Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-03 09:51:06

Ildi örülök, hogy átlendítettelek! :DDDDD
Egyébként ezt a hírt én is hallottam...a nagymamim nem bírja megállni, hogy ne meséljen...hiába ugattam már el ezerszer is, hogy nem érdekel...vagyis, hogy nem akarok ilyeneket hallani! De hát ez van..:))
Igen...az oroszlános nagyon mókás :DDDD
Mondjuk azért én inkább egy tarajos sülös dugásra lennék kiváncsi...az milyen lehet? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ildibaba81
2013-12-03 09:26:13

Karolina!

Biztosan! Csak koncentrálj rá, hogy így van és így lesz!
Ildibaba81
2013-12-03 09:24:59

Lucifer!

Köszönöm, drága vagy, sírás helyett jól kiröhögtem magam azokon, amiket írtál, kösz még1szer! :)

Én sem nézek híradót, de néha belefutok sajnos... :((((

Ha legközelebb a híradóra kapcsolnék, gyorsan keresek valami oroszlános dugós műsort! :)
Karolina01
2013-12-03 09:17:11

Capri! Értelek, tehát ha ma lesett egy egységet a hőm és netán holnap felugrik kettőt akkor lehet most volt a beágyazódás?? Eléggé fájdogál ma az alhamas, lehet, most történik a csoda???
luciffer73
2013-12-03 09:10:13

Ildi nyugi...sírd ki magad...és gondolj arra, hogy előbb-utóbb mindenki megkapja azt, amit érdemel...azt, ahogyan bánt bánik másokkal, amit tett velük, vagy ellenük.
Tudod...isten malmai...én ebben hiszek...másként nem is tudnám túlélni a napokat.
Ajánlatom pedig az, hogy ne nézz hiradót...én sem teszem. Azóta inkább nézem a szarvasok bőgését, meg az oroszlánok poligámiáját, meg dugását, mint hiradót. Nincs kedvem folyton depisnek lenni..más keresztjét a vállamra venni...nincs értelme...ha segíteni nem tudok, akkor legalább idegroncs ne legyek. Nincs igazam? Emiatt én még nem vagyok egy antiszoc, vagy egy szívtelen ember...csak ha nem muszáj elengedem más baját..kivéve az ittenieket, hiszen ugyanaz a bajunk...nélkületek is ez lenne a bajom...tehát nem gondolom, hogy rosszabb lenne nekem, mert itt vagyok...húúú ez elég érthető volt?
Ildibaba81
2013-12-03 09:00:08

Lucifer!

Ezért is gondolom, hogy nem feltétlenül érdemlik meg, hiszen rettenetesen le...-ják a gyerekeket - egyik drogozik, másik a törvénnyel áll csehül, harmadik a rúdon pörög, a gyerek fiatalabb az unokánál (ahogy írtad, az embernek tudnia kellene leállni - még idejében), mert igazából a gyerek nem kérte, hogy a világra jöjjön, ha már egyszer itt van, szeretni, tanítani kéne, gondoskodni róla...

Tegnap úgy összeszorult a szívem - a híradóban volt szó egy kisbabáról, akit az apja halálra vert. Na, ott is, egy szakajtó gyerek volt, a végén elvették tőlük a gyerekeket, állami gondozásba kerültek, mert a szülők megerőszakolták és verték őket... nincs igazság - aki nem értékeli ezt a csodát, ezt az adományt, az bőven kap belőle, aki pedig vágyik rá, szűken, vagy egyáltalán nem jut hozzá... teljes a káosz ez ügyben - szörnyű érzés, amikor erre gondolok, csak úgy folyik a könnyem, mint a záporeső.... :,,(
krisztibaba85
2013-12-03 08:52:31

Szia Capri,köszi a drukkot.-)))
Szerintem is Karolinának azért tette 14. napra mert a 15. napon már 2 tizedet ugrott a hő,elötte meg egytized fokokat csak....
capri
2013-12-03 08:40:25

Karolina, most néztem a ciklusos görbédet is. SZERINTEM próbálj még egy kicsit várni a teszttel. Ezt főleg azért mondom, mert az a 11. napi ovu nem annyira biztos, és ha később volt, akkor nagyobb az esély, hogy még nem lesz 2. csík.
(Illetve amit még szerintem ajánlott megvárni: beágyazódás után szinte mindenkinek még feljebb megy a hője, a HCG is akkor kezd termelődni. Szóval én azt megvárnám, hogy magasabbra ugrik-e a hő, akkor már lehet HCG, amit egy érzékeny teszt ki tud mutatni.)
luciffer73
2013-12-03 08:35:01

Igen Capri hiányoztatok...hol a bánatba voltatok eddig?????
Moha...én amondó vagyok, hogy mivel te vagy a sáros a gólyák röpte miatt, azonnal állj neki és csinálj még egy adag csokigolyót...hátha! :)))) A halakat kukoricával, meg gilisztával csalják, a gólyákat meg golyókkal! :DDDDDD
...melegszem???? :)))))))))))))))))) Biztos a napsütés miatt! :DDDDDDDDD
Majd meglátjuk az utolsó napon mensi előtt, hogy mennyire vagyok meleg! :))
...a öngyulladástól nem annyira félek! :)
Karolina01
2013-12-03 08:34:30

Capri! Már nagyon vártam, hogy írj valamit nekem is!!!!!!!
Uh? Babát néz a doki??? De aranyos vagy!!! Így legyen... Valahol azért van egy hatodik érzésem ami azt mondja, hogy igen meg van, babás vagyok..... : o)))
Igen a rendszer máshová teszi az ovumat, holott szerintem 11. napon volt. A ciklus-on is a 11. napra teszi. Én is...
Szerintetek ha fent marad a hőm végig, akkor az ovu utáni 10 napon már kimutatja egy teszt???Ha van ott valami? Most járok a 8. napnál.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!