Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-04 12:16:18

Szia mkinga! :)))
Gyere csak és leskelődj! :D Szép görbe...
Olyan szar idő van...a kedvem meg... :/
mkinga
2013-12-04 12:01:04

Joo napot csajok!
En meg mindig stagnalok!!
Szurkolok akinek kell vagyis mindenkinek es mindent bele aki a kov honapra startol!!!

Szep napot nektek!!! meg bejovok megleslek titeket :*

Es itt a gorbem
luciffer73
2013-12-04 11:29:04

Katka...nyugi...valószínűleg meg fog jönni...:( Viszont ez annyiból jó, hogy lesz lombik...tényleg ne idegesítsd magad. :)
KatkaManó
2013-12-04 11:26:03

Hali. Tegnap este elmentem pisilni és volt valami rózsaszín. Na örültem hogy megjött.
De azóta se semmi !!! Ilyenkor mi van ??? A hasam fájdogál utálom mikor így kínoz.
Ráadásul ha nem jön ma holnap akkor decemberben nem lesz lombik mert az ünnepek miatt nem fér bele :(
Bocsi ma én vagyok egy kicsit negatív..
luciffer73
2013-12-04 11:22:05

Mondjuk valszeg én is megvárnám az esedékesség napját...előbb nem tesztelnék...úgyhogy okés...maximálisan egyetértek veled...és attól én még reménykedek helyetted is...érted! :))))
Ancsi2014
2013-12-04 11:10:42

már csináltam tesztet, igaz kedden ... nem is értem miért ilyen korán, az negatív lett természetesen. Most az van, hogy "lehet korán csináltam?" sztem mind beleestünk már ebbe a hibába, a korai tesztelésbe is és az utána következő reménykedésbe is. Így most 31 nappal számolok, és még várok, mert akkor még semmi gáz. A tüneteim pedig lehetnek álterhes tünetek simán :)
luciffer73
2013-12-04 11:04:58

Ancsi...a beképzeléssel kapcsolatban totál egyetértek veled...viszont nagyon egyszerűen a végére járhatnál...miért nem veszel egy 300 forintos tesztet? De most komolyan...ha nem babás vagy, akkor mástól van hányingered...és AZT sem baj elvinni a dokihoz...nem?
Ancsi2014
2013-12-04 10:53:06

luciffer73, nem akarom felerősíteni az érzéseimet. Majd kiderül mi van, ha már ki kell derülnie. Sajnos hiába érzek/érzünk mi sokszor sokmindent, én már annyira vágyok babára, hogy simán megteremtem a tüneteit :) Ügyes vagyok én :) Így inkább csak tényleg az érdekelt, hogy nem kavar-e be az ultro, mert lehet csak ennyi van. Amúgy szombat óta émelyegtem, mára megszűnt, csak kicsit émelygek, viszont ami rám egyáltalán nem jellemző h állandóan böffentési ingerem van (sajnos sokszor nem csak inger) meg egy gombóc van a torkomban, vérzéseim jelei nincsenek. Én kipattogós vagyok, most egy sincs rajtam, bőröm mintha le lenne alapozva, de ezt is a hormon pótlásnak tudom be, mert gondolom eddig alacsony volt ezért pattogtam ki mensi előtt. Ezek a tények vannak, nevezzük ténynek, ne érzésnek :)
luciffer73
2013-12-04 10:48:34

Tudod mi a fura Ancsi? Nekem ezt a gyogyót terhességem első hónapjában írták fel...,mert vérezgettem, görcsöltem...aztán dokit váltottam...addigra már 14 hetes terhes voltam...vége volt a vizsgálatnak, kértem tőle, hgy írja fel ezt a gyogyót...rám nézett kerek szemekkel és közölte, ogy már két hete nem is kellene szednem. Akkor tudtam meg, ogy terhesség alatt 12 hét...és nálad is 12 hét...szóval...semmit nem érzel?
Ancsi2014
2013-12-04 10:40:45

Addig kell használnom amíg megjön, azt mondta a doktornő. Ha nem jön meg akkor a 12hétig folyamatosan. Hááátt... még várok. IGazából nálam ez bonyolult, hogy most mióta késik, mert eddig 31 napra jött meg és a 19.nap körül volt pé-m. Amióta iszom az inofolicot előrébb jött minden, havonta 1-1 nappal korábban jött meg és korábban volt a pé-m. Mivel most a 14-15 napon volt, ezért azt gondoltam akkor beállt a mensim is a 28 napra. Na de nem jött meg, azóta eltelt a 31.nap is, tehát már ahhoz képest is késik, de ha még mindig 31 napra akar megjönni, akkor még nincs nagy gáz. Úgyhogy még hagyok neki időt, hogy kitalálja mi legyen :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!