Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Igen, mkinga....a gyöngyöm neked szólt! :)))) Nyugodtan olvadozz csak...tudok én ilyen kis aranyos is lenni...csak nem mindig van kedvem! :DDDD
Lányok...nincs elkeseredés....várunk....de már nem sokáig...muszáj, hogy hozzánk is bekopogjon a kis ebihalunk...azt sem bánom, ha gólya hozza :)))
Nem értem én ezt...tudom, hogy az ember annyira tud örülni a pozitív teszt látványának...de ha már egyszer, vagy kétszer megcsináltátok....akkor minek a harmadik? Terhesek vagytok és kész. A harmadik teszt meg egy szar volt...röviden és tömören...feleslegesen idegesítetek magatokat. Legalábbis szerintem.
Angyalka....ugyan lejjebb ment a hőd, de ez még simán vissza fog kúszni...hiszem, hogy így lesz.
Én a folsavat nem vagdosom...inkább bekapok egy egészet...az a tuti...:))))
Helyzetjelentés: fáj a bal oldali fészkem...nem kicsit...lassan állandósul a fájdalom...nagyon kevés kihagyással...és tegnap már a méhem is elkezdett fájdogálni...de olyan furán. Az én hőm is "zuhant", pedig van még pár napom a mensiig.
...a csokigolyó pedig csodákra képes! :))))
Örültem, hogy benéztetek ti régnemlátottak :D
Antika
2013-12-04 07:16:30
Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap rá jöttem, hogy szilveszterre lesz egy babám!
Januárban kellene vissza mennem az endokrinológushoz, de akkorra már babát várok, így nem kell, hogy meglátogassam a doktor urat :)
Eldöntöttem, hogy nem kételkedem sem Istenben, sem magamban! Elhiszem, hogy velem is meg történik a csoda!
Ma így a babás hónapom második napján:)
Köszi Moha :)
Archangel85
2013-12-04 05:31:23
Lányok, lányok én ezt most nagyon nem értem. Hova esik ez a hő??? A nemvártig még 5 nap van, és erre kel ébrednem reggel.
Pedig nagyon bízom, mert ilyen mód még sose a fájt a mellem, és 2 napja szúrásokat érzek a köldököm alatt, tegnap vagy 3-4szer bal oldalon.
Na itt a csodálatos görbém.
Mit gondoltok?
Dzsudzsa
2013-12-03 21:39:38
Sziasztok Lányok!
Minden este végigolvaslak benneteket! A két csíkocskásoknak nagy-nagy gratuláció :)
Sajnos nagyon sokat dolgozok, és agyban teljesen lenullázódom.
Sajnos ma apát nem tudom elkapni?
Mai napot leszámítva eddig 3 napon át aktívak voltunk :))) Ma tuti nem fog menni. Szegényem már alszik, én még kb. 1 órát a gépen dolgozok.
Holnap beleadunk apait - anyait. csak ilyenkor az a jó........ édes ........anyukájának a görcse benne van az emberben. Mi van, ha most, ha most.....
Szóval nekem tuti most van ovum, holnapra felugrik hőm. Tesztem nincs. Nem volt időm, meg kedvem se venni :)
Moha! Luciffer!
Azok a csokigolyók marhára érdekelnének. Az agyi leterheltség esetén is tutti.
Luciffer!
Nekem is 3mg-os folsavam van. Nekem azt mondták negyedeljem . Elég macera elvágni, időnként felezem, vagy harmadolom, ha úgy sikerül :)))
Jó éjt Lányok! Remélem hétvégén aktívabb tudok lenni!!
Lillz
2013-12-03 21:32:46
Hali!
A folsavat-mivel vizben oldodo vitamin- nem lehet tuladagolni. Pisivel tavozik, mint a C-vitamin. Nagyobb dozis szedese viszont nem ajanlott.
Adry03
2013-12-03 21:14:42
Sziasztok !
Reméljük luciffernek jók a megérzései, de az is lehet, hogy csak kevesebbet szeretne rajzolgatni. :)))
Én ma így:
KatkaManó
2013-12-03 20:29:24
Capri
Amint megjön kezdődhet a stimuláció a lombikhoz...de....
én nem tudom mi van azon kívül hogy fájnak a melleim semmi tünet.
Ma leesett a hőm és ráadásul a 17. dpo vagyok.
Reggel akartam egy tesztet csinálni mert még van egy-két furi tünet de a hőm miatt úgy gondoltam ma tuti megjön.
Na jó! Abba hagytam a nyűglődést majd reggel meglátom mit mutat a hőmérő :)
kbettina
2013-12-03 19:59:11
zsuzsi!te csak 1 tesztet csináltál? Én meg sokat eszem, nincs rosszullét,picit fáj a mellem egy ponton.ja és sokat járok pisilni. Képzeld én ma délután csináltam tesztet,és halványabb a csík.más fajta teszt volt.picit megvok ilyedve.
Ma reggelre sajnos nekem is megjott.
Antika
Mi egyutt haladunk ebben a honapban :)