Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kösz csajok az együtt érzést!Egyébként 3 napot késett!
Már beleuntam a próbálkozásba visszamegyek a dokihoz, ez volt a 11. hónapunk!
fbzsuzsi
2013-11-27 10:21:46
Capri, köszi, reménykedek. ;)
csillka
2013-11-27 10:09:36
Virgács
én írtam tegnap a progeszteron hiány és az alacsony hő összefüggést. Azt írtam, hogy nekem azt mondta a doki az nem baj ha ovu előtt ugrál a hő (értsd egyik nap 35,8 , másik nap 36,2, majd pl 36) hanem ovu után kell egyértelmű emelkedés legyen. Tehát a cover line fölött maradjon, és ne legyenek olyan nagy ugrások mint ovu előtt mert az utalhat arra( nem feltétlenül, de lehet) hogy progeszteron hiány van.
Nálam van, és a vetélésemet 5 nap barnázás előzte meg. Kaptam utrogestant, de valószínű későn, ezért is mondta a dokim, hogy következő tesztnél azonnal, soron kívül jelenjek meg, és akkor pótoljuk a progeszteront, hogy ezt elkerüljük.
Vagyis én azt mondanám, ha nem volt barnázás, és nem ugrál eszetlenül a hőd akkor ne aggódj. A doki ha látott volna arra utaló jelet mondta volna, szerintem.
Csatolom azt a konkrét görbémet amire ezt mondta a dokim, hogy érthetőbb legyen. Azóta sokkal szebb görbéket produkálok, a mindenféle teának, és hasonlóknak köszönhetően. :D
Jó hosszú voltam, de remélem sikerült választ adnom a kérdésedre.
luciffer73
2013-11-27 10:09:09
jniki én is sajnálom, de fel a fejjel!!!!!
Capri megnéztem az oldalt és azon még a hőmérsékleti görbéket is...nagyon érdekes...és nem lettem okosabb...:))))
Annyi info van rajta, vagyis annyiféle...példa erre is arra is...szóval bármi lehet :)))
Moha 20-asat használ...én is azért rendeltem olyat, mert azt mondta, hogy neki jó volt...én meg ugye tök hülye lévén hallgattam rá és nem is bántam meg.
:DD
capri
2013-11-27 09:40:25
Niki, sajnálom... :-( Hány napra jött meg?
Moha, ugye azt írtad egyszer, hogy a 25-ös érzékenységű ovuteszt neked sem jött be igazán, de a 20-as igen? Azt hiszem, én is 20-ast rendelek most. A 2,5 és 3,5 mm-es között van (minőségbeli) különbség szerintetek? (Az eladó azt írja, hamarosan lesz 15-ös érzékenységű is.)
jniki82
2013-11-27 09:34:09
Sziasztok!
Az ember lányának teste nqagyon szertei az ember lányát megtréfálni!Mindig 23-25 naposak a ciklusaim, de a 23. napon megszokott jönni és én teljes reménykedő boldogságban éltem a hétvégén, és íme az eredmény:áááááááááááááááá!!!!!:(
Antika te humorzsák! :)))))))))))))))))))
...de honnan tudod, hogy kicsit rózsaszín??? Komolyaaaaan!
Virgács...nagyon bírlak, remélem nem bántottalak meg az előző írással, de őszintén szólva már azon kiakadtam, mikor azt kérdezted, hogy hülyeség-e, hogy még mindig ezzel foglalkozol?! Naná, hogy foglalkozol vele...sőt...megmerem kockáztatni, hogy időnként mindegyikünk fejében megfordulsz és rettegünk, hogy mi is így járunk...és aggódunk magunk miatt, és aggódunk érted, értetek, akik ezen keresztül mentetek...tehát nyomás a doki és járj utána, hogy mi van a hormonokkal...akkor megnyugszol és még az is lehet, hogy kiderül semmi komoly bajod sincs, ami meg van, azt meg egy két tablettával lehet orvosolni.
capri
2013-11-27 09:00:40
Zsuzsi, a görbéd olyan, amilyennek lennie kell, szerintem teljesen rendben van. Aztán hogy mi lesz a vége, az majd a következő egy hétben kiderül... :-)
fbzsuzsi
2013-11-27 08:44:01
Sziasztok! Én most itt tartok... Nem tudom ez mit jelent.. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a mi hónapunk.. Pedig.. eddig 3szor estem teherbe, mindig azonnal. (első kettő megszakadt). De sajnos semmi azokból, amik korábban voltak. Se hányinger, se furcsa álmok, se orgazmus alvás közben, a mellem se fáj és nem nagy, néha talán feszül, de szerintem csak mert így szeretném.. A bal oldali alhasamban érzek nagyon enyhe fájdalmat, és gyakrabban pisilek, de ez már régebb óta.. Még ovu előtt úgy éreztem, hogy felfáztam.. Ovu után pár nappal mentem orvoshoz, akkor már nem volt semmi a vizeletemben, szóval addigra vagy meggyógyultam, vagy már akkor is más miatt kellett sűrűn pisilni. (mondjuk akkor éjjel is felébredtem, és azért ennél jobban fájt alul, és azt egyértelműen a hólyagomnak azonosítottam). Nektek mi a véleményetek a görbémről?? Szép napot! Zsuzsi
Már beleuntam a próbálkozásba visszamegyek a dokihoz, ez volt a 11. hónapunk!