Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbzsuzsi
2013-12-03 19:06:31

Ildibaba81!

a módszerről http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120221-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhatod-milyen-nemu-legyen-a-gyereked.html

Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát használok, femifit intimzuhany eszközzel.

Szombaton megyek a doktorbácsihoz :)
Tünetek:
Mellem fáj, érzékenyebb vagyok, hányingerem van, de nem hányok és nem vagyok éhes. :)

Azért Karácsonyig még belefér pár pozitív teszt, vannak még szép görbék! ;)
Mamma
2013-12-03 18:35:28

sziasztok

Betti szerintem sincs ok aggodalomra én párhónapja utána olvastam több helyen azt írták mindegy milyen erős vagy halvány a csík az a lényeg hogy legyen :))

szóval csak pozitívan:)

képzeljétek ma a naptarak.com oldalon a "terhességi naptárba"
beírtam a mostani babás ciklusom (ezt Mohától tanultam) első napját :)) és az 5. sorba ezt írta ki:

A terhesség eddigi ideje: 1 hét 1 nap :DDDD

azt hiszem így kell poz. gondolkodni :))

amúgy ezen én is sokat gondolkodtam hogy az első babánál minden milyen pik-pakk ment eszembe sem jutott hogy másképp is lehet... most meeeg... előtte meg mikor még nem volt tervbe véve a baba mindig azon izgultunk hogy úristen késik biztos terhes vok... akkor mi lesz :)
úgylátszik mindig van okunk izgulni..

húha asszem abbahagyom má sok marhasagot írtam össze

szép estét

kbettina
2013-12-03 16:42:40

Ani!köszi a nyugtatást!
Ani0630
2013-12-03 16:33:04

kbettina, szerintem ne aggódj , a halvány pozi is pozi.
Bár nekem még nem volt, de szerintem így van.
kbettina
2013-12-03 16:06:20

lányok! Aggódjak?tegnap reggel 2.vizeletből erős pozi ,kék csík teszttel.ma délután discolor teszttel csak halvány pozi.hmm?
mkinga
2013-12-03 16:03:27

Luciffer!
ha nekem szolt ez a "szia gyongyom" ...mondhatom hogy majdnem keresztul , kasul olvadtam gyonyoromben :D , hat te nagyon aranyos vagy!!
Sajnalom , hogy keveset vagyok benn, csak epp a szulok latogatnak minket es elegge lefarasztanak :p
Szoval koszonom , igen szep a gorbem de nallam csak ezentul fog rosszabbodni ahogy ismerem :)

Babavarohordozo :p

Sok sok egeszseget , aztan meg lepj kicsiket mihozzank is be , hadd halljunk meg rollatok ezentul is!!

Pusszancs csajok!!!
U.T. majd az osok elhuzznak ujbol bejovok bulizni :D ;)
Moha13
2013-12-03 15:44:30

luciffer
A paitkában ezeket a nagyadagos folsavakat árulják, ha vérszegény valaki, akkor ezek jók is. De szerintem is túl lehet adagolni...
Babavárós 0,8-mg-os folsavat én a dm-ben vettem, rá is van írva, hogy direkt babára készüléshez, babaváráshoz. :)
Karolina01
2013-12-03 15:40:47

MKinga! Nagyon szép a görbéd, remélem az enyém is ilyen lesz... : o)))
Ildibaba81
2013-12-03 15:31:41

Ez olyan jó. :)

Nekünk anno a nagyszülők kapták ezt ajiba karira. Egy pár kiscipőt becsomagolva... :)
luciffer73
2013-12-03 15:16:55

Jajjjj de édes....!!!!! :DDDDDDDDD
Én is pont így terveztem....ajándékbontás....és egy pozi tesz! :DDDDDDDDDDD
...de szép is lenne...dehát tudjuk...ember tervez...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!