Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
JÓ reggelt!
Ma, a babás ciklusom második napján megint nagyon szépen süt a Napocska!
Luciffer, ha már így beharangoztál, szerintem azért oda pakolta a rendszer Karolina ovuját, mert ha megnézed, pontosan ott van, ahol magasabbra megy másnap a hő, mint az előtte lévő legmagasabbak...pedig tényleg lehet, hogy rossz helyen van, mert a leesést követően megvolt, csak lassan emelkedett...ki tudja...
luciffer73
2013-12-03 08:30:08
Tényleg nagyon sok közös van bennünk...én sem bánom, hogy vagy, de ha azt veszem, hogy akkor eszembe sem jutott gyereket vállalni és mégis lett, most viszont szeretnék és nem jön. Nekem is eszembe jutott már ami neked. Ugyanazok a körülmények, stb.
Csak olyankor azért az is eszembe jut, hogy bár akkor közel sem éltem tudatosan, sőt...most igen. De akkor 19-20 éves voltam, most viszont már 40. És ez azért sajnos nem mindegy...ez van. Ezért is tűztem ki magam elé egy bizonyos határt ezügyben. Tavasz. Ha addig nem sikerül, én utána leállok, elköszönök a fórumozóktól és élem tovább az életem...majd jön az unoka..bár remélem azért hagy időt a lányom majd :)))
De az alapgondolat az ugyanaz, mint nálad.
Nekem szerencsém van...nincs a közelemben olyan akiről én azt gondolnám, hogy nem érdemli meg. Egyébként meg azt gondolom, hogy egy gyerek nem feltétlenül azért születik, mert a szülők megérdemlik...hanem inkább azért, hogy az ember tanuljon...magáról, a másikról, gondoskodásról, feltétel nélküli szeretről, felelősségről, de legfőképpen türelemről. :D
capri
2013-12-03 08:28:35
Sziasztok!
Hiányoztam már? :-)
Katka, Antika, Lillz, sajnálom... :-( Katka, akkor most hogyan tovább? Indul a stimuláció?
Ildibaba, azért írtam tegnap, hogy ne várd még annyira a nemvártat! Ne szomorkodjál, jönni fog a baba Neked is meg mindannyiunknak!
Luciffer, bekapcsolt a kazán? :-D A végén még meggyulladsz! :-P
Krisztibaba, drukkolok az ovuért!
Karolina, ha jól emlékszem, Te is korábbra tennéd az ovudat, ugye? Amikor ilyen lépcsőzetesen emelkedik, akkor nehéz megmondani, mikor is volt. Majd uh alapján belövi a doki, amikor a babát méri! ;-)
Én még csak így.
Virgács
2013-12-03 08:25:11
Sziasztok!
Csillka, Luciferr köszönöm a hozzászólásaitokat múltor, bár már jó rég írtam, kicsit sűrűek a napjaim, próbálom elfoglalni maga, de azért majdnem minden nap olvaslak titeket.
Gratulálok minden babásodottnak:)
Én zuhanórepülés... lehet kezdek kihülni?
De olyan izgi, lesz egy teljes görbém.
Szép napot!
Ildibaba81
2013-12-03 08:22:26
Lucifer!
szinte teljesen hasonló a helyzet nálam is (nem az alhasi fájdalmakra értem - azokat nagyon sajnálom). Mondjuk mi ne bekaptuk a legyet, hanem a lányom is tervezett baba volt, de teljesen normális idő eltelte után jött a csajszi, nem volt semmi gond. Ezekről az ovus, meg számolgatós dolgokról is csak nagy homály volt a fejemben... annyit tudtam, hogy létezik valamiféle képpen, de csak azért mert már 13 évesen felhomályosított a nagyanyám és van is valahol egy számolgatós naptáram. Amikor úgy döntöttünk kell még egy és és nem jött azonnal, azt kezdtem keresni és mivel nem találtam, elkezdtem mobil appokat, meg netes ciklusvezetőket nézegetni, így kerültem ide.... :S
Annyi hasonlóság van veled, hogy én semvoltam biztos benne, hogy tényleg akarom -e ezt a kölköt, mert éppen felfelé ívelt a karrierem, csak abban is türelmetlen voltam, így azt gondoltam, döntsön a sors... döntött... most meg nem dönt, vagyis ellenkezőleg dönt... ki érti? Lehet ezt a gyereket sem kéne akarni, azt máris itt lenne...
Ne értsetek félre, imádom a lányom és szerintem a legjobb dolog az életben, ami idáig velem történt az, hogy megszületett. :) De valahogy meg kéne teremteni újra ugyanazokat a feltételeket, mint amik akkor álltak fenn, hátha akkor megint sikerülne....
Szomorú, hogy a kozvetlen közelemben több olyan ember is él, akik csak úgy potyogtatják a babákat, a gyerekek kallódnak, nem azt érzi az ember, hogy megérdemelte azokat a gyönyörű babókat, inkább a bicska nyílik ki a zsebemben, hogy nekem elég lenne csak még egy - bőven! :,,(
Hű, de elszomorodtam :,,(
luciffer73
2013-12-03 08:19:49
Ildi aranyos vagy! Előre is köszi azt a létrát...kinyissam az ablakot nehogy betörje, mikor ideér? :)))))
Karolina...nagyo furi ez a görbe...olyan, mintha későbbre rakta volna az ovudat, mint amikor valójában volt?!
Ha a többiek is ideérnek, moha, capri, mikinga...majd ők elmondják, hogy mi van...nekem úgy tűnik, hogy nem jó helyen jelöli :p
Visszatérva a hőre...ildi már biztos nem emlékszel...azóta ilyen "alacsony", amióta digitálissal mérem...előtte azért nekem is emberi hőmérsékletem volt...most inkább egy komodói sárkányéra emlékeztet! :DDDDDDDDDDDD
Én ma picit lementem, de nem keseredtem el, meglátom milyen lesz a holnapi. Fájdogál ugyanúgy a hasam alul meg a derekam is bele nyilal... Még nagyon sokat kell várnom egy tesztelésig...Pedig, elhihetitek, már most megcsinálnám...: o))
luciffer73
2013-12-03 08:02:38
Kriszti aranyos vagy, de ez egyenlőre sajnos nem jelent semmit...nálam legalábbis...a múlt hónapban is gyönyörű volt...és mégis tudtam, hogy no baba :/
Most még nem tudom...egyszer azt érzem, hogy mintha, aztán meg semmit. Majd meglátjuk...
Igen...ezek szerint jól tudtam, vagyis jól emlékeztem erre a fiú-lány dologra...
Istenem...végig gondolom ezt az egészet...és egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyit agyalunk ezen a gyerektémán...18 évvel ezelőtt azért paráztam, hogy nehogy terhes legyek...egyetlen egyszer voltam a gyerek apjával úgy, hogy ő isten bizony megígérte, hogy kiszáll...kiszállt, de úgy látszik, hogy az már késő volt...ráadásul én voltam felül...semmi kutya pozíció, se gyertya állás, se lófütty, napi két doboz cigit szívtam el....és tessék...van tőle egy lányom.
Most meg? Szeretnék, érett vagyok már egy ilyen döntéshez, lenne kinek, lenne miből, vitamint zabálok, figyelek a kajára, nézem az ovut (azelött azt sem tudtam, goy nekem van olyanom)....most meg b..ik jönni...
Ki érti ezt?
Rohadtul fáj a hasam alja....ez nem mensis fájdalom...tegnap a balpetém görcsölt be...levegőt sem kaptam szinte és összegörnyedtem...hogy ebből mi lesz?
Ildibaba81
2013-12-03 07:58:01
Kösz csajok a drukkot, de nem reménykedem, amint mondtam, hacsak nem bírtak ki a csajok 3 napot, vagy nem is ott volt az ovum, egyébként nem valószínű... :(
Lucifer!
Drukkolok, hogy feljebb menjen: a tendencia nem rossz, de lehetne kicsit magasabb is a hőd... jól néz ki, érdemes drukkolni neki. Küldök egy képzeletbeli hőlétrát neked... :)
Ma, a babás ciklusom második napján megint nagyon szépen süt a Napocska!
Luciffer, ha már így beharangoztál, szerintem azért oda pakolta a rendszer Karolina ovuját, mert ha megnézed, pontosan ott van, ahol magasabbra megy másnap a hő, mint az előtte lévő legmagasabbak...pedig tényleg lehet, hogy rossz helyen van, mert a leesést követően megvolt, csak lassan emelkedett...ki tudja...