben a görbém, ami sehova sem emelkedett, igaz csak pont ovu után kezdtem el mérni, de tulajdonképpen szinte vonalat húztam, egy ugrás van benne a vége felé, de az nem számít,mert aznap nagyon keveset és rosszul aludtam.
Szerintetek?Előre is köszönöm.Csatoltam a terhesgörbém.
Amúgy tudom, hogy már nem kellene ezzel foglalkoznom. Ugyhogy dirr-durr csihi-puhi magamnak.:(
Szép napokat!Nálunk van valami napfényszerű:)
luciffer73
2013-11-27 08:17:21
Capri...akkor én tényleg világítanék a sötétben...vagyis nem...nnna szóval én megvoltam győződve arról, hogy amikor az lh pozi, akkor van ovu..., ha viszont valóban úgy van, ahogy írod, hogy utánna van tulképpen ovu, akkor ma tényleg rámászok az emberre....és ha holnap nem jelentkeznék, akkor meg már végelgyengültem :DDDDDD
....basszus egy hete alig egy nap kihagyással folyamatosan szexelünk... :s
...aludni akarok végre és pihenni :)