Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-12-03 14:13:48

Babavàró,örülök hogy.jól vagytok,és minden rendben:-)
Jó egészséget nektek,és nyugodt babavárást neked:-)

Luciffer!

Igen a baloldalamat érzem meg petefészkemet jobban mint a job bat pedig előzö ciklusomban is ott értek tüszők am tuti mert akkor pont voltam nőgyógyásznál aki látta uh-n,szóval nem tudom...
luciffer73
2013-12-03 14:05:09

Szia babahordozó! :D
Örülök, hogy jelentkeztél...végre! :)
Biztos, hogy minden rendben lesz, ezen felesleges is izgulni...te a magadét megtetted, megteszed...ennél többet amúgyse tudnál!
...igen...az ember olyan nyugodt lesz...mintha bevette volna a lesz..om tablettát...ugye milyen jó?
Rosszullét nincs? Ha nincs, akkor nagyon szerencsés vagy. Néha azért jelentkezhetnél...mármint picit sűrűbben! :D
babaváró33
2013-12-03 13:55:50

Sziasztok Lányok!

Iszonyatosan aktívak vagytok. Mióta megírtam a hírt a pozitív tesztről, azóta ritkábban olvaslak benneteket, és alig tudom utolérni magam :)

Gratulálok a pozitív tesztelőknek, és sok kitartást kívánok a várakozóknak. Most, hogy jön a karácsony, koncentráljatok a családra, a párotokra, és simán csak a szeretetre, és engedjétek el kicsit a mindenképp teherbe esek témát. Ami nem azt jelenti, hogy nem szeretnétek, csak muszáj picit lazítani. Szerintem nekünk is így sikerült.

Tegnap voltam dokinál. Megerősítette a terhességet, nem is kellett hüvelyi UH, mert látta a hasamon keresztül is. Azt mondta, hogy jó helyen van, és korának megfelelő fejlődési stádiumban. Kaptam képet is, de őszintén megmondom, nem túl sok minden látszik rajta :) Egyelőre van egy foltocskánk!!! :)

Szerintem én ezt még nem is fogtam fel igazán, de azért persze nagyon-nagyon örülök, és a párom annyira cuki, hogy legszívesebben megzabálnám! :)

Most azon megy a drukkolás magamban, hogy minden rendben legyen, de valahogy érzem, hogy minden ok, és tök nyugisak a napjaim. Olyan érdekes, lehet, hogy ez a hormonok hatása?
Legközelebb 23-án kell mennem, akkor leszek 9 hetes. Azt mondta, hogy akkor majd jó alaposan megnézzük, mert akkor már lesznek rendesen kezei, lábai, és a szívét is akkor hallgatjuk meg. Sajnos nagyon sok kromoszóma hibás magzat van, ezért nem szokott a legelején szívhanggal meg ilyenekkel traktálni senkit, és nagy izgalmaknak kitenni a friss kismamákat. Mindezek mellett azt hangsúlyozta, hogy csak a szépre és jóra kell gondolni, és rendben lesz minden.
Szóval Moha, ha nem haragszol, akkor a reményhozó beírással megvárom ezt a következő vizsgálatot, és ha akkor minden ok, akkor ígérem, hogy karácsonykor már írok is!

Sokszor gondolok rátok, és azért olvasgatlak benneteket! Ha valaki szeretne bármit kérdezni, vagy úgy érzi, hogy segíthetek valamiben, akkor írjon bátran!

Pusszantás
luciffer73
2013-12-03 13:30:54

Most olvastam a tájékoztatót...a folsavat e szerint mégis túl lehet adagolni...??!!
luciffer73
2013-12-03 13:29:31

Kriszti szerintem simán!
...mert fáj azon az oldalon?
luciffer73
2013-12-03 13:28:39

Szia gyöngyöm!
Örülök, hogy benéztél....a görbéd meg csodás! :)
krisztibaba85
2013-12-03 13:28:17

Szerintetek létezik hog egymás után 2-szer ugyanazon az oldalon legyen peteérés???
mkinga
2013-12-03 13:25:12

Szoval en ma igy...
luciffer73
2013-12-03 13:23:29

Nnna gyerekek....ígéretemhez híven, kilovagoltam a patikába. E vitamint minden további nélkül tudtam venni...viszont a patikus néni közölte velem, hogy 0,8-as folsavat nem tartanak, nem volt és nem is lesz. Van helyette viszont 3 mg-s...kérdeztem tőle, hogy ebből is elég napi egyet szedni? Azt mondta, hogy van aki napi 1*3-at szed...és nem lehet állítólag túladagolni. Hm...így kénytelen voltam ezt megvenni...
Most már minden adott a kis ebihalam jöttéhez! :D
Ildibaba81
2013-12-03 09:57:37

Na, az engem is érdekelne...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!