Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ancsi, azért egy hétig nem biztos, hogy attól késik. :-) Hőt nem mérsz? Meddig kell szedned az Utrót? Én Duphastont szedek, nekem a ciklus 25. napjáig kell(ene) szednem, de amikor leesett a hőm, abbahagytam. Onnantól a 3. napon jött meg.
Ancsi2014
2013-12-04 10:23:23
Köszi Capri, lassan 1 hete késik, úgyhogy akkor sztem is a kúp miatt lesz. Köszönöm a választ :)
Mirmite
2013-12-04 10:16:55
Capri
12 napon délutántól 13 nap reggelig volt középidős fájdalom amit be is írtam.
Szerintem is a 13 napon volt:)
Nem mintha változtatna bármit is a sötétítés csak érdekes számomra:)
Moha13
2013-12-04 10:13:35
Mirmite
Azért nem tudja eldönteni a rendszer, mert a 11 és a 14. napon is 2 tizedet ugrott...biztos vár még valami elmozdulásra, hogy berakja, de Te csak egyenest húzol, így bizonytalan...:)
Mirmite
2013-12-04 10:11:39
Luciffer
Az első pár hónapban teszteltem de mindig azonos időben volt pozitív a középidős fájdalommal ezért nem láttam értelmét:)
Most is volt középidős fájdalom be is írtam de ezek szerint nem vette figyelembe a rendszer:)
Várok hátha majd holnap sötétít,vagy a mikulás sötétít:)
capri
2013-12-04 10:09:53
Mirmite, nem baj az, hogy egy helyben toporog a hőd. Mikor lehetett ovud? 13 nap körül, vagy inkább a 10. körül? Szerintem azért nem sötétítette be, mert a rendszer sem tudja eldönteni. (Ha ez az én görbém lenne, akkor 13. napi ovu lenne egyértelműen.)
Ancsi, az Utro valószínűleg 1-2 nappal kitolhatja a mensit. Az alacsony progeszteronon az Utro segít, úgyhogy nyugi, legközelebb minden rendben lesz! :-)
luciffer73
2013-12-04 09:58:43
Mirmite egyet mondok és nem lesz belőle kettő...lh teszt
Mirmite
2013-12-04 09:52:39
Sziasztok Lányok!
Lillz sajnálom:(
Nekem nem zuhant a hőm,inkább az a bajom hogy egyhelyben toporog:(6 napja ugyanannyi,a rendszer pedig nem hajlandó behúzni az ovut!Szerintetek miért nem?
Ancsi2014
2013-12-04 09:34:57
Sziasztok Lányok,
egy kicsit (inkább nagyon) eltűntem, de olvasgattalak Titeket és nagyon drukkolok mindenkinek. Aki tudja miért tűntem el, talán meg is érti, eléggé padlót fogtam.
Azóta kiderült még egy két dolog, alacsony progeszteron szint ami miatt nem tapadt meg a baba, így most a gyógyulásra koncentrálok leginkább :-). Itt jönne a kérdésem a tapasztalt progipótlosokhoz; Az ultrogesztan hüvelykúp késleltetheti a havi vérzésemet? Nem lehet hogy megkavarja majd a dolgokat?
A másik ami miatt írok, hogy ajánlanék az IR-es lányoknak valamit, az inofolic nevű por. Gyöngyőrű tüszőrepedésim vannak mióta iszom (2.hónapja, napi 2X), és hónapról-hónapra egyre jobban húzza össze a ciklusomat, közelítünk a 28 napohoz, PÉ-m már a 14.napon érezhető. Mint tudjátok a nőgyógyászomat imádom és mindenben támogat és segít, ezt a port is ő ajánlotta, hogy próbáljuk ki, Amerikában és Szlovákiában jók az eredmények vele. Remélem segítettem ha kérdés van keressetek nyugodtan, mert itthoni tapasztalatok még nem nagyon vannak ezzel a porral.
Üdv, Ancsi
luciffer73
2013-12-04 09:25:16
Igen...elég dinka idő van. Egyébként ma reggel nemcsak a hőm esett le...a hőmérő is! :DDDDDD