Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, látom, hogy szinte mindenkinek esett a hője, biztos ettől a bejövő hideg fronttól. Hol esik a hó, hol nem, fagy van még mindig odakint. Meglátjuk a holnap reggeli mérést, remélem felfelé megy...Ilyenkor pörgetném az időt, hogy bárcsak már holnap reggel lenne... : o))
kbettina
2013-12-04 09:17:41
Jó reggelt! Capri!nem nehéz kibírni,csak az étvágyam kell kordában tartani előtte.:D a teszt miatt ,nem tehetek róla de naon ideges vok.ma veszek mégegyet.tudom dinka vok:D Moha!hát mostmár tényleg bekell ám babásodj!ez parancs!
capri
2013-12-04 09:14:28
Karolina, nyugi, ez még nem mensi miatti csökkenés! Azt sem mondom, hogy beágyazódásos hőesés (mert mint múltkor kifejtettem, én annyira nem hiszek ebben), de szerintem vissza fog még menni! Nekem nyár környékén minden ciklusban leesett 6. dpo-n. Nézd meg pl. ezt az augusztusi görbémet (ovu szerintem 14. napon volt).
luciffer73
2013-12-04 09:11:39
Szia Karolina..!
No para...szerintem ez a nyomorult időjárás szórakázik velünk...a nagytöbbségünknek, akik felrakták a mai görbét, mindenki zuhant...:( Én is...moha is...meg a többiek. Szomorú,de ez van...
Karolina01
2013-12-04 09:04:14
Jó reggelt Csajok!
Capri! Köszi az érdeklődést, picit elszomorodtam, ugyanis ma reggelre estem 2 tizedet. Mi a fene folyik itt??? Fájdogál a hasam, a cicim, olyan, mintha meg akarna jönni, pedig csak jövőhét csütörtökre nem várom.... Mondom: NEM VÁROM!!!!!!!! Hallotta vajon, hogy kiabálva mondtam? : o)))
Így állok ma: (sehogy)
luciffer73
2013-12-04 09:02:42
Szia kislány!
...szerinted milyen ötlettel áll elő a dokibácsi? :)
...ez a recept tök jó...még a végén meg is csinálom.., bár én arra gondoltam, hogy ez a gólyás dolog csak akkor müxik, ha te csinálod! :DDDDD
Nálatok 2,9 volt a fok???? Hm...kánikula...nálunk hajnalban, mikor indultam melózni mínusz 7 volt...az úgy mi?! :)))
Egyébként természetesen én is sajnálok mindenkit, aki havizik...lehet, hogy én is csatlakozom hozzátok vasnap...nem szeretnék, de ez nem szeretem kérdés...ugye :p
Olyan gyönyörűséges szép reggelre ébredtünk, hogy csak néztem...basszus, -2,9...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Ma, a babás ciklusom 3. napján egész elégedett vagyok a hőmmel, szépen araszolgat lefelé...:)
Jelentem, bejelentkeztem nődokihoz, 19-ére kaptam időpontot...:)
Úgy döntöttem, időszerű már a rákszűrés, mert utoljára januárban voltam, és ha már ott vagyok, megemlítem a babagyártást is...hátha van ötlete...:)
A csokigolyók receptjét akkor leírom, hogy tudjatok csinálni akár karácsonyra is, mert a ezeket a babás gólyákat ezel tuti oda tudjátok csalogatni. És ez nem vicc!!! Nézzétek csak meg, az összes golyót befalták, amiket Luciffernek küldtem...és még csak nem is szégyellték magukat...:D
Szóval:
1,5-2 dl habtejszín
200gr tejcsoki (ez pont két tábla, én sima alpesi tejcsokit használtam)
1 narancs leve
2-3 evőkanál mogyoróvaj (én lidl-ben vettem, és most akciós is...nyami...:))
annyi háztartási kekszreszelék, hogy formázhatóvá válljon majd a massza...kb. 15-20 dkg
Tejszín jól felmelegít, beletördeli a csoki, és folyton kavargatja, amíg elolvad, mert ha nem, odaég...
HA egynemű, mehet bele a mogyoróvaj, azt is jól elfolyósítjuk, és ha minden összeolvadt, mehet bele a narancslé. (utóbbihoz már nem kell a gáztűzhely)
Ezután jön a kekszreszelék, azt is belekavar és kész is. Kipakoljuk hűlni, ha lehűlt, mehet a hűtőbe, 1 óra múlva lehet csinálgatni a golyókat...a kész golyókat pedig még vissza hűtőbe, mert a kézmelegtől a mogyoróvaj miatt picit ragacsos lesz, de a hűtőben helyreáll...:)
Nálam ennyi, de bele lehet forgatni mandulába, mogyoróba.
Szép napot! :)
Ildibaba81
2013-12-04 08:03:52
Jó reggelt, csajok!
Ani!
Szerintem a hő alapján ez a csütörtök reális.
Én bekerültem a süllyedő ágba... :((((
Asszem, akkor ez a hónap is heló...
Ani0630
2013-12-04 07:58:06
Sziasztok
Tegnap még vasárnapra tette az ovum, ma reggelre meg átrakta csütörtökre.
Ma így:
capri
2013-12-04 07:57:06
Jóóóóó reggeeeeeelt! :-)
Babaváró, én is szívből gratulálok! Ha van kedved és időd, írjál gyakrabban! Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jól vagy! (És a rosszullét sem garancia arra, hogy minden rendben a babóval, erre sajnos barátnőm volt a példa, kétszer is, úgyhogy csak nyugi!)
Mkinga, fújom nagyon erősen felfelé! :-)
Karolina, hogy állsz ma?
Katka, mi a helyzet?
Krisztibaba, simán lehet egymás után kétszer ugyanazon az oldalon peteérés. Én múltkor rákérdeztem az orvosnál, azt mondta, egyáltalán nincs szabályszerűség abban, hogy egyszer az egyik, aztán a másik oldalon van.
KBettina, ez lesz aztán a karácsonyi ajándék! Hogy bírod ki, hogy addig ne mondjál semmit?! Az még 3 hét... A teszt miatt ne aggódjál! Ha más márkájú, akkor nem lehet őket összehasonlítani!
Adry03, szépecske. :-)
Dzsudzsa, ha csak a ma marad ki, akkor semmi gond! ;-)
Archangel, szerintem még visszamegy a hőd, ha más nem, majd fújjuk neked is! :-)
Antika, Mamma, tetszik ez a pozitív hozzáállás! :-)
Luciffer, ez még nem esés! Nem mehet folyamatosan felfelé, mert akkor a végén már nem férne rá a grafikonra! :-)
Én egy helyben még mindig.
Lillz, sajnálom. :-(