Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-03 15:05:29

Hát én remélem nem naon lesz rosszullétem, legalábbis karácsonyig,mert apának ez lesz az ajándék.addig titok.
Ildibaba81
2013-12-03 15:01:01

Rosszullétek:

No, nekem semmi az ég világon nem volt egy kis reggeli émelygést és egyetlen hányást kivéve - tuti nem lesz baj! :)
luciffer73
2013-12-03 15:00:23

bettina...én nem parázok, mert gondolom napi egytől nem kapok semmilyen mérgezést...ezt csak mint érdekességet osztottam meg.
A patikusnő azt mondta, hgoy nem lehet túladagolni, a leírás szerint meg bizony lehet...:))))
Ildibaba81
2013-12-03 14:57:32

Babaváró!
Szuper, örülök a jó híreknek... :) Sok boldogságot kívánok!

Csjok!

Nem semmi - bár nekem már mittoménmióta csak 1 petefészkem van - soha semmit sem érzek és még gyerek is lett, így gondolom peteérésem is szokott lenni elvétve... :S
kbettina
2013-12-03 14:55:27

Lucifer!ne parázz már rá a folsavra! Minden nap egy, és minden rendben lesz.:) a patikusok meg csak értik a dolguk.nyugi!
luciffer73
2013-12-03 14:54:18

Babav...szóval, én konkrétan a doki szájából hallottam. Van, vagy volt egy műsora a 9 hónap...ő mondta ott...de nem így...hanem azt mondta, hogy érdekes..kutatások alátámasztják, hogy az az anyuka, akinél a rosszullét jelentkezik, tehát hányás, azoknál kissebb mértékű a komplikáció a terhesség alatt és a babánál, mint azoknál, akiknél nem jelentkezett ez a dolog. Tehát nem azt mondta, hogy tuti, és csak náluk van rendben minden, hanem azt, hogy náluk jóval ritkábban fordul elő a komplikáció...úgyhogy nyugi...és még lehet hányingered...nem biztos, hogy megúsztad! :DDDDD
Ildi..igen én is azt kaptam...ráadásul ez nem is 0,3 mg-os, hanem konkrétan 3 mg-s...
Az e vitamin is kell...a nyálkahártya vastagságánál játszik szerepet, ha jól idéztem a kartársnőt itt a fórumon! :DDDDDD
Ildibaba81
2013-12-03 14:49:26

Krisztibaba!

Ha nem így lenne, nekem tuti reszeltek volna, legalábbis minden 2. hónapban... :( egyik petefészkem nem létezik.

Amikor kivették a petefészkemet azt mondta a doki, hogy simán az is előfordulhat, hogy valakinek az egyik egyáltalán nem is működik, a másik simán átveszi a feladatot teljes egészében...
Vagyis simán lehet...
Ildibaba81
2013-12-03 14:44:27

Lucifer!

Akkor Te is a lila-sárgát fogod szedni?

Furcsállottam én is ezt a 0,8mg-ost...
E vitamint ezek szerint nekem is be kellene szereznem... :S

Kinga!

Nagyon jól néz ki ez a görbe! :D
babaváró33
2013-12-03 14:38:46

Köszönöm a jókívánságokat!

Lucifer
Ha hiszed ha nem, tegnap pont erre gondoltam, hogy olyan, mintha bevettem volna a lesz...m tablettát :) Nagyon tetszik. Pedig jellemző rám, hogy hirtelen lobbanok, ha valami kihoz a sodromból.

Szerencsére nem vagyok rosszul, semmi bajom sincs. Remélem így is marad! Egyetlen amit érzek, hogy a mellem érzékeny, és már most is látható, hogy nőtt valamennyit.
Az a mérhetetlen álmosság sincs rajtam, amit olyan sokan írnak ilyenkor. Lehet, hogy picit kókadtabb vagyok, mint előtte, de egyáltalán nem vészes :)
Gondolkodtam is azon, amit egyszer olvastam, hogy állítólag Czeizel Endre azt mondta, hogy minél rosszabbul van valaki annál jobb, mert abból látszik, hogy sok terhességi hormonja termelődik, és akkor biztos minden rendben. Nem tudom, hogy ezt tényleg ő mondta-e, vagy csak az az oldal tulajdonítja neki, ahol olvastam, de szerintem felháborító. Számtalan olyan kismamával találkoztam már, akinek semmi baja nem volt, és mégis minden rendben volt a babával és vele is.
Na mindegy is, inkább nem foglalkozom hülyeségekkel :)
luciffer73
2013-12-03 14:30:34

Nem kizárt, hogy most megint az az oldal játszik....:)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!